אוף

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifלאאא../images/Emo10.gif

לפחות תשאירי את המסנ שלך.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo10.gif

חבללללל כל כך. את ממש כן תרמת לפורום, והמון! ואת יוצרת ממש ממש מוכשרת. תבואי לבקר מדי פעם

באמבוק

New member
יש לך המון מה לתרום ../images/Emo7.gif

לכולם יש מה לתרום. את תמיד תגלי עוד ועוד עניין ותמיד תדעי שיש עוד דברים שתוכלי לחלוק בין כולן :) למשל את המוכשריות שכל הזמן פורחת אצלך. תביאי תמסנ שלך. ;[ כמה חבל. ומה עם הפינה הסגידה? ;;
בהצלחה בהמשך

rotemi22

New member
אומנם אני לא כאן הרבה,

אבל בזמן המועט שלי כאן שמתי לב שאת מאוד מאוד מוכשרת ותורמת המון לפורום...
אבל אם זה מה שהחלטת, אני מכבדת את זה.
בהצלחה במה שתבחרי לעשות

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifתגידו, למה כשאני עזבתי

אפחד לא שם עליי? הו, וול שמרי איתן על קשר מסכנות

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifנתגעגע../images/Emo24.gif

אם בחרת לרדת מדוליז זאת זכותך המלאה , תמיד שתרצי נחכה לך בידים פתוחות
ממש הקדשת זמן לפורום והעברת לנו והצלחת פה כולנו אוהבות אותך בהצלחה בהמשך

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלצ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif

TheWingedPig

New member
הייתי שם היום

וקניתי הרבה ספרים (6...זה ממוצע אצלי לכנס..היהי) והיה תור ענקי לחתימות של גיימן...והיו תחפושות מהממות... היית היום? אה, והייתי בעזריאלי גם, המפגש היה אמור להתקיים היום? אולי ראיתי בנות מהפורום, אבל אני לא מכירה פה בנות לפי המראה...

Shusho

New member
אני הייתי שם ../images/Emo13.gif

אני יכולה להעלות תמונה שלי משם... אולי תזהי.

TheWingedPig

New member
חהחה...את יכולה לנסות

אולי אם הייתי מכירה בפנים, הייתי מזהה, אבל אני לא מכירה פה אף אחת עד כדי כך ח_ח אולי תזהי אותי, נסחבתי עם תיק ענקי על רצועה, ועם שתי שקיות גדולות...חח הייתי בעזריאלי אחרי 5 וחצי, הלכתי לאכול בבורגראנץ', וישר אחרי זה לקחתי רכבת הביתה... ומשום מה, נראה לי שפורומים אחרים גם נפגשו שם...יש מצב?

o0Invisible0o

New member
XDעזריאלי בחופש, יש מלא מפגשי

פורומים.
לא רק יש מצב, אני אפילו אלך על בטוח!!

TheWingedPig

New member
המ..אם כך

אז סיכוי קטן שבאמת ראיתי מישהו מהפורום שם, עם כל המוני האנשים היו... גם היו המון אנשים שחזרו מהאייקון, אותם דווקא יותר קל לזהות מהאחרים...חחח היו כמה שנסעו איתי בבוקר ברכבת, וישר זיהיתי אותם, ראיתי אותם באייקון אחר כך, כמה לא מפתיע...חיחי...

TheWingedPig

New member
חחח, אני אפשפש

במעמקי התת מודע, אולי אמצא אותך :) אבל אני אזכור להבא, כשאהיה בעזריאלי כשיש את המפגש, לחפש אותך P:

למעלה