אוף

Elpar

New member
אווו נחמד

אני זוכר כשאני התחלתי לנגן ^_^ בעצם לא... אבל תמשיכי להתאמן ותצליחי בהכל! תתאמני בבית גם המוןןן!!! התאמנתי שעות על גבי שעות! ועכשיו מי האמט הבא! מי!!!

danduuu

New member
בהצלחה מותק!

התגעגעתי
כמה זמן לא היית פה מפקירנית

lintu1

New member
היי לך../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

אמממ....קראתי כל יום,באמת
אבל,לא יודעת...פשוט לא יצא לי להגיב...

HimXAndXHer

New member
אררר.

תגידו, זה נראה לכם בסדר (נראה לכם נחמד, הומני, אנושי, אתי) לקרוא משהו שמישהו פרסם (משהו ארוך שנכתב ע"י שני אנשים. וכשאני אומרת ארוך אני מתכוונת ל6914 מילים) ופשוט להתעלם? לא להגיב בכלל? ויותר גרוע: לטרוח, להגיב, אבל תגובה שבכלל לא קשורה לפיק עצמו. זה נראה לכם בסדר לתת למישהו את התחושה שהוא, לא פחות ולא יותר, מדבר אל הקיר? לגרום לו להתעצבן (מה שמוביל לבעיות רפואיות, במקרה שלי) בצורה יוצאת מן הכלל (כל כך מעוצבן שהוא על סף דמעות, והוא כל כך כועס שהוא מחוויר... מחוויר מזעם). זה נראה לכם בסדר פשוט לפסוח על פיק שאתם יודעים שהושקע בו מאמץ אדיר? שהושקעו בו זמן ומחשבה והערכת-הפאנדום בצורה ניכרת ורצון לספק פאנפיקים בעברית של הפאנדום הזה, כי פשוט אין. ה...זלזול הזה שיש לאנשים, אני פשוט לא מצליחה להבין מאיפה הוא בא... איך בן אדם יכול לקרוא משהו שפשוט רואים שהושקעה בו כל כך הרבה עבודה ולומר "טוב, אני קראתי, אני נהנתי, למה לי להגיב?" זה כל כך עיצבן ותסכול ואכזב אותי באיזשהו מקום שפשוט רציתי להפסיק לכתוב. וזה אומר הרבה, למי שלא מכיר אותי, כי אני כותבת במשך 80% מהזמן שלי. מה הפואנטה בלדפוק את הראש באותו הקיר שוב ושוב? לעזאזל.

Blade Of Fire

New member
את מקדישה יותר מידי

תשומת לב לתגובות בפורומים. כאילו-אז מה... לא הגיבו לפיק שלך... למה התמוטט עולמך בגלל זה? כולה כמה ילדודס בפורום (אני מניח שסופרים או משוררים צעירים, ואם לא אז בטח משו דומה) שרק חצי מהם באמת מבינים משו מהחיים שלהם--ואת מייחסת להם חשיבות כל כך גדולה שאם מישהו לא מפרסם תגובה את מתחילה לחתוך ורידים (אני יודע, הקצנה, אבל אני מבהיר פה נקודה). קיצור-אל תתייחסי.. הכתיבה היא בעיקר לעצמך ולא לאחרים ואם לא בא להם להגיב-ובכן, סו וואט?

HimXAndXHer

New member
לא, אתה לא מבין.

התגובות חשובות לי. מה לעשות. כשלא מגיבים לפיק שלי (זאת אומרת, באופן כללי זה בסדר, אבל כשזה פיק שהשקעתי בו כל כך הרבה זה ממש מעצבן) זה מרגיש לי כאילו שאני מדברת לאוויר. תראה, ברמה הבסיסית? אתה צודק, אתה ממש ממש ממש צודק. אבל אני לוקחת דברים קשה מדי מאז גיל 11 וכזו אני. אז כשאני כותבת פיק (בנוסף לזה שאני שופכת חלקים מעצמי אל הפיקים שלי, מביעה מה אני מרגישה דרכו, ואז זה פשוט מרגיש לי כאילו אנשים דורכים על הרגשות שלי) אני מצפה לתגובות, להערות, לביקורת בונה, למשהו. אבל אתה עדיין צודק. ...אבל זה עדיין מחרפן לי את הצורה.

Blade Of Fire

New member
מה יותר טוב?

שאנשים יבקרו אותך ויגידו לך כמה הפיק גרוע וכמה הכתיבה שלך ירודה? (אין לי מושג, כמובן... סתם תיאורטית). אז תראי את זה ככה-לא הגיבו, יותר טוב. לפחות לא הגיבו משו רע. בקשר לקחת דברים יותר מידי קשה--טוב.. מזה הפסיכולוג שלך ייבנה איזה בית נוסף

HimXAndXHer

New member
ארמ, אני עוד אכתוב הט רק בשבילך!

...רק תגיד פאנדום ששנינו אוהבים XP

אבל הלן, כבר אמרתי לך במסן,

הם ממש לא מבינים שם כלום, והפיק של יפהפה. אם הם מעדיפים לקרוא פיקים מטופשים של אנשים שלא יודעים לכתוב זאת כבר בעיה שלהם. את המוכשרת פה
. בעצמך אמרת שאת סוגדת למיהאחת 2, את באמת חושבת שאם לא היית יודעת לכתוב היא הייתה כותבת איתך פיק? כנראה שהפורום הזה הוא לא הבמה המתאימה לפיקים, את יכולה לנסות בבמה חדשה, אבל גם שם בדרך כלל לא משיגים יותר מידי תגובות. :/

HimXAndXHer

New member
אעעע, את צודקת ;;

(אבל בכל זאת) (אבל תגובות!) (אבל סתמי |: ) כפרעלייך 33333333>~

למעלה