אוף

אוף../images/Emo32.gif

גרפיק דולז לא הכניסה אותי לתחרות רפונזל שלה
. כמה עבדתי על הדולי הזאת:/.. היא עוד לא הודיעה לי למה היא לא שמה אותי אבל זה בטח בגלל איזו טעות של קובץ או משהו מעצבן כזה
.

Little Chiwawa

New member
טובב ללייי =]]!!

יאאא :] אני מבינה את החומר במתמטיקה אנשים מחמיאים לי כל היום אני מרגישה חשובה כי כל פעם כשהפלאפון לא עליי יש איזה 8 שיחות שלא נענו P: וממש ממשש טובב=]] אני מרגישה טוב עם עצמי אם איך שאני נראית ואני אוהבת אותי=]] ופשוט טוב לי!

ינקיפנק

New member
אני לא בטוח הולכת איתו לסרט):

כי אבא שלו הכריח אותו לשאול את המורה למט' שאלה, ויש לנו מט' רק ביום רביעי, ומחר אני נוסעת לטיול מגניב בן יומיים לנחשונית!!!! יאי. אבל אני אלך איתו
לסרט! מועועוהועוהועוהעה. כן.

mirymoo

New member
../images/Emo99.gifאול אמריקן ריג'קטס ../images/Emo99.gif

כן אני חולה... שמישהו יביא אותם לארץ או את פול אאוט בויי או את פאניק. מביאים לנו רק גורילות
(50 סנט)

../images/Emo58.gifהרבה ספויילרים למי שתראה.

+
אבל, היה איזה סיפור עם האוס, שכנראה הוא גנב לחבר שלו, אותו אבא, את החברה.. ולמה פתאום הוא היה כל כך נחמד ולא סיפר להם את האמת, אלא אמר לה שהוא באמת האבא שלה. וגם בסוף הוא החזיק דף, שלא הספקתי לקרא מה היה רשום בו, אני משערת שזה היה התוצאות של הבדיקת הבאות, או משהו. והמנהלת [איך קוראים לה?] של הביתחולים נראתה בסוף הפרק מסוממת
היא נכנסה להריון?

../images/Emo214.gifאוקי אז ככה.

שהאיש הזה והאוס היו קטנים האוס גנב לו את החברה. כי הוא חשב שהיא סתם תהיה מאניקית אל החבר הזה שלו
הילדה עובדת על אנשים שהם האבא שלה, אין לי שמץ למה. אולי בגלל ההזיות. בסוף הפרק היה כתוב שהתוצאות של הבדיקה (שהוא אמר שהוא לא ערך אבל הוא כן ערך אותה בסוף
{כמה לא צפוי}) התוצאות היו שליליות. הכוונה הוא לא האבא שלה. והיא סתם הייתה מאושרת... אין לי מושג למה
O_O היא תהיה בסדר עד הערב

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהיא אמרה שהוא אבא שלה,

כדי שהוא יפרוש עליה חסות וישמור עליה וידאג לה. כל פעם שהוא אמר "היא תהיה בסדר עד ה.." חשבתי לעצמי "אוי לא, מה יקרה לה עכשיו?" אני מתפלאת שבפעם האחרונה שהוא אמר את זה היא לא מתה. אבל איזה חמוד הוא^^
. והחבר זה היה אבא של דינו מ"מה בנים חושבים" [ככה קוראים לסדרה הזאת?] אה האוס באמת צולע, או שהמקל זה חלק מהדמות?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאיזה מקרצץ זה

שתמיד הוא ישר יוצא מנקודת הנחה שכל אדם משקר. וכמה עצוב שזה נכון
. מה, אנשים באמת כאלה שקרנים?? כל הפציינטים שלהם תמיד משקרים להם! לא היה פרק אחד שלא שיקרו להם!!

חלק מהדמות.../images/Emo54.gif

יו אומר שזה עושה לו כאבי גב מטורפים
. אממ וקאדי אם אני הבנתי נכון החליטה לא להמשיך בטיפולי פוריות. אוף ויש לי ספוילרים לשבוע הבא וקצת לעונה הבאה אבל אני נחמדה
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifספויילרים לשבוע הבא

זה תמיד טוב! מאיפה את בכלל יודעת אותם? ראית את זה כבר?

yaeloolik

New member
נועה נועה!!../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

כשדיברנו במסן זה נכלל תחת "הפרק המוזר" נכון?
. עוד כמה פרקים יש לעונה?

תשובות לשתיכן:p../images/Emo54.gif

אופיר - לאלאלאלאאאאא את לא רוצה ספוילרים! תתאפקי. וכן, ראיתי את זה כבר. יעלוליק - זה אכן היה הפרק המוזר..הפרק הבא הוא האחרון.

../images/Emo54.gif

כן, אבל זה פרק מעולההההה. ברור שיש עוד עונה! היא התחילה בארה"ב לפני שבוע בערך. וראיתי כי אחי הביא לי מחבר שלו.

למעלה