יהיה טוב מתוקה, אני בטוחה. תרגישי טוב . אותך.
W won the game New member 6/2/07 #15 תרגישי טוב קארינוש../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif יהיה בסדר
C chester2 New member 6/2/07 #16 הוו מבינה אותך.. גמלי יש עכשיו דלקת בגרון...וקשה לבלוע.. אני מאוד מקווה שזה יעבור לך=]
L little WhiSper New member 7/2/07 #20 אוי בובי../images/Emo201.gif תרגישי טוב, ובקשר לניתוח, אני מבינה שזה מפחיד אבל תחשבי שיעשו לך הרדמה מלאה ואחרי זה הכל יהיה בסדר...
אוי בובי../images/Emo201.gif תרגישי טוב, ובקשר לניתוח, אני מבינה שזה מפחיד אבל תחשבי שיעשו לך הרדמה מלאה ואחרי זה הכל יהיה בסדר...
L little WhiSper New member 7/2/07 #22 חזרתי. חזרתי באמצע, לא ממש בא לא לדבר על זה, אני רק אגיד שאני מצטערת שהלכתי, ומצטערת שחזרתי, נשמע מסובך או לאדעת מה, אבל ככה זה בערך. זהו. (דבר טוב- היה לנו מלווה נשק כזהההה חמוד, דבר רע- אני לא אראה אותו יותר =\ )
חזרתי. חזרתי באמצע, לא ממש בא לא לדבר על זה, אני רק אגיד שאני מצטערת שהלכתי, ומצטערת שחזרתי, נשמע מסובך או לאדעת מה, אבל ככה זה בערך. זהו. (דבר טוב- היה לנו מלווה נשק כזהההה חמוד, דבר רע- אני לא אראה אותו יותר =\ )
U under the rose New member 14/2/07 #38 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
ו ויקס New member 8/2/07 #25 אויי../images/Emo201.gifתרגישי טוב מקווה שהכל יעבור מהר ועם כמה שפחות כאבים
U under the rose New member 14/2/07 #36 אני מקווה שאת כבר אחרי זה../images/Emo201.gif תרגישי טוב, מותק