אוף

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאיזה הופעה?*_____*

מתי הופעה? כמה עולה? לא יהיו עוד כרטיסים?O: היי, בואי איתי^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif"קוקה קולה לייב"

זה ביום שלפני ראש השנה [יומחמישי] מ-6 בערב עד 8 בבוקר [נראהלי
] אבל ההופעות הטובות הם מ-8 עד 4. זה לא עולה. רק היית צריכה לשלוח אס אמ אס, וזהו, קיבלת כרטיס. כל הפרטים בקישור: http://194.213.4.10/intro.asp

סקס../images/Emo211.gif

מוכר. 1. מישהי רואה פרוייקט מסלול? אני פשוט סוגדת לקלואי. היא מכינה בגדים מתוחכים אבל לא מסובכים ללבישה שאפשר ללכת איתם גם מחוץ למסלול. 2. ידיד שלי התקשר לעומר והציע לו חברות "בשמי". ארג. 3. אולי זה פסיכולוגי (הרבה אנשים אומרים לי את זה), אבל נראה לי שרזיתי. ואימי המתוקה היא היחידה שמכחישה בתוקף. ארג2. 4. בגלל הגננת המטופשת שהייתה לי, הכתב המגעיל שיש לי, אופן הכתיבה האיטי, וכל שאר הנכויות, ישארו לי עד סוף ימי. 5. בגלל המורה לאומנות, הפוטנציאל האדיר שהיה לי בציור, ירד לטמיון. המורה שלי לאומנות החזירה לי חזק למוח שאני לא מוכשרת. נחשו מה? יכולתי להיות מאוד מוכשרת בציור. אבל אני לא אהיה. אני לא אדע להצליל, אני לא אתה קפלים, אני לא אדע לצייר תווי פנים, ואני לא אדע לצייר דומהכ וריאליסטי. אוף. ותגיבו. בבקשה.

מגיבה:]../images/Emo96.gif

1.פרוייקט מסלול!!*-*, אני אהבתי את סניטינו עד שראיתי כמה הוא מלא בעצמו, בנתיים אין לי מועדף, אבל קלואי באמת תפרה נהדרD:. 2.אממ:|, למה? ועומר לקח את זה ברצינות?(כניראה שלא, אם מישהי הייתה מתקשרת אלי ואומרת שהידיד שלה דלוק עלי לא הייתי מאמינה לה, כאילו, מה היא קשורה:p) 3.אולי באמת רזית? אבל אם כבר לרזות אז בדרך הנכונה:].אל תקשיבי לאמא שלך אם היא מדכא אותך ככה.. 4.אממ, לא ניראה ליXD. יש לך מגיל 12 עד נגיד גיל 100 לשפר את הכתב שלך:p, תאמיני לי שעם אימונים זה יהיה יותר טוב, נסי לכתוב מהר יותר וככה תתרגלי- והכתב- הוא שונה אצל כל אחד ואחד, וזה מה שמיוחד בו^^. יש את אלה שקוראים את הכתב ואומרים מה זה אומר על הבן-אדם וזה^^. אה, ולא ניראה לי שגננת יכולה לגרום לנכויות
( תסבירי את זה בבקשה:p) 5.פונטנציאל תמיד נישאר, מה עושים איתו זה משהו אחר. המורה לא ראתה את הפנטציאל שלך אבל אחרים/את יכולים לראות:]. יש לך עוד זמן ללמוד קפלים תווי פנים וכו'. אני לא מבטיחה שזה יקרה ברגע אבל במשך השנים את תשתפרי( כמובן עם אימונים, אני מציעה לצייר טבע דומם/ להסתכל על תמונות) הגבתי^^

מגיבה על המגיה../images/Emo211.gif

1. אני יודעת, אבל סניטינו מפחיד אותי קצת
2. שאלה לא רעה. כי ידיד שלי מפגר. ואין לי מושג, כי הוא "שאל" ממני את הפלא והתקשר, אז שמעתי רק את הצד שלו. והוא יודע שאני דלוקה עליו. אגב, הוא אמור לדעת שאני משוכנעת שלהציע חברות זה מפגר. 3. אבל אימא שלי תמיד מדכאת אותי
זה כנראה כיף לה. 4. יש לי ליקויי למידה. היה אפשר היה לחסל אותם בשלב התחלתי (בגן חובה בערך), אבל הגננת הזאת חשבה שאני בסך הכל מפגרת. בכיתה ד' נפל לי האסימון. אני עליתי על זה שאולי יש לי ליקויי למידה. וניסיתי לשכנע את הסביבה שצריך לבדוק את זה. בין כיתה ה' ל-ו' עשו לי מבחן, וגילו שהמצב שלי חמור. וכמעט אין סיכוי שאני אצליח ממש להתגבר על זה. 5. זהו, שלמדתי בעצמי. קצת מספרים, קצת מלהסתכל על משהו דומה למה שאני מציירת, וקצת על הציורים שלכן. כי אתן מוכשרות. ואחלה תגובה, מאי (זו את, או סתם מישהו בכינוי דומה?). רואים שהשקעת בה מחשבה
נאמר ברוח טובה.

Shusho

New member
טרללה

1. לא... 2. אוף הדברים האלה לא נגמרים בשלב מסויים?! 3. ירדתי 7 קילו ואמא שלי צרחה עלי שאני בהמה שמנה ומטונפת. קיצר, אל תשימי עליה ומזל טוב על הירידה במשקל, בהנחה שזה כי את בעודף משקל או משו. :) 4. אפשר לשאול מה הסיפור עם הגננת? חח אבא שלי היה שמאלי והדעה הרווחת באותם ימים היתה להכריח ילדים לכתוב ביד ימין אז עכשיו הוא כותב בשתי הידיים וזה נורא מצחיק. אבל זה בטח לא קשור. 5. במקום להאשים אנשים אחרים בכשלונות שלך, תנסי עד שתצליחי. הצלחות עומדות על מעשים וכשלונות על דיבורים. מה דעתך ללכת ללמוד במקום אחר ציור? לנסות שוב ושוב? ציור הוא כשרון כמובן (שאני מאמינה שיש לך, אחרת לא היית בפורום הזה) אבל גם המון תרגול. תחשבי על זה כמו מתמטיקה, רק בלי הקטע המשעמם.

XD../images/Emo211.gif

1. אוף הדברים האלה לא נגמרים בשלב מסויים?! 2. אבל היא מתסכלת אותי כי היא לא מצליחה לרדת במסגרת. 3. כתבתי לתמי
אגב, לעולם אל תקללי בנאדם ב"דיסלקט". זה פוגע בי. 4. אני עובדת על זה. יש לי מעט זמן, שאותו אני מחלקת בין ציור למחשב.

הוא באמת שולט../images/Emo211.gif

אבל אני אוהבת את התחכום של קלואי. כי היא חצי חנונית, ואהבתי את שני העיצובים שלה (המגנטים מתוחכמים ומודרניים, והשמלה הסקסית שהיא עשתה מכל כך מעט בד). ולא אהבתי את מה שהוא אמר בפרומו.

broken winges

New member
נו כוסאומו.

היום היועצת שלנו ממש התעצבנה על הכיתה ונכנסה לכיתה ושאלה(יותר נכון צרחה) שמי שעבר מקום יחזור למקום שלו ונו..אני נשארתי במקום למרות שעברתי ואחר כך כולם התיישבו והיא שאלה אותי במיוחד אם עברתי מקום ואמרתי לה שלא,שיקרתי לה. ומחר היא מלמדת אותנו ואם היא תראה שאני במקום אחר היא תדע ששיקרתי לה והיא ממש ממש ממש מעצבנת ומפחידה ואני קוראת את מה שכתבתי וזה ממש טפשי והכל פשוט אין לי כוח לסקנדל ואני לא יודעת מה היא תעשה...נראה לי שהיא יכולה אפילו להשהות אותי.וזה רק פאקינג מקום!!!1 חשבתי על תירוץ,אבל להמשיך בשקרים?..ומצד שני אני במילא טפוטפוטפו עוברת ליד אותה ילדה ביום רביעי,אז למה חייב להיות לי תקוע שיעור עם היועצת דווקא מחר?! כלכך היה מתאים לי להשאר בבית...מחרותיים זה היום החופשי של המחנכת אז היא לא תדרוש אישור כי היא תשכח מזה שלא הייתי. אבל אמא לא מרשה. ואוף. לפעמים (רוב הזמן) פשוט בא לי להעלם. אין לי כוח לבי"ס. אני רוצה להשאר בבית רק יום אחד. אחד.

Goldberry E

New member
שלום:)

אני לא יודעת איך זה הולך אצליכן (לשון נקבה מתוך נוחות, אם יש כאן גם בנים אני מצטערת) עם הודעות החדשים, אבל שירשרתי לכאן בכל מקרה כדי לא ליצור בלגן. אז, אה, היי. P: אני די חדשה בכל ענייני הדוליז ולמען האמת אף פעם עוד לא יצרתי אחת, אבל אני קצת מציירת ומקווה שזה יעזור לי לקלוט פה בכלל משהו. עברתי קצת על הפורום שלכן ואתן כולכן כ"כ מוכשרות, אין סיכוי שגם עוד מאתיים שנה אני אצליח ליצור כמוכן. טוב, די לחפירות. יש סיכוי לקבל קצת הסברים על מה שהולך כאן? ניסיתי להבין בעצמי ובנתיים לא הלך לי משהו. נו שוין. אמ, פרטים טכניים? קוראים לי תמר, אני בת 14 מהמרכז וגרועה בהודעות "אני חדשה". :) וזהו, בעצם. *מבט מפוחד*

o0Invisible0o

New member
הוו..ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני איילת, בת 19. יום רע.
דווקא הודעת חדשה נחמדה..ונכון לעכשיו [וכמעט תמיד] אנחנו רק בנות פה..אז זה בסדר.
אממ..מה לא הבנת ממה שהולך כאן? אה, ואני בטוחה שתקלטי את העניין מספיק מהר ותראי שבקלות את יוצרת כמונו [טוב, לבקלות של מרב קצת יותר קשה להגיע, אבל מילא.
] אממ..זהו? תהני! ותשאלי ונעזור לך.

Goldberry E

New member
תודה :]

ולא כל כך הבנתי את ראשי התיבות של השירשורים, מה כל אחד אומר ולמה מעצם השירשור נועד. אני אשמח אם גם תוכלו להביא לי קישורים להסברים על בניית הדוליז, כי בעצמי אין סיכוי שאבין איך אתן עושות אותן. אם זה לא קשה מדי, כמובן.
(פיונה אפל מדהימה, אגב. :)

o0Invisible0o

New member
את מכירה את פיונה אפל?../images/Emo2.gif

אני כבר אוהבת אותך!
אמממ..שדח"ם. לא משנה מה ראשי התיבות. זה שרשור של הדוליז עצמן. דולי אחת לשרשור, חייבת לתת קרדיט לבייס. ולשרשר להודעה ראשית. לא מסובך.
שעו"ה- שאלות ובקשות, בייסים, פלטות, קישורים לאתרים, מדריכים וכו'. לוח- עולם הדוליז, תחרויות, פינות בפורום, עדכוני אתרים ועוד.. דרוש תיאור- כשמו כן הוא, שרשור שבו את נותנת תיאורים/מאמצת תיאורים של אחרות בשביל הדוליז שלך. שפ"ם- שרשור של פיקסלארטים. יש עוד המוווווווון, אבל לשר יש הסבר בפתיחת כל שרשור..ואם לא, אני בטוחה שכבר תביני לפי תוכן השרשור.
לגבי עשיית דוליז, אמ. לאיודעת. אני עובדת בפוטושופ והרוב פה בצייר..אני בטוחה שמישהי כבר תפנה אותך לשרשור מתאים/תסביר בעצמה.

למעלה