אוף

../images/Emo68.gif היום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo106.gif

תחרות "הסיפור ההזוי" בפורום האוניברסיטה הפתוחה מגיעה אל סיומה. בואו לבחור את הסיפור המעודף עליכם! הצביעו פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=654&msgid=87174644
הפורום הרשמי של קרן פלס בתפוז מחלק לכם את הסינגל פסק זמן ענו על החידון ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1575&msgid=87121598

Flying Pig

New member
../images/Emo207.gif מוכרת דיסקים :]

Razorblade Romance Greatest Lovesongs, Vol.666 כל אחד 30 שקלים מצב מצויין.. עם החוברות והכל.. אני מפ"ת, ואני יכולה להגיע לת"א וכאלה. :] שלחו מסר

inbal287

New member
אוף../images/Emo214.gif

הוראות לשימוש נכון: * אם אתם יודעים מה לעשות, נהדר, תהנו
. * אם אתם לא יודעים מה לעשות, תקראו בתקנון. * אם אתם מתעצלים לעשות את זה אל תתפלאו שנמחקות לכם הודעות. סופ"ש נעים לכולם
.

Blade Of Fire

New member
טוב אז חוויות מהיום

אוקיי היום רשמית היה היום הראשון, אחרי טירונות שהייתה לפני 4 חודשים, כחייל מהשורה. קיבלתי לי זימון להגיע לתל השומר ב8 בבוקר, ואפילו הקדמתי באיזה 20 דקות... *נכנס למדור עתודה* "שלום, אני עידן, באתי לחזור לשירות וכאלו" "חכה בחוץ" טוב.. אני יוצא החוצה, פותח ספר ומתכונן ליום של המתנות ארוכות וטירטורים... אחרי 20 דקות חברים שלי מגיעים בדיוק כשקוראים לנו פנימה... "טוב.. תביאו את החוגר של הדחיית שירות.. הנה החוגר החדש, הנה הצו התייצבות, אתם יכולים ללכת הביתה" מה ללכת הביתה? צריך להתייצב בגלילות. "סתכלו על הצווים שלכם, זה ביום ראשון" לסיכום יומי הראשון בצבא-הייתי בבית ב9 כבר משלים שעות שינה ושוב עשיתי דרכי לאייקון

under the rose

New member
../images/Emo6.gif מסכן, אתה בטח מה זה עייף../images/Emo3.gif

אז יש לך עוד כמה ימים להנות

danduuu

New member
ווואוו אתם לא יודעים מה גיליתי כרגע

ברנדון נובאק הוא ההשראה של HIM לקילינג לונלינס זה כ"כ עצוב
"Being a friend of Ville Valo, he is known to be the muse of the HIM song Killing Loneliness , several times on the UK April Tour, Ville Valo said that the title refers to the reason Brandon Novak used heroin, "To kill the loneliness."" למי שאין כוח לקרוא באנגלית אז ככה- בהיותו חבר של וילה ואלו,הוא ידוע בהיותו המוזה לשיר קילינג לונלינס של HIM. במספר פעמים בסיבוב ההופעות בארה"ב באפריל,וילה ואלו אמר שהכותרת של השיר מתכוונת לסיבה שבה השתמש ברנדון נובאק בהרואין "כדי להרוג את הבדידות" זה כ"כ עצובב גאד

danduuu

New member
נכנסתי לויקיפדיה סתם לראות על נובאק

ובמקרה היה רשום שם את זה ועלו לי דמעות לעיניים כשקראתי את זה

little WhiSper

New member
נחשו את מי ראיתי היום!?

הגעתי למפגשפורום אחר, סבבה? הסתובבתי עם ידיד סבבה? הצטרפה אלינו ידידה שלו, סבבה? ישבנו, נחמודה הוציאה ציור [מהמם], קלטתי שזה וילה, ומי אני מבינה שהבחורונת!?!? מ ו ר !! [the dark side of the moon][??] והקטע הוא שהסתובבנו ביחד ולא ידענו מי זאת מי, כאילו, ששתינו מהפורום, כאילו מי זאת מי, כאילו, ה ז ו י!!! כשאני בבית עם מחשב נורמלי אםאםאם אני אזכור אני אעלה תמונה של מור, שלי, והציור המהמממממממממםם!!

little WhiSper

New member
אמרתי לה שתצטרף לפורום

ואז היא אמרה שהיא כבר בפורום! [נראה לי שככה זה הלך] ואז הצטלמנו והתלהבנו מהקטע ההזוי!! [מור->
]

danduuu

New member
חחח אני ראיתי את היפיופה ביום שלישי

והיא אמארה לי על הציור של וילה אבל לא ראיתי אותו

חעחע זה היה אחד ההזויים!

כאילו טוב שלא הסתובבנו שעההה עד שקלטנו..
חח ולא אמרת לי להצטרף לפורום זה היה מהיר מידי... לפני שראית אצת הציור בכלל אדם עזה.. "אה נכון יש לכם משהו במשותף..." ואז התחלת להגיד משהו על הפורום ואז קטעתי אותך.. "אה גם את מהפורום?!" חחחח אז את עושה לי "כן! מי את?!" פחח ואז קלטנו וזה היה הזוי!

למעלה