מתמטיקה זה זין.
Shana אומר/ת: אני מפחדת, מחר מבחן במתמטיקה. ;_; Shana אומר/ת: וזה בשעות 3-4 ואז בשעות 5-6 יש לי מתמטיקה, שוב. >< Shana אומר/ת: הטמטוווווווום. Shana אומר/ת: מילא 3-4 היה השיעור ו5-6 המבחן. אבל הטמטווווום!#WGF% Shana אומר/ת: כוסאמא של מי שהמציא את המקצוע הנתעב הזה. Shana אומר/ת: כי אני נוראאאאא אצטרך לדעת בחיים לפתור תבניות פסוק עם שני משתנים בשיטה הגרפית, נוראאאאא. Shana אומר/ת: כי יבוא יום, Shana אומר/ת: יבוא יום בו אני אלך ברחוב חשוך ואפל, Shana אומר/ת: ומישהו יבוא לי עם אקדח מאחורי הגב ויצמיד לי אותו לראש, Shana אומר/ת: "איך פותרים תבניות פסוק עם שני משתנים בשיטה הגרפית????!!!! אם את לא עונה נכון אני יורה!!!1111" Shana אומר/ת: ואז אני אודה למלכה אלבז המורה המעצבנת שלמדה אותי איך לפתור תבניות פסוק עם שני משתנים בשיטה הגרפית. Shana אומר/ת: למרות שאת זה אני יודעת דווקא. >_> Shana אומר/ת: כשהייתי בכיתה ה' לא הבנתי משהו בשיעוריי בית במתמטיקה. [ואתה מבין, ה' זה עוד יסודי, אז את זה עוד איכשהו צריך לדעת!] Shana אומר/ת: שאלתי את אמא שלי. Shana אומר/ת: והיא הסתכלה עלי במין "WTF מה את רוצה ממני, אין לי מושג איך אני פותרת את החרא הזה", כנ"ל אבא שלי וכל בן אדם שבקשתי ממנו עזרה. Shana אומר/ת: אז איך לעזאזל אמא שלי הצליחה לחיות 45 שנה מבלי לדעת מה זה שבר-מחזורי-אינסופי-בלה-בלה-בלה-בלה-בלה!!!1!!!1111 איךךךךךך!!!!11 Shana אומר/ת: לא רק זה, Shana אומר/ת: כבר הספקתי לשכוח מה זה בכלל ואיך קוראים לזה או אנאערף Shana אומר/ת: איך לעזאזל היא הצליחה, אני כבר שנתיים וחצי לא זוכרת מה זה ואני מרגישה את הגוף שלי מתפורר!!!!11111 אבוי, יש לי התכווצויות בחזה וזה כל כך כואבבבבב, אני חייבבבבבבבבבת לדעת מה זה שברמחזוריבלהבלהבלהבלהבלה ומיד!!!!!1111111 Shana אומר/ת: ._. כוס אמא של המתמטיקה. Shana אומר/ת: שתתקלבעמודאמן.