אוף

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

דברי איתי, מבצעסבתא קטנה שלי? [כן, מעכשיו הסרט הז יידבק אלייך ותהיי תקועה איתו עד סוף ימייך. מוהאהאהא
]

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

את דנעיפרון כחול. יש לך את הריס השמאלי המיוחד ביותר בעולם!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif]: אבלאבל../images/Emo201.gif

מדהימה אחת, את דנה את דנה היפר את דנה מאושרת מה קורה? דברי איתי במסנג'ר טוב?
הלוואי ויוכלתי לתת לך חיבוק אמיתי, אחד ענקי-ענקי.
אוהבת אותך בייבי

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifחשבתי על זה,

איזה כיף שאנחנו פורום שכולו בנות,הא?

../images/Emo80.gifאני ערמה גדולה של טיפשות,

רגישות, טימטום, ופטיה. נאי יותר מדי פטי. אוף ועכשיו אני יושבת ובוכה ולמה זה? כי אני טיפשה. הרסתי לעצמי את החיים ובתוספת עברתי מקרה נחמד שמוכיח שאני טיפשה וערמה גדולה של פטי. אבל כל זה נגמר. וזהו. וידוע לי שאני אמשיך לחשוב על זה כל חיי, בתקווה שזה יחזור, שהזמן הטוב יחזור. לא רוצה לפרט, רוצה חיבוק. רוצה לדעת שיש באמת מישהו בעולם שאוהב אותי. שלא מנצל אותי, שלא מרגיש כאילו הוא צריך להיות לידי כדי שאני לא אעלב. אוף

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif]:../images/Emo24.gif

דאמ, זה כל-כך נראה כמו משהו שאני הייתי כותבת. אני לא מכירה אותך, [אלא אם כן את מישהי שאני מכירה שהחליפה כינוי.] אם את רוצה לדבר. ולספר מה קרה, אני פה[: תשלחי לי מסר/מסנג'ר, אני אשמח לדבר איתך ולנסות לעזור. הכל יהיה טוב, באמת.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif לפעמים אני לא מבינה אותו

מה הוא רוצה ממני עכשיו >< ה' יעזור לי.. גאד מה כבר עשיתי שהוא מתיחס אליי ככה

חירפון לילי בצ'אט!../images/Emo211.gif

מי שלא נכנסת היא שניצל מיובש! יש טופיק חשוב על הפרק!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאיזה כייף היה היום^_______^".

ידידים שלי קנו לי קונדומים בשלל טעמיםXD זה היה כזה מצחיק^^". הם אמרו שהם יעשו הכל בשביל סקס. פאקינג 32 שקל, בשביל גומי[אני חייבת להגיד טעיםO:]. טעמים-לימון, בננה, ועוד משהו שלא הבנתי. ולא היה בטעם תות, מהזה צריך להיות פה?;[. בכל מקרה, תגידו לי שאני לא זונה.. אני לא אפרט על זה פשוט תגידו שאני פאקינג לא זונה!$%^^O:::
אני זונה^^". בכל מקרה, אני מרגישה כל-כך טוב וזה כל-כך יופי^^" וגם מוזר, כיכי..אין לי הרבה תקופות כאלה. אבל אני מקווה שהתקופה השמחה רק התחילה, ושתישאר לעוד הרבהרבה זמן.:) איזה יופי זה כשיש הרבה אנשים לחבק, איזה יופי זה כשיש מה לעשות כמעט כל יום^^". להלהלהללהלהלה. הכל[כמעט.] פשוט טוב.[: [מזמן לא עשיתי דולי.......אממ...חודשיים? ואוOo נראה לי ששחכתי איך בכלל.] טבו זהו זה^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif

כתוב על האריזות של הקונדומים, ואת הטעם שלא הבנו את שמו טעמתי .. וגם את הלימון.D: דדישי דוב

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיייאאאאאא, כל כך נהנתי!

סוף סוף יצאתי בערב, אחרי כל כך הרבה זמן שלא כי לא היה עם מי לצאת, או לאן.. כמה בנים עשו על האש באיזה חניה איפושהו והם הזמינו אותנו, רק כי הם רצו שאיזו מישהי אחת תבוא, בגלל [אהממ סיפור ארוך]- החבר שלה היה שם. טוב, החבר שלה מעכשיו. אז בגלל שהם רצו שהיא תבוא, היא לקחה אותי, ולקחנו חברה אחרת שלקחה אחרת שהביאה עוד שתי בנות וככה, עד שבאנו אליהם חמולה של 7 ילדות. :] בקיצור, אז ממש נהנתי איתם והיה ממש כיף... וחזרנו בערך לפני 20 דקות.. הם כאלה מקסימים כולם! זהו, היה סיפור מעניין><

YuviR

New member
../images/Emo32.gifיוווווווו

אחרי שנים רבות ויבשות וחסרות יצירתיות בעליל, הכנתי דולי ^_________^ (היא לא יפה אבל לא נורא, עדין זה משהו ;|) מי שזוכר אותי, אני יובל (HeR MaJeStY) אה, ורציתי לאחל לכולם צום קל למי שצמה, וגמר חתימה טובה
.

אנבלייי

New member
:S

פרחים טורפים זה עניין שנורא מטריד אותי, משום מה. אני לא יודעת למה. אני ממש נרתעת מזה>>

למעלה