אוף

Miss Naama

New member
טוב לי [[:

היום שתי מאיות ו-99 בבוחן חוזר באלגברה, אחרי שבקודם קיבלתי 57!! [[: חטפתי בלק אאוט ושכחתי את הכל ]: אבל פאק, נו, 99~!%5 וסתם, כיף לי וטוב לי עם עצמי ועם כולם אני מרגישה נהדר מאחלת לכן גם
:)

חמצמצה

New member
אומג:ם

100 זהכלכך רחוק ממני. היום היה לי מבחן בתנך, למדתי רק 2 פרקים מתוך 11>: חלק למדתי בקריאה ראשונה תוך כדי מבחןXDDD קולהכבוד לך!!!^^

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif XDDD

ונעמה- אני שמחה בשבילך(:) ואני באמת מאחלת לעצמי-אני ממש צריכה את זה P:

*אין לי כותרת*

למי שרוצה לצחוק, שתכנס לטיפו ואז לפורומים ואז לפורום דוליז, ותסתכלו איזה מחמאות הן נותנות על בגדים עקומים עם פיקסלים כפולים והצללות כרית בשלוש צבעים :O ידעתן שכל הפורום שם מועתקים טיוטים ופלטות שלכן?! והן אפילו לא נותנות קרדיט! תגידו להן להפסיק, או לפחות למנהלת. אני חולה.. :(

o0Invisible0o

New member
העולם הזה מפחיד אותי.:S

באמת, יותר מדי דברים קורים ככה במקרה, סתם משומקום. אני ממש נלהבת עכשיו.
לכל מי שירושלמית ויש לה את "כל העיר" של ה13.10 מוזמנת לקרוא את הכתבה "אחת מכל שלוש" של קליה מור. ההילה שמסופר עליה שם, זאת אחותי ז"ל. ואין לי מושג מיהי כותבת הכתבה, אז כן..זה מוזר למדי. אבל מרגש כ"כ!!
יואוווו..תקראו אם בא לכן.^^ אני כ"כ שמחה על הכתבה הזאת שצצה משום מקום ו8 שנים אחרי המקרה!!
זהו.
סתם רציתי לחלוק.

Stinki Winki

New member
מגניב (? בכל זאת זה לא נושא מגניב

במיוחד
) אני אחפש אם יש לנו בבית:)

o0Invisible0o

New member
מגניב,מגניב.

לא יודעת זה ממש מיוחד לחשוב שהאישה הזאת שאין לי מושג מי היא, הכירה את אחותי וטרחה לכתוב עליה כתבה!!

חמצמצה

New member
הווווו

תסתכלי מי כתוב שכתבה, ותחפשי את הטלפון שלה! כי איך היא מכירה וזה?:םםם ישראל פשוט קטנה, העולם לא מפחיד^^ כוסייייייייייייייית^_^

חמצמצה

New member
האאאאאאאאאאאא |צומי|

המארחת שלי בארה"ב כזאת נחמדה!! חמועדהההההההה[= חלק ממה שהיא כתבה לי- You're going to be here during Homecoming, which should be really cool .. we have Spirit Week so we all dress up like idiots every day, it'll be fun you can laugh at us. Then on Friday is the Homecoming Pep Rally, Parade and Football Game. I'm so excited for you to see this stuff it's going to be amazing!!!! But cold so bring a jacket. ועוד חלק- p.s. about the dress ... it should be pretty fancy. If you don't find anything or you have no time, don't stress, I'll take you shopping on Saturday. קולולולולולולו{: ביום שלישי זה קורה *טםטםטם*

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifיווווו נשמע באמת מגניב ^0^

גמלנו יש איזה משו כזה, שנה שעברה באה אלינו שכבה מבלגיה להתארח, והשנה אנחנו טסים אליהם :) תהניייי

Miss Naama

New member
גאד, חילופי תלמידים/משלחות

זה הכי שווה שיש [[[: נשמע אדיר לחלוטין, תהני המון 3>>

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif כנסו כנסו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%92%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%AA זה ערך אמיתי XDDDDDD

למעלה