אוף

o0Invisible0o

New member
יואו!$#&%^*#

תודיעי כשאת מסיימת!
חה. פרק בחצי שעה..! סופרטורנטס זה כזה מהיר!!

DaRk ShinES

New member
היה פרק חמוד אבל דייי נמאס

כבר הדבר השחור הזה והדובים מעצבנים והורסים את כל הסדרה
הפרק הבא נראה כל כך טוב

o0Invisible0o

New member
לא ראיתי פרומו לפרק הבא..

אבל יחסית אהבתי את הפרק הזה, לעומת פרקים קודמים!!
אבל שיפסיקו להרוג דמויות ולהביא חדשות כל הזמן, אי אפשר ככה יותר.
קראתי כמה תיאוריות מטורפות בלוסטפדיה על ג'ולייט, בן וג'ק.
זה ממש מגניב.

DaRk ShinES

New member
אהבתי דווקא כל כך את הפרק הקודם

על סוייר
די ג'ולייט ובן כל כך עובדים על ג'ק לדעתי. לא הגיוני שג'ולייט הקרינה לו "כאילו" את הסרט הזהובן לא יודע. הם כל כך מחושבים בטוח היא נגדו! היא לא טובה

DaRk ShinES

New member
הא ואת חייבת לראות את הפרומו נראה

פרק ממש ממש טוב כי זה לפני הפגרה של שלוש חודשים:S

o0Invisible0o

New member
מה פגרה של שלושה חודשים?

מה נסגר איתם?
אבל רק התחילה העונה!!
אמ. כן טוב, כל דבר שקשור לסויר הוא מצויין.
אבל משהו הפריעה לי שכל פרק עד עכשיו התרכז לחלוטין רק בצד אחד של הסיפור..וסופסוף היה שילוב מושלם בין שני הסיפורים. אני ד"א גם חושבת שהיא רעה, אבל שהיא דווקא כן מסתירה את זה מבן..
נו כשהוא הניח לה לטבוע עם ג'ק בהתחלה..היא הייתה ממש המומה מזה! יש להם בטוח איזשהו סיפור של יריבות.

Radio Joe

New member
שובידובי?

אה כן, לא להתייחס סתם רציתי לשים תמונות D: וזו אני, כן?

Stinki Winki

New member
אוףףףףףף אין לי זמןןןןןן

יום ראשון מבחן בספרות יום שני להגיש עבודה גדולה באנגלית שבכלל לא סיימתי יום שלישי להגיש משימה בביוטכנולוגיה, ולסיים שיעורים בכימיה יום שלישי מבחן בתנ"ך ובמהלך הלמידה של כלללל החומר אני ישנתי כך שאין לי מושג בכלל על מה מדברים בשיעור ואני יושבת כמו פרה ומשחקת פריסל כל היום><'

Miss Naama

New member
פאק/אוף :/

עכשיו שכבתי לישון ואני שומעת זמזום מעצבן של יתוש. קקי. אני מתחפרת בשמיכה ומלקקת את השפתיים סתם, ואז הן קצת מגרדות לי. אני קמה, מדליקה את האור, מסתכלת במראה, והפאקינג יתוש הסוטה הזה עקץ אותי בשפתיים1%!^@$ בשפה העליונה, זין! עכשיו זה נפוח ופסיכי ואוף, למה הוא לא יכול היה להיות יתוש נורמלי ולמצוץ לי את הדם מהאוזן או מהצוואר?! ;_; לנעמה יש עסק עם יתושים שלא יודעים לכוון >< פאק, אני מקווה שזה יעבור מהר, זה לא נעים שכזה
How supid is that, גאד, אני הבנאדם שתמיד נעקץ הכי הרבה בטיולים שנתיים, בכלל ביוםיום [לילה, נו] הכי רגישה לזה, אבל פאקינג בשפתיים1?#%! ._. מה הלאה, בתוך הנחיר? ;[ שיט, אני אתן לחרא המזמזם ההוא רעיונות ._. בכל אופן, הטבעתי את עצמי באיזה תכשיר לדחיית יתושים עכשיו ;[ זה היה קיטור הזוי אוהבת אתכן, לילה טוב ושלא יעקצו אתכן יתושים. בשפתיים >':

Miss Naama

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

*נחנקת מצחוק* הרגשתי שהתנפח לי עוד והסתכלתי עכשיו במראה, והשפתיים שלי נראות כמו השפתיים של גיל ריבה$!%#$!
מי צריך סיליקון כשיש יתושים פסיכוטיים שנמשכים אליי!

Stinki Winki

New member
יתושים הם התגלמות השטן.

לא יותר מפריע שהוא מזמזם באוזן?><' אני יכולה לשבור משהו מרוב שזה מעצבן... הזמזומים... או לבלות לילה שלם במרדף... ליל"ט

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo23.gifאותי עקצו בשתי העיינים לפ

+ני כמה ימים,ולא יכולתי לראות כלום. אז תגידי תודה שאת לא התעוורת ורק נהיית אילמת חלקיתP:

למעלה