אוף

danduuu

New member
סתם שני דברים שבא לי לשתף אתכם בהם

1.יום ראשון כשהייתי חצי מתה [כמו שאמרתי-יש לי שפעת ויום ראשון זה היה היום הראשון של המחלה], אז הייתי צריכה ללכת לחדר של הרכזת להראות לה איזה זימון של הצבא שיוצא לי על יום של מגן. בקיצור, בזמן שאני מחכה שם עם מור, מור אומרת לי "את מקשיבה למה שיש ברדיו כרגע?" משהו כזה בערך, והיא אמרה את זה בהתלהבות [הרדיו בחדר פעל]. ואז אני מקשיבה טוב טוב ואני פתאום שמה לב שיש ג'וין מי
ולא שמעתי אותו המון זמן, וזה שיפר לי את ההרגשה כ"כ, למרות שזה היה די חלש זה עדיין עשה לי טוב. 2.התחלתי לשמוע את כל הדיסקים של HIM ברצף, ואתם יודעים מה? כבר שכחתי איזה טוב זה עושה לשמוע אותם כל היום. אני מודה שבקושי ויצא לי לשמוע אותם בזמן האחרון חוץ משיר פה שיר שם, וכשחזרתי עכשיו לשמוע אותם כמו שצריך, זאת ההרגשה הכי טובה בעולם, וזה גורם לי לתהות-למה לעזעזאל הפורום של הלהקה המדהימה הזאת צריך לגווע ככה? אז יאללה תעשו טובה לעצמכם, ותשמעו את כל הדיסקים שיש לכם שלהם, או אם יש לכם רק שירים בודדים או מה שלא יהיה, אני מצווה על כולכם [
] לחזור לשמוע HIM כל יום כל היום
. ככה לא רק שתעשו לעצמכם טובה ענקית, כי אין עליהם, אלא גם תחזרו לרשום בפורום יותר ונדבר יותר על הלהקה מאשר על דברים לא קשורים. סיימתי את דבריי

מור darksideofthemoon16? ../images/Emo163.gif

אם כן, אז גם לי יש קטע איתה XDD -תרתי משמע
- היום הייתי בשיעור ציור ומורי באה להמשיך את העבודה שלה.. אז איך שהיא יוצאת שמו את ג'ויין מי ברדיו, ורציתי ללכת לקרוא לה לשמוע אבל היא הייתה רחוקה, אז הסתפקתי בSMS
[כן אנחנו לומדות באותו בצפר^_^]

under the rose

New member
:) 1. מגניב../images/Emo45.gif

2. לשמוע דיסקים של HIM זה תמיד טוב
ואני באמת מצטערת שלא יוצא לי להכנס לפורום, לאחרונה אני פשוט לא בבית הרבה...

xXxHIMCRxXx

New member
XDDD

היא טיפשה שזה כואב.
אנשים, היה כייף להכיר אותכם, אבל זה בערך הסוף שלי. הנכשל השני של בטימטו, ואני מפחדת אפילו לספר לאמא שלי. |:

the metal girl

New member
אני יודעת פינית!

יש לי כמה חברות[כן כן פיניות] חח שמלמדות אותי לדבר פינית למדתי בנתיים מילים בסיסיות כמו מוי,קיטוס,היפה,והורינזוטי [חח השם שלי] אבל אני פשוט מתלהבת מזה כל יום מחדש...חח
טוקאן טייסטה=אוהבת אותכם
=]

פינית? ../images/Emo6.gif תבדקי בטאגליינס

"לומדים פינית" יש שם כמה פינות שהקדשתי לעניין.. עם הסברים.. ועברית מנוקדת וקישורים לאתר שיכול מאוד לעזור לך עם זה... זו שפה מאודד קשההה אבל היא שווה את זה..!@
בהצלחה!

חצילע

New member
יו. זה מצחיק והכל.

אבל לא יודעת. זה פשוט גועל נפש איך שהקהל יושב וצוחק בזמן שהיא צורחת.

נכון!!! וואי ../images/Emo163.gif

רק לי זה עושה חרא לראות אנשים צוחקים מזה? וגם פה? פאק. :S

חצילע

New member
כן. ://

לא יודעת. בהתחלה זה היה משעשע, הייתי בטוחה שזה בצחוק. אבל זה באמת מפחיד אותה. לא יודעת. אולי אני יוצאת מפגרת. אבל זה כזה מגעיל שיורדים עליה בזמן שהיא עוד שנייה מתה מפחד.

inbal287

New member
לא צוחקים עליה... יו נואו האן.

צוחקים על זה שהפחד שלה פשוט ביזארי בטירוף... [לפחות על זה אני צוחקת].

milkshakit

New member
../images/Emo12.gif

נכון שזה נראה כאילו שנטשתי, אבל ממש ממש לא!! פשוט בקושי יש לי זמן... אני עובדת בסקרים טלפוניים וזאת ממש עבודה חמודה
אני כל יום נכנסת לפורום ואם אני לא כותבת אני קוראת תהיו בטוחות בזה. אני מנסה להתעדכן בכל מה שקורה, אבל אין לי ממש זמן לעשות כל שבוע את הפינות.. אני משתדלת :$ אה והילדה והחמוצים... מה נסגר????

under the rose

New member
אני מתגעגעת ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

גם לי לא יוצא ממש להכנס לפה לאחרונה :(

little WhiSper

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gif../images/Emo211.gif

חורף, שוקולד, מה צריך יותר? סתם. אני טסה מחר,לשוויץ, בקטנה רק עד יום ראשון. תתגעגעו?
תהנו!

למעלה