../images/Emo80.gifאני מתמוטטת.
לא אכפת לי אם לא כתבתי נכון. אני לא מסוגלת יותר ההורים מצפים ממני יותר מדי, אני חייבת להיות מושלמת כי הם רוצים שבחטיבה (אני כיתה ו') אני אהיה בכיתת מצטיינים. לא אכפת לי שיש לי ממוצע 97 מכיתה ה'. זה שונה לגמריא עכשיו! המורה שהייתה איתי בכיתה ה' כ"כ טובה, אבל לאלאאאאא החליפו אותה! ועכשיו המחנכת שלי לא שמה עליי גרוש. אחרי חודשיים היא אפילו לא יודעת את השם שלי!@ ויש לי בעיות במלא מקצועות, טכנולוגיה, ג"ג, ספורט, ועוד כמה. אני חושבת שהמאה היחיד שאני אקבל זה באנגלית -.- אני חייבת לפחות פאקינע 5 מאיות. אני מנסה להיות טובה, ואני טובה. פשוט המורות... חא אכפת להן ממני! מתחילת השנה יש רק 4 תלמידות טובות בכיתה נמאס לי ואמא רק לוחצת ולוחצת והדבר היחידי שהיא יכולה זה ללכת למורה. ומה לעזאזל היא תגיד?! " שלום, הילדה שלי בוכה כי היא טיפשה" גם ככה הן לא ידעו מי אני! ואי אפשר להגיד "תראי להן מי את" כי אני מנסה! מנסה הכי טוב שלייי נמאס לי מכל הלחץ. אתן בטח לא מבינות... יש לי מבחן בספורט, שאני לא יכולה לעשות. כי המורה לא טורחת ללמד את החומר! יש לי מבחן בטכנולךוגיה שנמשך 3 שיעורים, ואני [והפעם גם עוד חצי כיתה] לא מספיקים, אני הולכת לקבל 0 עגול וטיפשיי ולעזאזל, מבחן בהיסטוריה 4 שאלות מחורבנות והכיתה לא מקלים עליי, נמאס לי שלא מפסיקים להציק. הם מנצלים, והבנים לא יכולה לשלוט על הידיים שלי, לא מפסיקים לתת לי כפות וכו'. והמשפחה? יופי יותר גרוע! בקרוב אני לא רואה את אח שלי כי הוא כנראה יכנס לכלא. פשש נפלא ואבא? "לכי ללמוד!!! לכי ללמוד!" גוד אני לומדת ואני מנסה ומנסה, אולי אני פשוט לא יכולה להיות בכיצה ממוצע 95+ כבר לא אכפת לי, אני לא יכולה לסבול את זה. רע לי.. כל כך רע לי. אני כן לומדת, אבל מה שווה ללמודאם את לא יודעת את הבסיס?! לא יעזור לתרגל אם את לא יודעת מה צריך לעשות! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בא לי... פשוט. לצרוח. לצרוח חזק. אולי למות. אני לא יודעת.... אבל מה שבטוח נמאס לי. אני לא יכולה להמשיך החיים שלי גרועים מבחינת משפחה לימודים וחברה. דיי אין לי למי לבכות, לאף אחד לא אכפת. כשאני אמות אף אחד לא יהיה בהלוויה אולי רק כדילהיות מנומסים. לא שכולם בדיוק מנומסים אני יודעת כתבתי יותר מדי, רק כדי לשפוך קצת. אין צורף לקרוא אני רק רוצה... לא יודעת. תגובה? תגובה שתעלה לי חיוך על הפנים? כי ברגעים כאלה... אני לא מסוגלת.