אוף

lilach d

New member
יאא זה מחזה ענק!!

אני גם עשיתי אותו בחוג דרמה :) הייתי טיטאניה..

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifטיטאניה זה תפקיד ענק.

זאת העדיפוץ השניה שלי לאיזה תפקיד.....

מישהי הייתה בעצרת?

וואו. איזה נאום היה הנאום של דוד גרוסמן! הוא נאם מדהים, הסכמתי עם כל מילה.

אנבלייי

New member
אוף.

אני צריכה לפרוק לחץ. ובכלל. חזרתי הבייתה רק עכשיו ובאלי לבכות. יש לי כל כך הרבה לחץ בלימודים, אני לא מצליחה להתמודד עם זה, ויש לי גם בעיות קשב וריכוז ולאף אחד לא אכפת. ואני לא מתכוונת לקחת ריטלין. או שודבר כזה. קשה לי לישון בלילה, כל הזמן יש לי כאבי ראש ומרוב הלחץ יוצא לי גם החשק לאכול בכלל. אכלתי היום כל היום איזה שלוש כדורי פלאפל. וזהו. אני לא מצליחה לעשות שום דבר באמנות. ישבתי היום שלוש שעות במוזיאון [אני לומדת שם אומנות] ולא הצלחתי לעשות כלום. אבא שלי כל הזמן עצבני, והוא מוציא את העצבים שלו עליי, ולא מפסיק לצרוח, חרא. ואמא שלי- בכלל, אני לא יודעת מה לעשות יותר. נשבר לי שהיא משקרת לי בלי סוף, היא הבטיחה שהיא תלך לפסיכולוג והיא לא עושה את זה, היא הבטיחה שהיא תפסיק לשתות והיא לא הפסיקה, והיא ממשיכה לעשן. ויש לה דלקת ריאות. והיא עדיין מעשנת. והיא משקרת לי בקשר לזה, למרות שאני יודעת וראיתי שהיא מעשנת, ודוגרי- נמאס לי לנסות לרצות אותם, עם הלחצים שלהם , וזה שהם פרקטיקלי רודפים אותי, ולמרות שרציתי גם אני להפסיק לעשן- בשבילם, אין לי כוח לזה יותר, ועם כל הלחץ הזה עוד יותר קשה לי, ככה שאני גומרת איזה חפיסה ביום, שזה מלא בשבילי, ואם היא לא שמה זין על הבריאות שלה, אם לא בשביל עצמה אז בשבילי- אז גם אני לא שמה על הבריאות שלי. ואני ניסיתי, ויכולתי, אבל וויתרתי, כי היא אכזבה אותי, ונמאס לי להיות זאת שמשמשת דוגמא. וזהו. איןלי כוח יותר לכלום, אני פשוט צריכה לישון. ויש לי מחר טיול שנתי. ואין לי כוח.

אוהבתת אותך:]]

אל תדאגי הכל יהיה טוב אמא שלי גם מעשנת בכמויות מסחריות. אבל היא לא יכולה להפסיק נפשית אולי זה מה שקורה לאמא שלך. גמלי יש מחר טיול שנתי:]] תהני המון בובי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

נראה לי שטיול שנתי בא לך פה בזמן..תהני בו המוןהמון!
בקשר להורים- אממ..לא יודעת מה להגיד. אמא שלי אחרי שנים של שכנוע ושאמרתי לה שזה שהיא מעשנת פוגע בי..ואני לא מעשנת! המקסימום שהיא עשתה זה להפחית. וגם זה היה לה ממש קשה.
ואני מקווה שכן תחליטי להפסיק לעשן, בשבילך..ממש לא בשבילם.
לא יודעת מה עוד להגיד לך, מקווה שזה יסתדר.

איזה יום:/

חבורת ערסים שילד מכתה ז' [!!!] הזמין לבי"ס היו אמורים להרביץ לידיד שלי:/ [הם היו בכתה י'-יא', עם אולרים:/] פאקקקקק, מי נתן להם להיכנס לבי"ס?! והם ברחו דרך איזה פרצה:/ למזלו [ושל כולם] הם לא מצאו את הידיד:/ הזמינו משטרה:/ איזה יום!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifזה מסוכן../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

כדאי שיימצאו אותם מהרררר

באמבוק

New member
אוי, זה כלכך ברור שאף אחת לא תגיב.

אלוהים, זה כזה ידוע O: למה מי כבר פה? תמר חזרה רק היום מברצלונה אז היא לא תגיב. ואני לא חושבת שתטרחו לקרוא את זה בכלל. הרבה זמן לא הייתי פה. ואני שונאת את כיתה ו'. מאוד. התרחקתי מהמון אנשים. מחברות שלי, מהבנים בכיתה שלי, ואני מרגישה בכיתה כל כך לא רצויה, כל כך מוזר. ולמה קיים מתמטיקה? ;;;; מילא, אחוזים. הו יופי, למה לנו לחשב למה משה קנה מהמכולת 12% מהבבננות ששם והביא את זה ל - 17% מהקופים בספארי ובלהלהלה?!~ העניינים של משה הם לא העניינים שלי. ויו, כלכך שמנתי, למרות שאני כלכך רוצה לרזות. ונמאס לי מהחוג הזה. אני בו בשנה השישית כבר. ומעולם לא הושפלתי כך. הצביעות, הצביעות.. הפקאצות: ספיר, שיר, פז ואופיר - פז ואופיר הן פרחות נחמדות, יודעות למה אני מתכוונת? הן לא עם הוורוד וכל אלה, אלא רק [עלק] סנוביות מקובלות שחולות על בגדים ולכל אחת יש חבר מפוחלץ. ספיר ושיר? ספיר היא גונזילה מגעילה ושיר היא צבועה כפוית טובה. השיר הזאתי עושה אסיפה של הפרחות מולי, ולא שמות על המורה, שבמקרה הוא גם האבא של אופיר, המלכה שלהן. הן מתחילות לצחוק על שני, ילדה מאוד מאוד נחמדה מהחוג בכתה ז'. הן מדברות על השיער שלה ודברים כלכך טפשיים, מה לעזאזל אכפת להן?!~ אחרי כמה דקות, שני עוברת ליד שיר ושיר הזאתי צועקת: "היי שנינוששש"! גועלי. גועלי. והכי נפגעתי? טל, חברה שלי מהכתה שאיתי בחוג, התחילה להתחבר איתן, שהיא יודעת שהן אויבות שלי בנשמה. אופיר הייתה חברה שלי. והיא הלכה וסיפרה להן הכל עליי. כל כך נפגעתי. וטל תמיד עושה לי סצנות. ואני סולחת לה. ונמאס לי. היא צוחקת מהשטויות שלהן, מספרת להן סיפורים ובלהבלה. וגם תמיד שילד מהכתה שלי מבקש שאני אכין לו איזה עיצוב לאתר החדש שכל יומיים נפתח לו, פתאום, "אה.. שיר.. טל מכינה לי". ואיך אני מגלה את זה? טל צועקת [כמובן לידי, מה, לא?] "ייצן, (עדן, הילד) לשלוח לך את העיצוב היום?" וזה קרה כבר יותר מפעמיים. אני לא מכינה לו יותר דברים. ואני משקיעה לו בעיצובים. וטל, כל דבר שאני עושה, היא עושה לי פרצוף. ודיי. זה נמאס, באמת. הפרחות. השקיפות. הצביעות. הסנוביות. כלעכסבעטו.~~"~$%#

דייינה

New member
אוהוהוהו כמה שאני מכירה.

אבל אני בח', אז זה נמחק מזכרוני. זה ימחק גם משלך. בכל אופן, תזכרי שאת לא תשארי איתם לנצח. DONT GIVE A SHIT, שיהיה בכיף לפאקצות האלה. ^^

באמבוק

New member
אהא.

אבל הכיתה שלי? זה הדבר שהכי לא ציפיתי ממנו, אני בוגרים-מוזרים [XD], את יודעת. והם בגדו בי. /:

../images/Emo97.gifלכולם יש תקופות כאלה ../images/Emo24.gif

אם את לא נהנית בחוג- תעזבי. It's no point תשני על זה כמה לילות. נסי לדבר עם טל. היא לא כזאת שמתחברת לפרחות. תסבירי לה שזה מציק לך. את צריכה ללמוד לקחת דברים בפרופורציות. זה לא כ"כ נורא כמו שזה נראה.

למעלה