אוף

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifראיתם את סורי,

הבת של טום קרוז וקייטי הולמס? היא ממש יפה! ממש דומה לשניהם, אבל באופן מפתיע- יפה! ותינוקות בד"כ לא ממש יפים...
אבל היא ממש מהממת! [נו ראיתי שידור חוזר של גיא פינס שלוש פעמים בטעות]

אממממ. היי?D:

וול, אני די בקטע של קמבאק בזמן האחרון, אז..התקבלו אותי בחזרה? [אני טלם, נעים מאוד. ורגשית אף פעם לא עזבתי את הפורוםP: מעשית כן
] המממממ. הבה נשפוך את כל אשר על ליבי עד שיהיה לכן כאב ראש:) [כי אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
D:] מממ. אוקיי, הכל התחיל מזה שהיה לי חבר, ארבעה חודשים. אהבתי אותו עוד די הרבה לפני שהיינו חברים, אבל לא משנה. בכל מקרה, באמצע יולי מתישהו [אוקיי, אני זוכרת תאריכים שזה מפחידOO] נפרדתי ממנו כי לא אהבתי אותו ובלהבלהבלה. ואז התחרטתי [כי עשיתי את זה בצורה מגעילה, ואני לא מסוגלת להיפרד מאנשים|:] אז חזרנו. ואז אמרנו שנחכה שבוע ונראה מה קורה. אבל הוא טס לצרפת. והמניאק הקטן, יום אחרי שהוא חזר, נפרד ממני. וזה היה סבבה, כי כבר מלא זמן לא אהבתי אותו, אבל לא הצלחתי להיפרד|: קיצר, ממש שמחתי אחרי שהוא נפרד ממני. אבל אז די חשבתי שאני עדיין אוהבת אותו ובלה. ודי אהבתי אותו|: חוץ מהאקס, יש עוד מישהו, שאני דלוקה עליו בערך מתחילת השנה. אבל הוא במחוננים וזה, אז אנחנו לא מדברים ומתראים יותר מידי, וזה קקי. [אגב, האקס בכלל לא ידע/יודע את זהP:] ממ. ופשוט אני עדיין דלוקה עליו. חוץ משני אלה, יש לי ידיד די טוב, שהתחיל היות חמוד אליי אחרי שאני ואקס נפרדנו, וכמובן, שגם אליו לא ידעתי מה אני מרגישה ובלהבלהבלה. אז הייתי נורא מבולבלת. וזה היה קקקקקקי. כי כל שיחה עם אחד מהם גרמה לי רק לחשוב עליו יותר וזה]: וזה היה מבלבל ולא נחמדי בכלל
אז למה לעזאזל אני מאושרת?!?!?!?? טוב, אני חייבת ללכת לשיעור כינור, אז אני אכתוב את זה אח"כ:) *מתח* חחחחחח. כאילו שלמישהי יש כוח לזיבולי השכל שלי. אה, אבל אם אתן ~באמת~ רוצות להבין מה קרה וזה, אזאז, דברו איתי במסן':) המ. כן, זהו. אהההההה!!!111 ואם יש כאן אחת מושלמת שבא לה להסביר לי מה הלך כאן בזמן שלא הייתי פה [וזה הרבה] ולעדכן אותי וזה היא תהיה הכי נסגדת בעולם.
יומטוב ומאושר לכולכן!:) [הו, כמה שאני מתלהבת]
:)

מממ, כה, חזרתיP:

וואי, היה שיעור ארוך!O: [נמ. אני איחרתי
] קיצר, אני והאקס רבנו ועכשיו די שכחתי ממנו. והידיד השני גם, לא יודעת, נהיה פתאום "רק ידיד". ואני לא חושבת יותר על כל השטויות האלה וזה כיייייייף לי
^^ וגם היה לי עכשיו שיעור כנור מ-ע-ו-ל-ה!
אני ממש גאה בעצמי. יש סיכוי שאני אפילו אנסה להתקבל לתלמה ילין!O: [חחח. אני וידיד שלי כבר קבענו שנעבור לשם ביחד:)] וגם יש לי כרטיס לקוקה קולה לייבP: אבל אין מי שיילך איתי, אז כנראה אני לא הולכת
מישהי מכאן הולכת?:) וזהוזה. אני הולכת לעשות שעורים ולבדוק אם אני יכולה ללכת היום לידיד שלי כפרותעליוווו^^:] יומטוב מאושר ושמייח בטירוף לכולכן:) ואמן שהמסנג'ר יעבוד.
ואופיר תודה
נהניתי מאודP:

Little Chiwawa

New member
אויי מיי גאאדד=]]]1!

טלםטלםטלם!!!
(זאת שיר למקרה שאת אממ לא יודעת חהחה)

shmeksit

New member
טטללםםםםD:

כפרעלייך 3> שמחה שחזרת ^^ אני יכולה לספר לך על כל מה שהיה וזה, רק תתחברי כבר O: שדמחה שאת שמחה, לאביווו

טלם../images/Emo211.gif

שלום. בקשר למחונן ההוא: תתקרבי אליו. לא יותר מדי, קצת. אני פשוט הלכתי רחוק מדי, לכן זה לא עבד. פשוט צריך להגיע לנקודה המושלמת.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gifאני עושה בגרות בציור פיקסלאר

+ט נכון מגניב לי
באמת באמת מלמדים אותנו לצייר בפוטושופ :D איזו בגרות מגניבה יש לי

למעלה