אוף

אוקיי,

רק עכשיו אני קולטת עם איזה אנשים אני מסתובבת. ז"א, לא מבחינת אופי, פשוט.. מעמד במדינה וכאלה><; מישהי מכן ראתה 10 הכי? אוקיי, מקום 4 היה סמי עופר [או האחים עופר? אין לי שמץ, לא ראיתי], רייט? אחיו, יולי עופר. חברה טובה שלי- הנכדה שלו. וזה מוזר, כי כולם מדברים עליהם, ובעיקר כל העניין של מפעלי ים המלח שזה שלהם שיש לי ולאחותי מלא דיונים על זה:/ גאד. לא יודעת, זה מוזר. ומקום 6? שטיינמץ. נו, ידיד טוב שלי. והוא כזה..צנוע. פתאום כל השכבה מדברת על השניים וחצי מיליון דולר שיש לאבא שלו. ופאקק, את מי זה מעניין?|: חברה שלי, כ"כ חסרת טאקט, הלכה אמרה לו "אתה מקום 6":// ויו. ורטייהמר? שכן של חברה. שרי אריסון? גם, גרה בבצרה, באיזור. הבת של דידי הררי גם כן חברה שלי. הבת של הבעלים של מגדלי אביב איתי בשכבה. מלא יהלומנים מליינים איתי בשכבה. זה מוזר לחשוב על מעמד האנשים שאיתי. ז"א, לא יודעת, אני לא מאלה שבאמת שמים על זה, אבל עדיין.. |:

היא לא גרה בכפ"ש!../images/Emo211.gif

חוץ מזה, אני לא חושבת שיש מישהו מכפ"ש ברשימה. הם סתם סנובים מעצבנים. אני מכירה עופר אחד (דן, אם זה כל כך משנה). אח שלי הוא החבר הכי טוב שלו. והוא נסע לשייט בתורכיה איתו. חינם.

דן עופר זה אח של החברה שליD:

וחברה אחרת שלי טסה איתה לטורקיה לשיטP: ורטיהיימר!!!!111 הוא שכן של עדי!!!!111 [נראה לי שאנחנו יודעות על איזו עדי אני מדברת, נכון?P:]

אז היא מכירה את אחי!../images/Emo211.gif

כן, והבן שלו הוא חבר של בנדוד שלי! דאמ, אני מרגישה ב"רמת אביב ג'"><

לא כל הזמן../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

וזה צרפת ברוב הפעמים. פגשתי היום את נטלי, מעיין ועוד אנשים מהשכבה שלךD:

זהווו,

הייתי בבית של עופר. מלא פעמים. וידעתי את זה. אבל רק עכשיו קלטתי. ודאממ, זה האחים עופר! אומנם זה לא ארקדי גאידמק, אבל הם בטוח לא כאלה ישרים. ואוח, לא יודעת. מוזר לי לקלוט את זה. מפעלי ים המלח|:

חחח. לגמרי.

יש לה גלרייה בחדר. אני מתה על החדר שלה, היא פאקינג יכולה להתקיים בוD:

D:../images/Emo211.gif

אח שלה מפחיד>< הוא מסתכל באתר הרשמי של מלחמת הכוכבים כל פאקינג חמש שניות!

Stinki Winki

New member
יש על זה קצת מחלוקות../images/Emo122.gif

על עבריינים או לא. (כי גם אני ראיתי "בולדוג"
)

נׁעה

New member
אני ארנב

ויש לי אזניים...! אבל אני ארנב טיפש עד מאוד. טיפש מאוד-מאוד-מאוד. ואפילו מעט אדיוט. אבל זה יעבור. זה תמיד עובר. נכון? יש אנשים, שעצם הקיום שלהם מיותר לחלוטין. ועם זאת, אני לא ידועת מה הייתי עושה בלעדיהם אני גם לא יודעת מה אני עושה איתם. אוף. ארנבארנבארנב. אני שונאת את המילה הזאת.

למעלה