תתחדשי^^ את באוראנג?
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/9/06 #17 כןכן:]../images/Emo96.gif איך הצטרפתי בדיוק כשאורנג' דיי נגמר
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/9/06 #19 לכי לעמוד הראשי../images/Emo96.gif שמה יש את השם שלך בצד ימין, מתחת יש התנתק. תתנתקיXD. אח"כ יהיה לך כניסה לרשומים ורישום, תלחצי על הרישום וזהו:].
לכי לעמוד הראשי../images/Emo96.gif שמה יש את השם שלך בצד ימין, מתחת יש התנתק. תתנתקיXD. אח"כ יהיה לך כניסה לרשומים ורישום, תלחצי על הרישום וזהו:].
S shi66 New member 1/10/06 #67 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכנסי לוואלה ותתנתקי מהמשתמש +שלך ואז תלחצי פתיחת משתמש ותמלאי וזהו ויש לך מייל . את נוטשת את זברה אני לא יכולה לנטוש את shi66 אני מרגישה נטשנית D:
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכנסי לוואלה ותתנתקי מהמשתמש +שלך ואז תלחצי פתיחת משתמש ותמלאי וזהו ויש לך מייל . את נוטשת את זברה אני לא יכולה לנטוש את shi66 אני מרגישה נטשנית D:
ז זברה נוחרת New member 1/10/06 #100 ../images/Emo97.gifטודע ^^ עכשיו יש בעיות עם הקוד אימות הארור ... שיהיה
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/9/06 #20 לא זוכרת../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif כשאבא שלי יתעורר הוא יודע לי ואני אשלח לך מסר:].
ז זוהר נוגה New member 30/9/06 #10 Xנ* פXק3ה../images/Emo211.gif XD לטענת חברה שלי, אני חצילה משועממת ולא קשורה. לחברה שלי יש גוזייה של היינס. אני מוצאת את זה מטריד.
Xנ* פXק3ה../images/Emo211.gif XD לטענת חברה שלי, אני חצילה משועממת ולא קשורה. לחברה שלי יש גוזייה של היינס. אני מוצאת את זה מטריד.
א אנבלייי New member 1/10/06 #48 למה מטריד? ../images/Emo122.gif הן ממש מגניבות והן מגדילות את המחשוף