אוף:]

polbblop

New member
../images/Emo175.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה כה יפה. אני גם רוצה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifואו../images/Emo99.gifמדהים^^

גמאני עושה כזה, אחרי הורוד אני עושה כחול כהה שידהה לגוון הזה, זה ממש מתאים לך[[[: ואת בכלל יפהפיהD: חימצנת כמו שהסברתי לך?^^

באמבוק

New member
נפלא. פשוט.. נהדר.

עפתי מתחרות הגראפיקה שהייתה הכי חשובה לי בעולם. חיכיתי היום לתוצאות בקוצר רוח, התסכלתי על התוצאות שלי והיה כתוב הערות כלכך יפות. אני חולה על המנהלת. עד ש.. ראיתי את שניי באנרי הניחומים שלי, ולפני שהספקתי לקרוא הכל הבנתי. עפתי. באותו הרגע שהכנתי ידעתי שאני אעוף. ידעתי! והכל בגלל אחותי הדפוקה!!! אם היא לא הייתה כלכך מתרגשת מזה שלעזאזל היא רק הולכת לישון אצל חברה והיא לא הייתה מלחיצה אותי "שירר מאחרים בגללךךך" לא הייתי עפה. ואני עכשיו בוכה. כי זה עצוב לי. החברה הכי טובה שלי עברה, היא מעצבת.. חודשיים? ואני, שנתיים וחצי, ופוף.

xbyhtz

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי תמיד תהיה עוד תחרות.... אני בטוחה שתצליחי בעתיד, לעולם אל תתיאשי- זה הכי חשוב!

ינקיפנק

New member
מה לצייר על הקיר שלי?

חשבתי על גפן מטפס יפה כזה, אבל יש עוד רעיונות?

אממ../images/Emo29.gif

יש לי איזה קטע כזה מלבבות עולים באז עם ורדים וחרבות. אבל אל נראה לי שזה הסגנון שאת מחפשת...
אולי איזה פיה גדולה, או עץ או ירח וכוכבים...>< אני אל מקורית בגרוש.

גותי* ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אממ.. סגנון גותי? סיכת ביטחון ענקית עם דם>< סתם, נו
אמרתי לך, לב עולה באש, זה כ"כ מגניב. או סתם לב גדול עם הרבה ורדים וחרב.

Shusho

New member
ירח סהר,

שממנו נתלים הענפים של הגפן ומתפזרים למטה/לימין ושמאל, תלוי איפה את ממקמתאת זה.

mirymoo

New member
תעשי מין אישה כזאת

שוכבת לאורך הפינה.. ותעשי לה כל מיני בגדים כאלה בסגנון גותי.. אבל לא יותר מידי כי אמא שלך באמת תרצח אותך.... וזה יהיה נחמד כי נגיד באזור שלה תוכלי להפוך קצת את הצבע הירקרק לדשא או משהו שזה יראה שהיא שוכבת עליו

למעלה