סתם שני דברים שבא לי לשתף אתכם בהם
1.יום ראשון כשהייתי חצי מתה [כמו שאמרתי-יש לי שפעת ויום ראשון זה היה היום הראשון של המחלה], אז הייתי צריכה ללכת לחדר של הרכזת להראות לה איזה זימון של הצבא שיוצא לי על יום של מגן. בקיצור, בזמן שאני מחכה שם עם מור, מור אומרת לי "את מקשיבה למה שיש ברדיו כרגע?" משהו כזה בערך, והיא אמרה את זה בהתלהבות [הרדיו בחדר פעל]. ואז אני מקשיבה טוב טוב ואני פתאום שמה לב שיש ג'וין מי
ולא שמעתי אותו המון זמן, וזה שיפר לי את ההרגשה כ"כ, למרות שזה היה די חלש זה עדיין עשה לי טוב.
2.התחלתי לשמוע את כל הדיסקים של HIM ברצף, ואתם יודעים מה? כבר שכחתי איזה טוב זה עושה לשמוע אותם כל היום. אני מודה שבקושי ויצא לי לשמוע אותם בזמן האחרון חוץ משיר פה שיר שם, וכשחזרתי עכשיו לשמוע אותם כמו שצריך, זאת ההרגשה הכי טובה בעולם, וזה גורם לי לתהות-למה לעזעזאל הפורום של הלהקה המדהימה הזאת צריך לגווע ככה? אז יאללה תעשו טובה לעצמכם, ותשמעו את כל הדיסקים שיש לכם שלהם, או אם יש לכם רק שירים בודדים או מה שלא יהיה, אני מצווה על כולכם [
] לחזור לשמוע HIM כל יום כל היום
. ככה לא רק שתעשו לעצמכם טובה ענקית, כי אין עליהם, אלא גם תחזרו לרשום בפורום יותר ונדבר יותר על הלהקה מאשר על דברים לא קשורים. סיימתי את דבריי