אוף:]

shmeksit

New member
סיכוי* ^^

אני עוד מעט בת 14 ואני גם נואשת לחבר, אבל זה נכון, הם יבואו לבד לא צריך לחפש אותם בנרות.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

"אני רק בת 13" משהו שכל כך מאתים לי לכתוב לפני חצי שנה, אפילו לפני חודשיים. לאיזה כיתה את עולה? ז'? ח'? ידידים, את האמת גם לי אין. אולי אזיה שנתיים. אבל עם אחד די איבדתי את הקשר. תראי, מה שאני למדתי מכל התקופה הזאתי..זה לא לחשוב יותר מדי. פשוט לא, אם תחשבי על זה, כמה רע לך, זה יכניס אותך לדיכאון, ונכון עכשיו נראה שאת כל כך רוצה חבר וזה יעשה לך כל כך טוב, וזה באמת עושה טוב, אבל זה יגיע, בנתיים תעסיקי את עצמך, תבלי, תהני, תנצלי את זה! אני לא ניצלתי את גיל 13. את יודעת למה? כיי הייתי בדיכאון, הייתי בדיכאון שאין לי חברף והייתי בדיכאון מהכיתה החדשה, והייתי בדיכאון מהכל בערך, וזה לא עזר לי בכלום. אולי זה עזר להעריך המ שיש לי עכשיו, אבל זה שנכנסתי לפרטים וחקרתי אותם לא עשה לי שום דבר טוב. את עוד תכירי מישהו, אני אקח אותי לדוגמא, אף פעם לא היו לי הרבה ידידים, כמו שאמרתי הייתי ממש מדוכאת מזה, והכרתי מישהו, ואני לא בדיכאון יותר, כמה שחיכיתי לזה, וזה הגיע. אל תאבדי תקווה, אל תשברי, תהיי אופטימית, זה ממש חשוב, תאמיני לי. את רק בת 13 יש לך עוד את כל הזמן שבעולם, להכיר אנשים ולחוות דברים, תנצלי את הזמן ואת התקופה הזאתי כמה שאת יכולה[לא כמו שאני עושה><]. זה קשה, אבל את יכולה[:

יש לי הרגשה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif

כי הוא התקשר אליי כמה פעמים. ושלח לי סמס. וקבענו בפעם הראשונה. ואנחנו קרובים יותר מאי פעם. ונו
"מי זאת גלוש?" "גלי." "אבל גלוש זה קיצור לגל." "אבל זו גלי." יופי גלי-_-" ונכון שמתקשרים לפלא הוא מצלצל? שלי החליט לדלג על השלב הזה! נכון שזה נפלא?

><../images/Emo211.gif

הדו שיח הוא על ילדה שתהיה איתנו בכיתה, והכינוי שלה במסן הוא גלוש.

lady blak

New member
נממ....../images/Emo41.gifכותתרת מושחת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

*מצטטת מיובל
* אכפת לכן עם אני אשים תמונות שלכן בשין שלי
כיכיכי כי אני מרגישה שאתן החברות הכי טובות שיש לי... עם לא תגיבו לי אני אשים בכל זאת ואשלחו לכן לינק לשין ותגידו לי מה למחוק וזה>< :]

lady blak

New member
האמתיי

זה לא מעליב... אבל גמלא להעליב אותך,את לא יודעת כלכך מי את...
אני רוצה לשים תמונה של שונ ויובל[עםאני אצליח למצוא תמונה שלהן]

lady blak

New member
סוג שח תעודת זהות איטרנטית

או איך שלא כותבים את זה>< וגמלתמונה שלך אני אשמח..

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifאמ...

מעטים האנשים שיש להם תמונות שלי,ואם תמצאי כאלה,אני מבקשת ממך לא לפרסם

למעלה