אררר.
תגידו, זה נראה לכם בסדר (נראה לכם נחמד, הומני, אנושי, אתי) לקרוא משהו שמישהו פרסם (משהו ארוך שנכתב ע"י שני אנשים. וכשאני אומרת ארוך אני מתכוונת ל6914 מילים) ופשוט להתעלם? לא להגיב בכלל? ויותר גרוע: לטרוח, להגיב, אבל תגובה שבכלל לא קשורה לפיק עצמו. זה נראה לכם בסדר לתת למישהו את התחושה שהוא, לא פחות ולא יותר, מדבר אל הקיר? לגרום לו להתעצבן (מה שמוביל לבעיות רפואיות, במקרה שלי) בצורה יוצאת מן הכלל (כל כך מעוצבן שהוא על סף דמעות, והוא כל כך כועס שהוא מחוויר... מחוויר מזעם). זה נראה לכם בסדר פשוט לפסוח על פיק שאתם יודעים שהושקע בו מאמץ אדיר? שהושקעו בו זמן ומחשבה והערכת-הפאנדום בצורה ניכרת ורצון לספק פאנפיקים בעברית של הפאנדום הזה, כי פשוט אין. ה...זלזול הזה שיש לאנשים, אני פשוט לא מצליחה להבין מאיפה הוא בא... איך בן אדם יכול לקרוא משהו שפשוט רואים שהושקעה בו כל כך הרבה עבודה ולומר "טוב, אני קראתי, אני נהנתי, למה לי להגיב?" זה כל כך עיצבן ותסכול ואכזב אותי באיזשהו מקום שפשוט רציתי להפסיק לכתוב. וזה אומר הרבה, למי שלא מכיר אותי, כי אני כותבת במשך 80% מהזמן שלי. מה הפואנטה בלדפוק את הראש באותו הקיר שוב ושוב? לעזאזל.