אוף

every me

New member
גשםגשםגשםגשםגשםגשםגשם!

מה גשם? מבול!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 |הולכתלהביאקרמבו|

little WhiSper

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

חורףחורףחורףחורף ייאייי!!!

danduuu

New member
הוו כןןן זה כל כך יפהה בחוץ../images/Emo99.gif

הרגע יצאתי ממקלחת התלבשתי ואיך שהתחיל הגשם רצתי לבחוץ ועמדתי פשוט במקום כמה שניות והרגשתי את הגשם. אני מאוהבת בו ועוד לשים גות' בזמן גשם זה הדבר הכי יפה שיש

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif איכפיכ.../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo69.gif ;~~~~~~;

אערקעדכע!@$#~@$~42 למה?!@$?!@?$
כל יום שני עכשיו אני צריכה להשאר עד ארבע וחצי בבצפר ואני מגיעה הביתה רק בחמש ועשרים ככה. -.-" רק כי יש לי שעתיים תאטרון, וזה.. זה לא פייר~#~@$~!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111 ;[[[[[[[[[[[ שנה עד שמשהו זז בבצפר הזה, בעיקר כשזה מגיע להסעות. ומחר אני פאקינג צריכה ללכת 3 קילומטר ובאותו זמן לאסוף זבל.
לארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצהלארוצה!#~$@~@$!@$#@!$!@@!$!!!!!!!!1111111111111111111 בצפר שואה. בצפר איכה. בצפר פיכפיכפיכ. T__T כואב ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי~ ;[[[[[ |מתאבדת ודיי|

danduuu

New member
חחחח גמאצלנו תיאטרון תוקע לי את כל

החיים! עד 6 פאקינג בערב אני תקועה בביצפר ואנחנו לא עושים כלום!!! בעעע ביצפר זה חראאאא

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif תאכלס.. >>

אני עייפה, ישנתי 5 שעות בשלושת הלילות האחרונים, אני הולכת להשלים שעות שינה, הוא יא! ואת, דברי איתי מחר או משהו, לא סתם יש לך אותי באייסי.><" ומשום מה אני לא מצליחה לשלוח לך הודעות. ;; אז כזה, דברי איתי. ;;
~

HimXAndXHer

New member
טוב, אז מי באה איתי

לרצוח את אימא שלי? >_< כן, נהדר, קחי אותי לשניידר, כי זה יגרום לי להרגיש מזה בריאה >__< (זאת אומרת, לעזאזל, שניידר פאקינג גדולים עליי.) ובטח, תעשי את זה גם כשאת יודעת ששניידר מאשפזים כל אחד! לכי על זה! כאילו, מה, היא רוצה שיאשפזו אותי? כוסעמו. לעזאזללללללל. לארוצהלארוצהלארוצהלארוצהההההההההההההההההההההההההה. ררר. נהדר, כופים עליי ללכת לאכול. טוב, אני אוכל פרוסת לחם כרגיל ואהיה בסדר. אילו חיים נפלאים :) (אבל אני באמת יותר בסדר כשכולם אוכלים גבינות עם 15% שומן ואני אוכלת פרוסת לחם שחור בלי כלום ו...זהו ^^)

under the rose

New member
../images/Emo2.gifעד כדי כך רציני?../images/Emo201.gif

אני מקווה הכל יסתדר לך, וכמה שיותר מהר...
ואם את צריכה משו, ואני יכולה לעזור, המספר אייסי שלי- 201151011

danduuu

New member
../images/Emo45.gifגמאני כמו חני. על כל דבר שתרצי

את יודעת איפה למצוא אותי מקווה שיהיה טוב

HimXAndXHer

New member
וואו. היום הזה היה

היום הכי טוב שהיה לי מזה חצי שנה. ("ג'יז, יובל, אתה לא קולט את זה... לא הרגתי כל כך מאושרת כל כך הרבה זמן שההרגשה הטובה הזו זרה לי.") (...ואם אתן שואלות מה קרה אתן מבזבזות אוויר. רק רציתי להוציא את זה.)

למעלה