אוף

../images/Emo80.gifמישהי עדיין זוכרת אותי? ../images/Emo3.gif

טוב זה לא היה כל כך הרבה זמן. בכל אופן, אני חושבת לחזור >.< קרו כ"כ הרבה דבירם וכל פעם אני חושבת שיט! אין לי למי לכתוב את זה XD אז אולי אני אעשה קצת (או בכלל אפסיק) דוליז, אבל אתן מאד חסרות לי
. אני מקווה שיחזור להיות יותר חי בקרוב
וזה כנראה סימן שחזרתי? D: וד"א אני לא חוזרת רק כדי לכתוב הודעות חסרות משמעות באוף כמו אח שלי נכנס לכלא [OO] אלא... אתן פשוט חסרות
ד"א אח שלי לא נכנס לכלא OO

../images/Emo80.gifאני מתמוטטת.

לא אכפת לי אם לא כתבתי נכון. אני לא מסוגלת יותר ההורים מצפים ממני יותר מדי, אני חייבת להיות מושלמת כי הם רוצים שבחטיבה (אני כיתה ו') אני אהיה בכיתת מצטיינים. לא אכפת לי שיש לי ממוצע 97 מכיתה ה'. זה שונה לגמריא עכשיו! המורה שהייתה איתי בכיתה ה' כ"כ טובה, אבל לאלאאאאא החליפו אותה! ועכשיו המחנכת שלי לא שמה עליי גרוש. אחרי חודשיים היא אפילו לא יודעת את השם שלי!@ ויש לי בעיות במלא מקצועות, טכנולוגיה, ג"ג, ספורט, ועוד כמה. אני חושבת שהמאה היחיד שאני אקבל זה באנגלית -.- אני חייבת לפחות פאקינע 5 מאיות. אני מנסה להיות טובה, ואני טובה. פשוט המורות... חא אכפת להן ממני! מתחילת השנה יש רק 4 תלמידות טובות בכיתה נמאס לי ואמא רק לוחצת ולוחצת והדבר היחידי שהיא יכולה זה ללכת למורה. ומה לעזאזל היא תגיד?! " שלום, הילדה שלי בוכה כי היא טיפשה" גם ככה הן לא ידעו מי אני! ואי אפשר להגיד "תראי להן מי את" כי אני מנסה! מנסה הכי טוב שלייי נמאס לי מכל הלחץ. אתן בטח לא מבינות... יש לי מבחן בספורט, שאני לא יכולה לעשות. כי המורה לא טורחת ללמד את החומר! יש לי מבחן בטכנולךוגיה שנמשך 3 שיעורים, ואני [והפעם גם עוד חצי כיתה] לא מספיקים, אני הולכת לקבל 0 עגול וטיפשיי ולעזאזל, מבחן בהיסטוריה 4 שאלות מחורבנות והכיתה לא מקלים עליי, נמאס לי שלא מפסיקים להציק. הם מנצלים, והבנים לא יכולה לשלוט על הידיים שלי, לא מפסיקים לתת לי כפות וכו'. והמשפחה? יופי יותר גרוע! בקרוב אני לא רואה את אח שלי כי הוא כנראה יכנס לכלא. פשש נפלא ואבא? "לכי ללמוד!!! לכי ללמוד!" גוד אני לומדת ואני מנסה ומנסה, אולי אני פשוט לא יכולה להיות בכיצה ממוצע 95+ כבר לא אכפת לי, אני לא יכולה לסבול את זה. רע לי.. כל כך רע לי. אני כן לומדת, אבל מה שווה ללמודאם את לא יודעת את הבסיס?! לא יעזור לתרגל אם את לא יודעת מה צריך לעשות! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בא לי... פשוט. לצרוח. לצרוח חזק. אולי למות. אני לא יודעת.... אבל מה שבטוח נמאס לי. אני לא יכולה להמשיך החיים שלי גרועים מבחינת משפחה לימודים וחברה. דיי אין לי למי לבכות, לאף אחד לא אכפת. כשאני אמות אף אחד לא יהיה בהלוויה אולי רק כדילהיות מנומסים. לא שכולם בדיוק מנומסים אני יודעת כתבתי יותר מדי, רק כדי לשפוך קצת. אין צורף לקרוא אני רק רוצה... לא יודעת. תגובה? תגובה שתעלה לי חיוך על הפנים? כי ברגעים כאלה... אני לא מסוגלת.

Blue Pencil

New member
>:../images/Emo24.gif

דבר ראשון, אם את מתכוונת להצליח בלימודים ולהיות בכתת מחוננים, את צריכה לעשות את זה בשביל עצמך, לא בשביל ההורים שלך. דברי איתם, תגידי מה את מרגישה, תגידי שאת לא מצליחה להגיע לציונים טובים כמו שהם מצפים. שאת משקיעה כמה שאת יכולה, ושאלה הציונים שלך. חוץ מזה, כתת מחוננים זה לא הדבר הכי חשוב. תחשבי שתלמדי את אותם מקצועות, אבל כל הזמן תהיי בתחרות עם שאר ילדי הכתה והכל, ובמילא מת', אנגלית, פיסיקה ולא יודעת מה עוד תלמדי בהקבצות, עם ילדים ברמה שלך. יקרה לך משהו אם תלמדי הסטוריה באותו שיעור עם ילד שהממוצע שלו 60? בקשר לבנים - אני בטוחה שאת לא היחידה שהם נותנים לה כאפות, תנסי לראות מה קורה עם בנות אחרות וגשו למחנכת/יועצת. בכל מקרה, תזכרי שעוד שמונה חודשים הכל יגמר.:]3>

../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif

את צריכה להלחם על הזכות להיות בכיתה כזאת. אם את לא רוצה להיות בכיתה הזאת, אל תהיי. הכל יכול להשתפר, והוא ישתפר. מניסיון. רוצה משהו מצחיק? הנה: דיברנו על אהבה ואני טענתי (ברור שהטענה נכונה, נכון?) שאהבה היא רק תירוץ להזדווג. אז מישהי אמרה שזה לא נכון, ובוחרים בני זוג מתוך אהבה. למשל, החבר שלה אוהב אותה כי היא יפה (אני לא באמת צריכה להגיד מה אני חושבת עליה, נכון?), והיא אוהבת אותו כי... הו, לא הייתה לה תשובה. עניתי לה שהיא בחרה בו בגלל שהוא הכי חזק. לא פיזית, אלא באומניות, בידור, ורגישות. והיא טענה גם שהוא לא יעשה לה שום דבר. "אני יכולה לשכנע אותו לנשוך לך את האף." "אוי, באמת. הוא לא יעיז. אם הוא נושך לי את האף, אתם מקבלים ממני חבילת ופלות." חברה היקר התעורר לשמע המילים האחרונות, וניגש אליה ברומנטיות. רציתי להקיא, אבל הייתי סקרנית בקשר להמשך. שנייה לפני שהם התנשקו, הוא סובב את הראש שלה הצידה ונשך לה את האף. מגיע לה. ומאז עומדת לה הפאקצה בלי לזוז. הא לה. מסקנה: לא לעבור לכיתת מחוננים, כיוון שזו כיתה הזויה ולא קשורה.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאת יחסית חזקה

אני הייתי נשברת תוך רגעעע את יכולה לאמר להורים שלך שיירגעו קצת ותיהיי בקצב שלך שלא יילחצו עלייך!!!

../images/Emo80.gifבאמת, תודה לכולן ../images/Emo13.gifאבל..

זה לא רק שההורים רוצים הפעם, אני ממש רוצה! שתי סיבות: (לכיתת מצטינים) 1. זאת כיתת מצטיינים OO 2. אף אחד מהכיתה לא יהיה שם, (יש לי בעיות רציניות בכיתה, והילדים חבורת חראים) כל הבנות ילכול שירה וריקוד, והבנים... הם לא מצליחים לעקוף את ממוצע 60 |-B הסתכלתי על ההודעה.. שוב ושוב. ופשוט חשבתי לעצמי איזו נמושה. אומ.. החלטתי לקחת את עצמי בידיים, להיות עם דעה. להראות לכולם שאני מסוגלת. אני אקבל את המאיות האלה~! אני חייבת. כדי ללכת לתיכון הטוב ביותר בעיר. לכיתה ? פשוט. אני אחטיף לכל אחד שמעז לדבר איתי, ואתעלם מכל פאקצה [ מכוון שכולן שם... פאקצות! אני מניחה שאני עדיין אהיה חברה של ההכי נורמליות] המורות? סבבה. שעה שעתיים יותר בשיעורים, הצבעה לא נפסקת בשיעורים, לחרוש על החומר לפני מבחנים, לעזור לכיתה [המורה שלי אוהבת את הבולשיט] ונראה מה יהיה
ואני מניחה... שההורים יכולים להרפות. אדבר איתם

LudaGirl

New member
הורים טיפשים, מורים טיפשים

כולם אנשים טיפשים. הלוואי והייתה דרך להסביר לך שלימודים ביסודי זה חסר משמעות, זה פשוט חסר משמעו, זה לא משנה כמה תלמדי או לא תלמדי. כל מה שמשנה זה הבגרויות שתתחילי לעשות בכיתה י, יא, יב. זה באמת חסר משמעות, אם ההורים שלך טיפשים מדי להבין, שיזדיינו עם זה, באמת. בכיתה ו' ההורים שלי אפילו לא חשבו ללחוץ עלי עם לימודים, זה הזמן שלך להיות ילדה ולהנות. תאמיני לי שיהיה חבל מאוד אם זה מה שתזכרי מהגיל הזה, לימודים. אני לא התחלתי ללמוד עד שהגעתי לכיתה י', וגם אז רק למקצועות שהיו לי בהם בגרויות באותה שנה, כי המגן זה הדברהיחיד שחשוב. והכי חשוב, נהנתי לאללה, וסיימתי עם בגרות מצטיינת. אל תילחצי, יהיה לך עוד מלא זמן לזה בעתיד. בהצלחה

../images/Emo80.gifכן, אבל.. יש כמה בעיות../images/Emo122.gif

1. ציונים טובים בבגרות = אם יהיה לי תיכון טוב. תיכון טוב = ממוצע 95+... אני באמת צריכה בי"ס טוב.. אם אני אלך לכיתת נורמליים, לא אתקבל לתיכון הזה. זאתי בעיה... 2. אין לי עם מי לבלות OO וגם אם מזמינים אותי ~ וזה לא מעשה רגיל ~ אני פשוט מעדיפה לא לבלות איתם. ותודה רבה

Stinki Winki

New member
אין כזה דבר תיכון טוב.

אם את תלמידה טובה ואת חכמה את תצליחי בכל תיכון. הבגרויות זהות בכל בתי הספר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט!../images/Emo98.gif

ואני למדתי בתיכון שמצבו הורע משנה לשנה..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואי זה מזיכר לי O_____O

ההורים שלי גם היו טיפשים כאלה.... בגיל 7 [!!!] עברנו דירה לכאן ולמה? בגלל שיש פה תיכון טוב. זה אידיוטי. מאד.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאם יש לך בעיות עם הכתה

את יכולה ללכת לחטיבה אחרת

yaeloolik

New member
ביסודי...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אני הלכתי ליוצעת בסוף השנה וביקשתי לא להיות עם בנות מסויימות והיא שלחה את זה לחטיבה... והייתה לי כיתה ממש סבבה. חוץ מזה בחטיבה יש משהו כמו 7 כיתות לפחות..... אני בטוחה שתהיה כיתה שלא יהיו בה הילדים האלה>< זה לא חייב להיות הכיתה של המצטיינים. אני הייתי בכיתה |הדגשד|רגילה ועשיו אני בתיכון, במגמה מדעית.... 5 יח"ל אנגלית ו-5 יח"ל מתמטיקה.... ובתכלס זה מה שחשוב. החטיבה זה מקום לא חשוב.... באמת><. כאילו אני יודעת שגם כשאני הייתי שם הייתי בטוחה שזה ממש חשוב.... אבל לא><

באמבוק

New member
וואו, אני ממש מבינה אותך..

תראי - תשבי, תבכי, תרגעי. תתכנני לוח זמנים - תקחי דף ותכתבי - יש לי שיעורים בככה וככה ויש לי מבחן בככה וככה. אחרי שאת מסיימת כל דבר תמחקי אותו. בקשר להורים - תסתגרי בחדר שלך. תתפרקי. ותעשי את מה שאת צריכה לעשות. בקשר לחברה ולכיתת מצטיינים? וואי וואי וואי, אני אעזור לך. אני בעצמי בכיתת מחוננים. תאמיני לי או לא, את תסתדרי שם מאוד. הילדים בכיתה שלך הם ילדים רדודים חסרי רמה. גם אני בכתה ו'. וטוב לי. כי הילדים בכיתה שלי ברמה שלי. ואני מסתדרת עם כולם. סוףסוף יהיו ילדים שיבינו אותך, ילדים כמוך, בגיל שלך. יש לי לפחות 3 חברות שאני יכולה לרוץ ולספר להן דברים שקורים לי והן תמיד יעזרו לי. וחוץ מהחברות האלו יש לי עוד המון חברות. כי כולנו אותו דבר -.- והבנים? חה, כולם טיפשים. >>" אבל הטיפשות שלהם גובלת בצחוק, כל איזה משהו, למשל, במדעים: "האוויר מתפשט.." אז כל שנייה "יו" ודברים כאלו. את יודעת, נו XD אז זה באווירה של צחוק. והמורות? פ-ס!!!!!! מי הן בכלל?! הן יגידו לך מה לעשות?! את משתדלת, עושה את מה שאת צריכה, ופאק עליהן אם הן לא יהיו מרוצות! בקיצור, תשתדלי. תעשי ככל שאת יכולה. יהיה טוב. בהצלחה 3>

אוף../images/Emo211.gif

יש לכן לפעמים הרגשה שבמקום לדבר אליכן, מדבר אל איבר אחר ומאוד מסוים? >< וזה מטריד. בייחוד שיש לי שרשרת שאני שמה כל יום, ולידיד שלי יש נטייה לקחת את התליון של השרשרת (שנגמרת קצת נמוך) ולסתכל מקרוב, תוך כדי שהוא נוגע ב... אמ, זה>< אבל יכול להיות שבטעות, לא?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifתלויי

אם זה ידיד טוב שלך ואת סומכת עליו אין סיבה לדאגה... אבל אם זה באמת מציק לך את יכולה לאמר לו הוא יפסיק

LudaGirl

New member
חחח אני מאוד מקווה שזה בטעות

או בצחוק או משהו. חחח ו- ברוכה הבאה לעולם.

LudaGirl

New member
אני לא מגיבה הרבה באוף

אולי כדאי שאתחיל? טוב, אין הרבה מה להגיד. אשים תמונה אה, כנסו לבלוג שלי :) מנסה להגיע ל3000 כניסות. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=94189

למעלה