אוף

milkshakit

New member
אוף ../images/Emo214.gif

ענבל אני מקווה מאוד שזה בסדר שפתחתי, האוף הקודם כבר לא יקפוץ... בכל מקרה אני מבואסת תחת וכמובן, רק כאן אני יכולה לשפוך
כבר איזה חודש שהיה לי בעיות בשיניים, צד שמאל הפריע לי מאוד, והיו לי כאבים שהתפשטו גם לאוזן ולראש. היום סוף סוף הלכתי לרופא (המקסים! יש לציין), והייתי ככה -
כשהוא אמר לי: "צמחה לך שן בינה". WTF??? כאילו מאיפה השן ה******* הזאת באה לי פתאום!? ושתבינו, זה לא סתם שן בינה. היא צמחה לי בסוףףףףף הפה, אחרי השן האחרונה האחרונה, ולא מספיק שהיא צמחה, היא גם צמחה באלכסון! כלומר שהיא שוכבת, ומזיזה את השן שלפניה, וזה גרם וגורם לי לכאבים מאוד חזקים וגם לדלקת חריפה בחניכיים
. והקטע הוא...שאי אפשר לעקור אותה. הרי היא שוכבת, איך זה אפשרי? האפשרות היחידה היא ניתוח..ואני ממש מדוכאת מזה
ומפחדת מוות... תמיד חשבתי שאני בחיים לא אעשה אף ניתוח, ובטח שלא בפה. בינתיים הרופא נתן לי אנטיביוטיקה, ואם אני אחכה עוד קצת.. הדלקת תשפיע עוד יותר על השריר ואז יהיו לי קשיים בדיבור. עכשיו אני בקושי יכולה לבלוע את הרוק וקצת מפריע לי כשאני מדברת
. למה זה קורה לי?
אוף.

תרגישי טוב../images/Emo24.gif+ נצל"ש קטן ^^

OMG עשיתי קעקוע היום O: אאאאאאאאאאאאאא חלום חיי כל כך מאוהבת

linkintrance

New member
תרגישי טוב מותק../images/Emo25.gif../images/Emo201.gif

זה כ"כ מבאס..החיים לא תמיד הוגנים..אני בטוחה שאם תעברי את הניתוח תעברי אותו כמו גדולה...הכל יהיה בסדר.. (אני והדיבורים שלי..מנסה לעודד)
ענקיי

danduuu

New member
אוי קאריני אני מצטערת לשמוע בובה../images/Emo10.gif

אני מקווה שיהיה בסדר, ותרגישי טוב
ואת תצליחי לעבור את הניתוח, אני בטוחה שזה מפחיד אותך, אבל גם אני עברתי כבר שני ניתוחים [אמנם לא בשיניים אבל בכל זאת..] ועוברים את זה, אל תדאגי. הניתוח בא רק כדי לשפר לך את ההרגשה וכדי שלא יכאב לך יותר. רק שתדעי שאם את צריכה תמיכה או משהו, אני תמיד פה בשבילך
אוהבת אותך.

קאריני בובה../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

ניתוח עושים בהרדמה.. את לא תרגישי כלום. ועקירה זה לא דבר כואב, באמת שלא. אני סומכת עליך בובה שתצליחי ותעברי אותו.
ולגבינה עם הקוטג'(?)
קעקוע חמוד!! תתחדשי

Rose131

New member
אוי. תרגישי טוב../images/Emo23.gif

לכולם יש בעיות בשיניים, אל תרגישי רע בגלל זה

inbal287

New member
אוייי....

מתוקה שלי, תרגישי טוב! אני ממש מקווה שהכל יעבור מהר. תקשיבי, אל תפחדי מהניתוח. קטן עלייך, וזה עדיף על הכאבים. באמת שאני בטוחה שבסוף הכל יהיה בסדר... ואת חזקה מספיק כדי לעבור את זה! אוהבת

למעלה