אוף

broken winges

New member
וואו ;[ כמה זמן לא כתבתי באוף.

אניווי סתם רציתי לשתף בזה שהתחילו איתי ועם חברותיי באופן ממש חמוד :] יצאנו לנו לטייל אתמול בערב כי ממש משעמם וסתם ישבנו על ספסל והתלוננו על כמה שגדרה זה חור ואין בה מה לעשות, ושאם יש בנים אז הם או תפוסים או ערסים כאלו שחושבים את עצמם וכל הבולשיט הזה,ובעודנו מתלוננות, מגיחים להם בידיוק 3 בחורים(היינו שלוש אז זה היה כזה ממש מצחיק ומוזר)יפים,לאחד היה גיטרה,לשניים מהם היה שיער ארוך והם היו כאלו,ממש כמו בחלומות ;[ ואז הם עברו לידינו ואמרו כזה אחד לשני:"וואו,אף פעם לא ראיתי פה בנות" אז חברה שלי אמרה:"תמיד יש פעם ראשונה". ואז הם חזרו אחורה,התיישבו לידינו והתחילו לנגן לנו בגיטרה ולשיר לנו שירים והיה ממש נחמד :]] ואז אחר כך הם באו ללכת כי אנחנו היינו ממש נקבות ורק ציחקקנו ואמרנו להם שזה ממש נחמד. ואז הם חזרו,ואחד מהם אמר לשני: "דני,אני יודע שזו פעם ראשונה שלך אבל קודם כל שואלים אותן בנות כמה הן,ואת זה אנחנו כבר יודעים(אמרנו להם מתישהו)ואז אם הם מהאיזור". וסתם חברה שלי נלחצה כמו דבילית ואמרה שאנחנו לא מהאיזור והם במילא הלכו, אבל זה היה ממש חמוד וכיפי מצידם,ובכלל זו הפעם הראשונה שמישהו מתחיל איתי לא כמו אידיוט 0.0 אז אמ כן,אני פתטית ואה סוף חפירה...

broken winges

New member
כן 0.ם זה הקטע העצוב,אבל הם לומדים

בבי"ס שלנו ואנחנו יודעות שהן מיוד ומה השמות שלהם.אז אני מניחה שנוכל למצוא אותם די בקלות

Miss Naama

New member
באמת נשמע חלומי../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

עא! הדברים האלה באמת קורים במציאות!!
נתת לי תקווה

Stinki Winki

New member
שאולן ממש חשוב לי!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|

שם: גיל: מקצוע/עיסוק: האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? מהו המשחק המועדף עליך? למה אתה אוהב את המשחק הזה? עם מי אתה משחק במשחק זה? מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? באיזו תדירות אתה משחק? האם אתה משחק באירועים מסויימים? עם מי אתה משחק בד"כ? תודה לעונות

shanchan

New member
עונה?

שם: שני גיל: 16 מקצוע/עיסוק: תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? לפעמים. מהו המשחק המועדף עליך? משחק קופסא- הרמז. למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא מאתגר כיפי ומגניב. עם מי אתה משחק במשחק זה? עם חברים. מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? לא הרבה כי אין לי אותו, בערך 4 פעמים בשנה :/ ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? יאפ. איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? אין לי מונופול רגיל אלה מוזר כזה, אבל כשיוצא לשחק ברגיל אזאין לי משהו ספציפי... האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מנצחת, אבל זה די קרוב לשווה. באיזו תדירות אתה משחק? גם לא הרבה, בערך 10 פעמים בשנה אני חושבת... האם אתה משחק באירועים מסויימים? כן- בעיקר בחגים עם המשפחה, אם זה עם חברים אז סתם במסיבות וכאלה. עם מי אתה משחק בד"כ? עם אחותי/ עם חברים.

Stinki Winki

New member
תודה רבה רבה!!../images/Emo25.gif

קחו דוגמא ותענו גם!
כי זה לעבודה לביצפר||:

עונהD:../images/Emo96.gif

שם:תמי גיל:15 וחצי מקצוע/עיסוק:תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?כן, במחשב, משחקי חברה^^ מהו המשחק המועדף עליך?אממ, מעגל אנרגיה( משחק חברה כזה:]) למה אתה אוהב את המשחק הזה?כי הוא ממש מצחיק עם מי אתה משחק במשחק זה?עם החברות שלי מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?במפגשים שלנו, פעם בשבוע ככה
ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?מאוד איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?אצבעון האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? אני מפסידה בד"כ באיזו תדירות אתה משחק?פעם בכמה חודשים האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא עם מי אתה משחק בד"כ? חברה מסויימת:].

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif שמחה לעזור

שם: ז'אנה גיל: 17 מקצוע/עיסוק: תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? כן מהו המשחק המועדף עליך? משחקי קלפים למיניהם למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי זה משחק חברתי שנחמד לשחק ביחד עם מי אתה משחק במשחק זה? עם אנשים מהכיתה מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? בהפסקות או שיעורים חופשיים ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? משחק נחמד איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? ואי לא שחקתי מזמן.. או אצבעון או מכונית האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? בדרךל כלל ניצחתי באיזו תדירות אתה משחק? שיחקתי פעם די הרבה האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא עם מי אתה משחק בד"כ? משפחה

polbblop

New member
../images/Emo79.gifעונה. ../images/Emo9.gif

שם: ליזה
מקצוע/עיסוק: תלמידה?
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? אה, כן...[?] לפעמים...[?]
מהו המשחק המועדף עליך? מחבואים.
למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא כיפי. וממש מעביר את הזמן...
עם מי אתה משחק במשחק זה? חברים.
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?
כשאנחנו יוצאים לאנשהו, ובא לנו לעשות משו כיפי?
אע.. יוצא בערך פעם בשבוע-שבועיים.
ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: שוט.
האם אתה אוהב מונופול? לא ממש, ת'אמת...
איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? מה שנשאר לי.
סתמנו, נעל.
האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מפסידה.
באיזו תדירות אתה משחק? פעם בכמה חודשים...
האם אתה משחק באירועים מסויימים? אה, לא...
עם מי אתה משחק בד"כ? חברים..[?]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifשלהלהלה

שם:לאה גיל:15 וחודשיים מקצוע/עיסוק:תיכוניסטית האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?במחשב מהו המשחק המועדף עליך?סטינג <משחק נוסטלגי מלפני 7 שנים> למה אתה אוהב את המשחק הזה?כי זה מהמשחקים שקופצים על יצורים והרגים אותם ואספים מטבעות?XD עם מי אתה משחק במשחק זה?עם המחשב?@_@ מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?בקושי P: ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?כע איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?כדור פורח האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?מפסידה אהא באיזו תדירות אתה משחק?פעם במיליארד שנה האם אתה משחק באירועים מסויימים?מלחמה? ;; עם מי אתה משחק בד"כ?חברות? אח קטן? לאדעת

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifצ'ה צ'ה צ'ה

שם:ליאור גיל:14 מקצוע/עיסוק:תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?הממ באינטרנט בעיקר מהו המשחק המועדף עליך?אבלון וטאקי למה אתה אוהב את המשחק הזה?כי אבלון זה משחק כזה שצריך לחשוב, וטאקי זה כיף כזה ^^ עם מי אתה משחק במשחק זה?משפחה, חברים מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?אבלון לא שיחקתי כבר כמה זמן, וטאקי כשיוצא לי... לא יודעת להגיד בדיוק\\: ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?יאפ
איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?מכונית האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?מנצח, אני טובה בדברים כאלה, תמיד כולם פורים באמצע כי הם יודעים שאין להם סיכוי חהחהחה.טוב אני אסתום עכשיו. באיזו תדירות אתה משחק?פעם בהרבה זמן
האם אתה משחק באירועים מסויימים?הממ לא ממש, כשבאים כמה חברים, כי לשחק בשניים זה לא שווה עם מי אתה משחק בד"כ?חברים

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifOMGGG!!! אנחנו

עושים בדרמה את "חלום ליל קיץ" של שייקספיר! OMGGGGGGGGGע וזה כל כך ענק!!! וזה סיפור מדהיםםםםם יואו אני מתה. מתחילת שנה ידענו שנעשה שייקספיר. אבל ביום רביעי רק קיבלנו את הטקסטים. OMG אני כל כך מאושרת! וזה סיפור מדהים! [אם מישהי מכירה את הסיפור] 50% שאני אהיה הלנה. גאד אני כל כך מחכה לרביעי הקרוב. אז אומרים לנו את התפקידים. OMG אני עדין בהלם. ובינתיים קראתי כבר את המחזה איזה 6 פעמים.
ואעעעעעעעעעעעעעעעעעע*רצהרצהרצהרצה*בום!!!*נתקעת בקיר*

למעלה