אוף:]

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאייייי דנה [Dandoka]

סתם, מתחשק לי להגיד לך, את ילדה מקסימה ^^ 3>

Dandoka

New member
../images/Emo9.gifמדהימות../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif

תודה שהעלתן לי חיוך על הפנים! אתן כאלה חמודות^^

נכון שאתןן חמדווות?<!?!

רוצות לקרוא מגילה ולהגיב? נו מהה כבר שבוע לא עידכנתי..אזעכשיו באליי שיקראו=] וממ..הילדה שהגבתי לה מלמעלה אינלי מושג איך קוראים לך..שיר?! טל?@ מאי?! לא יודעת..חחP: אני כבר לא קשורה לכאן ממ..את לא חייבת להיות כל כך אדישה..סך הכל שמחתי קצת..וכ קראתי..זה כבר כבוד!! אז הנה..למי שרוצה לקרוא=] http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=225483

shanchan

New member
הו יאיי הצלחתי לברוח מהפרסומת!

אני מתגלגלת לי למטה כדי לברוח ממנה, ואז חושבת לעצמי "יאיי! הצלחתי לברוח!". אבל לאא, שתי שניות אחר כך היא באה. מוות לפרסומות. משעמם לי. :|

ינקיפנק

New member
למה דווקא,

כשאני סוף סוף אוהבת מישו, הוא כזה ילדותי??!?!?!?!?!?!?!!?!?! אהעעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. אוף, החיים לא הוגנים. הבן אדם לא מבין רמזים, ויש לו אופי של "אנימפגרולאאיכפתלילקללאתלנהבכלמינידרכיםמעליבות" אוף, אז אכשיו אני מחזירה לו. אוי. הוא כל הזמן מקלל. ואם לא הייתי מחבבת אותו מאוד, הייתי לוקח את זה בסבבה, כי זה סתם, שיהיה. אבל אכשיו זה פוגע בי. מאוד. |דופקתאתהראשבשולן| אה, אז עדין שאני אשכח ממנו, לא שזה אפשרי, כי אנחנו לומדים באותה הכיתה. אני הולכת להתאבד);

shmeksit

New member
עכשיו* ../images/Emo201.gif

נו. אל תתאבדי;[ למה הוא התחיל בכלל לקלל אותך?

lady blak

New member
../images/Emo24.gif

זה קורא לי הרבה... וגמלי יש תחושה כאילו עוד שניה אני רצה להתאבד... אבלאבלאבלל תמיד יש סיבה... אז אזאזאז...למה הוא התחיל
מחר האעאעאעאע@#$$#$^%^*$יומהולדת 12^^

אנבלייי

New member
דניס התקשר D:

בלהבלהלבה הוא אולי יוצא יומשישי כי הוא בפנימיה ואסור לו לצאת בימים אחרים, והוא יתקשר אליי {: אבל מה אם הוא ישכח? ;;

lady blak

New member
הוא של אחת ה-מרי\מירי

נראה לי מירימו.... אבל אני לא בטוחה שהוא בכלל המואמץ שלה\שלו\שלהן...

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif חחח מה גם אותך צילמו לשם?

אני אקנה אותו רק ביום שישי >.>

למעלה