../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
"אני רק בת 13" משהו שכל כך מאתים לי לכתוב לפני חצי שנה, אפילו לפני חודשיים. לאיזה כיתה את עולה? ז'? ח'? ידידים, את האמת גם לי אין. אולי אזיה שנתיים. אבל עם אחד די איבדתי את הקשר. תראי, מה שאני למדתי מכל התקופה הזאתי..זה לא לחשוב יותר מדי. פשוט לא, אם תחשבי על זה, כמה רע לך, זה יכניס אותך לדיכאון, ונכון עכשיו נראה שאת כל כך רוצה חבר וזה יעשה לך כל כך טוב, וזה באמת עושה טוב, אבל זה יגיע, בנתיים תעסיקי את עצמך, תבלי, תהני, תנצלי את זה! אני לא ניצלתי את גיל 13. את יודעת למה? כיי הייתי בדיכאון, הייתי בדיכאון שאין לי חברף והייתי בדיכאון מהכיתה החדשה, והייתי בדיכאון מהכל בערך, וזה לא עזר לי בכלום. אולי זה עזר להעריך המ שיש לי עכשיו, אבל זה שנכנסתי לפרטים וחקרתי אותם לא עשה לי שום דבר טוב. את עוד תכירי מישהו, אני אקח אותי לדוגמא, אף פעם לא היו לי הרבה ידידים, כמו שאמרתי הייתי ממש מדוכאת מזה, והכרתי מישהו, ואני לא בדיכאון יותר, כמה שחיכיתי לזה, וזה הגיע. אל תאבדי תקווה, אל תשברי, תהיי אופטימית, זה ממש חשוב, תאמיני לי.
את רק בת 13 יש לך עוד את כל הזמן שבעולם, להכיר אנשים ולחוות דברים, תנצלי את הזמן ואת התקופה הזאתי כמה שאת יכולה[לא כמו שאני עושה><]. זה קשה, אבל את יכולה[: