אוף

Blade Of Fire

New member
אה ואל תשכחי

לא משנה איזה פורום או מי גולש בו-6000+ מילה, זה המון פיק... אנשים נוטים לפסוח על סיפורים ארוכים מידי... אז באמת את צריכה לא להפגע...

Sakai Shana

New member
זאת כולה חנ. Oם

היא לא ייצור מזיק. באמת. [ההפך, היא מהזה חמודה.] אני אקרא אותו, ברגע שאני אוכל. ;_;

corala

New member
../images/Emo103.gifהלן, תכנסי. ../images/Emo23.gif

יפהשלי, לא הייתי בפורום הזה כל כך הרבה זמן, אבל אני משתדלת לקשר. גם בלי לקרוא את הפאנפיק המדובר, אני יכולה לומר לך שהכתיבה שלך היא הכתיבה הכי טובה שיצא לי לקרוא אי פעם. וקראתי הרבה. ואני לא משקרת לך. אני מבינה שהשקעת, והזלזול באמת פוגע, ומכעיס. נסי לפרסם את הכתיבה שלך במקומות שבהם יהיו יותר תגובות ויותר התעניינות (פורום פאנפיקים?) ו.אמ"ג
אם זה מעודד אותך- בכיתה ה', כל פעם שהייתי מפרסמת בתפוז סיפור שלי, הייתי בורחת וחוזרת אחרי יומיים מהפחד שלא ייכנסו.
[ואף פעם לא היו נכנסים >>] ו...אמ.זהו בערך. דברי איתי אם תרצי מישהו לפרוק עליו וכזה.

HimXAndXHer

New member
זה פורסם בפורום פאנפיקים.

אני מעריכה את ההודעה הזו. תודה רבה לך, יצור מושלם שלא בא לת"א.
.

corala

New member
../images/Emo103.gif הוא יבוא בחנוכה.

והוא יתמסטל איתך עם הרבה יאוי.

corala

New member
../images/Emo103.gifהו, אל תדאגי. שבוע הבא

כנראה אני אהיה בתלאביב, הפירסינגים יורדים. [נסיגות דימומים ושטויות כאלו.] אז אנחנו נפגש. ואם לא יצא, אז מן הסתם שבחנוכה.~

אבל את פשוט לא יכולה ../images/Emo163.gif

לכפות על אנשים לרצות להגיב. ואנשים לא אמורים 'לנחש' מהן הבעיות הרפואיות שלך, ומה יגרום להן. את רוצה לכתוב? סבבה. את חושבת שכל פעם יגיבו לך? את פשוט טועה. את ממממממממממש טועה. וזה לא משנה כמה שתשקיעי, את לא יכולה להכריח אף אחד להגיב לך, וזה המצב. (ואני מכירה משהו בסגנון לדומה לשלך... ישבתי והשקעתי והכנתי פעולה לחניכים שלי, והם פוצצו אותה. אני מכירה את תחושת האכזבה שלך.) אז כן, אולי זה גורם לך להרגיש ממש חרא עם עצמך, אבל בסופו של דבר, תגובות באינטרנט זה לא הכל. קחי את עצמך בידיים, אישה. חוסר תגובות כזה או אחר של אנשים שאין להם כוח להגיב זה דבר נפוץ, ואת לא היחידה. שלא נדבר על כך שזאת לא סיבה להפסיק לכתוב, בעיקר אם את כותבת טוב.

HimXAndXHer

New member
לול, ברור שלא, זו פשוט הייתה

פריקה. אל תקחי את זה בכזו רצינות >.> ו, בחייך, שאני אפסיק לכתוב? ככה את מכירה אותי? .___.;

אני מקווה שלא היית רצינית.P: ../images/Emo163.gif

ומור, למה '
'? כי אמרתי את מה שאני חושבת? :/

אופסי דילאיי.

לא, פשוט שמתי לב שיש לך נטייה להיתפל אליה... אני חושבת שזאת הייתה תגובה שלך שקראתי- "לא מצא חן בעיינך סגנון הכתיבה\ביטוי שלי אל תפתחי את ההודעה, אף אחד לא מכריח אותך" או משהו בסגנון... זה הכל.....:-\

למעלה