איזה חמודות!
L little WhiSper New member 13/10/06 #25 ../images/Emo6.gif לונורא! דוקא די אהבתי את התמונה הזאת!! וזה נדיר כל כך שאני אפילו מחבבת תמונה שאני נמצאת בה..
../images/Emo6.gif לונורא! דוקא די אהבתי את התמונה הזאת!! וזה נדיר כל כך שאני אפילו מחבבת תמונה שאני נמצאת בה..
D DarkSideOfTheMoon16 New member 13/10/06 #24 ולא רואים את העגיל.!../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif
D DarkSideOfTheMoon16 New member 13/10/06 #39 אומייגאד העין שלי מוזרה!! היא מין ירוק כהה עם פסים של חום!! אמאלהה בחיים לא שמתי לב!! חשבתי שהן ירוקות רק כשאני בוכה..
אומייגאד העין שלי מוזרה!! היא מין ירוק כהה עם פסים של חום!! אמאלהה בחיים לא שמתי לב!! חשבתי שהן ירוקות רק כשאני בוכה..
D DarkSideOfTheMoon16 New member 15/10/06 #58 חחחחח מה??../images/Emo122.gif אני ממש מוזרה שם!!! דפקתי סוג של פרצוף מפוחד... (טובנו אני מודה שזה שצילם צעק עליי שנייה לפני זה אז כניראה שנישארתי עם פרצוף טיפה מפוחד.. )
חחחחח מה??../images/Emo122.gif אני ממש מוזרה שם!!! דפקתי סוג של פרצוף מפוחד... (טובנו אני מודה שזה שצילם צעק עליי שנייה לפני זה אז כניראה שנישארתי עם פרצוף טיפה מפוחד.. )
D DarkSideOfTheMoon16 New member 15/10/06 #60 חחחח המטורף עם השיער הארוך.. ../images/Emo122.gif שכחתי את שמו..