אוף

הצילום לא מחמיא לו.. ../images/Emo122.gif

+זה רק ניסיוי למה שאני עושה עכשיו.. אני אשים את זה בפינת האומנות או משהו כשאסיים..

../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

ולחשוב שאני אמורה לקבל אותו בסוף ^_^ מורס, העגיל בגבה מהמם עליך.. תתחדשי בובי.. :)

וול תודה על הכל בובה ../images/Emo25.gif

היה ממש כיף@!
ואת בהחלט תקבלי אותו.. אבל רק אחרי ביקורת של זיווה!..ורק אם תבואי לקחת אותו ממני בציור.. אני לא יכולה להסתכל עליו יותר!! &##%@ (כלומר כניראה שיום חמישי..
)

DuLcE NeTa

New member
נו, ומי חזרה?!

נטע חזרה D: סופסוף. כמה התגעגתי. וואו. רציתי ממש לבוא למפגש אבל אני חייבת לשתף אתכם בשיקולים שלי לא לבוא. אתן כולכן כאלה.. נראות לי.. אמממ -אל תיעלבו- פריקיות כאלה וקשוחות ופחדתי לא להשתלב כי אני הכי לא קשוחה XD ו... אני גם בזמן האחרון לא שומעת HIM בכלל, אבל אני נהנית בפורום אז אני עדיין פה. לא נורא. חזרתי. ו... זהו. עוד משו, אתן קוראות אחת לשניה בשמות, ואני לא יכולה לעקוב. בבקשה תעזרו לי ותגידו לי כל אחת איך קוראים לה. שאני אוכל לקשר שם לכינוי. ו.. זהו -סוף חפירה- צ'או בנותוס, עד.. אממ ההודעה הבאה.?
הו ותודה ללי -פונץ'- שמסרה את המסר בשבילי באוף הקודם :)

danduuu

New member
שמחה שחזרת../images/Emo24.gif

ומה פתאום איזה שטויות כולם יכולים לבוא למפגשים. תסתכלי בתמונות מהמפגש מישהו שם נראה לך קשוח חחח? מפגש הבא את באה
אחרת...
טוב נו סתם אני לא יעשה לך כלום
אבל אבל תבואי ותגיבי יותר בפורום!! ולאיזה כינויים את מתכוונת חח?

DuLcE NeTa

New member
חע חע חע

אמממ, כן אני אבוא למפגש הבא אני חושבת. ו... הממ, אני מתכוונת שכל אחת תכתוב את השם שלה או שמישי אחת תכתוב לי ת'שמות של כל אחת כי אני מתבלבלת
[אני טמבלית]

הממ..?יש סיכוי שיביאו לפה דיסקים של

the 69 eyes?כנ"ל על האלבום ששמעתי שעומד לצאת להם מתישהו בקרוב.. או שיש כבר איזה חנות כזאת שאפשר למצוא פה דיסקים שלהם?

תנסי.. דיסק סנטר\האוזן השלישית\

דיסק קלאב.. (נה בעצם דיסק קלאב זה ב"ש ואילת..) הייתי אומרת לך לנסות גם מטאל שופ, אבל אני לא יודעת כמה הם נכנסים לקטגוריה ומה הסיכוי שתמצאי אותם שם.. אם זה לא באחת מהחנויות האלה תשאלי אם יש אפשרות להזמין דרך החנות עצמה או דרך האינטרנט... בהצלחה..

inbal287

New member
בתו השמיני אין. אני כבר חיפשתי.

מה שכן, יש סיכוי מאוד גדול שאם תבקשי מהם להזמין לך, הם יעשו מאמצים אדירים [גם אם זה לא מיובא לארץ].

למעלה