milkshakit
New member
אוף ../images/Emo214.gif
ענבל אני מקווה מאוד שזה בסדר שפתחתי, האוף הקודם כבר לא יקפוץ... בכל מקרה אני מבואסת תחת וכמובן, רק כאן אני יכולה לשפוך
כבר איזה חודש שהיה לי בעיות בשיניים, צד שמאל הפריע לי מאוד, והיו לי כאבים שהתפשטו גם לאוזן ולראש. היום סוף סוף הלכתי לרופא (המקסים! יש לציין), והייתי ככה -
כשהוא אמר לי: "צמחה לך שן בינה". WTF??? כאילו מאיפה השן ה******* הזאת באה לי פתאום!? ושתבינו, זה לא סתם שן בינה. היא צמחה לי בסוףףףףף הפה, אחרי השן האחרונה האחרונה, ולא מספיק שהיא צמחה, היא גם צמחה באלכסון! כלומר שהיא שוכבת, ומזיזה את השן שלפניה, וזה גרם וגורם לי לכאבים מאוד חזקים וגם לדלקת חריפה בחניכיים
. והקטע הוא...שאי אפשר לעקור אותה. הרי היא שוכבת, איך זה אפשרי? האפשרות היחידה היא ניתוח..ואני ממש מדוכאת מזה
ומפחדת מוות... תמיד חשבתי שאני בחיים לא אעשה אף ניתוח, ובטח שלא בפה. בינתיים הרופא נתן לי אנטיביוטיקה, ואם אני אחכה עוד קצת.. הדלקת תשפיע עוד יותר על השריר ואז יהיו לי קשיים בדיבור. עכשיו אני בקושי יכולה לבלוע את הרוק וקצת מפריע לי כשאני מדברת
. למה זה קורה לי?
אוף.
ענבל אני מקווה מאוד שזה בסדר שפתחתי, האוף הקודם כבר לא יקפוץ... בכל מקרה אני מבואסת תחת וכמובן, רק כאן אני יכולה לשפוך