אוף

../images/Emo207.gif היי אני לא מהפורום אבל..

רק רציתי להודיע (למרות שהם בטח כבר יודעים) לאנשים מהקריות (והבנתי שיש כאן..) שיש חולצות של הימ בשוק רמלה-לוד.. אז אממ.. כן.. תהנו
מקווה שעזרתי. =]

../images/Emo207.gif -הקומונה של אליס אין צ'יינס

מי שמכיר מוזמן לקומונה(ומי שלא, תכירו!) היא קיימת כבר כמה חודשים, ומאוד פעילה, אבל תפוז סירבו לפתוח לה פורום(
)ונאלץ לחכות עוד חודשיים עד שנבקש שוב. אז בינתיים החלטנו לפרסם אותה בפורומים שיותר אנשים יידעו עליה. הקישור בחתימה שלי

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif יאיי, תודה~! ^~^

נאאאאאאאא, תראו מה ישלי, תראו מה ישלי. זה קטנטן וזה לא שווה כלום, אבל זה חמווווווווווווד

corala

New member
../images/Emo103.gifנצל"ש-

יעל אני כלכך אוהבת אותךךך@#%!%#$%!@!!!!!!!111111111 את הדבר הכי מושי ושקסי בעולם!!1 תעשי אותי.
זהו.

קורלע!!

גמאני אוהבתותך יא נסיכה אקזוטית שלי!!3>> אני משרופה עלייך יא נבלה !! [טירוף חושים *גלגלונים גלגלונים*טירוף חושים]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אני. כל כך. שונאת. תנ"ך.

כוסחאתוק!@%%!@$!@!$@ לא יכול להיות שיעור אחד עם המורה המחורבנת הזאת בלי שהיא תעש הלנו שיעורי בית!@$%#@!?%!#?%#!? כוסאמא שלה@!!!!111111111111 אאאהההההההההההה!!$!$!$%#@%^%^!!^$T!^$$ אני שונאת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!@$@!^##$&$&#$#*%^!#@$%@#%@!!@ |מתפגרת בפינה|

little WhiSper

New member
באיזה כיתה את?

איך לעזאזל הגעתי למצב שאני לא יכולה להפסיד שיעורים?
סעמק עכשיו כל שיעור זה בגרות
אל תשכחו אותי פורום חמודי

Heaven Tonight

New member
../images/Emo6.gif XD

רק רוצה להגיד לך שהתגובה שלך היא נורמלית לחלוטין! במיוחד כשזה קשור לתנ"ך
בהצלחה!..חח

danduuu

New member
אעעע%^#%*%)#)$^&)(^#%%^

חרא חרא פאקפאקק איכסהה בעעע נמאססססססססס ליייייייייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף %$&^$%&@!$@#%&#%&*$%^!@#$!@#$~~~!!!!!!!!!!!!!!!#$%W#$^@$*%*$%^&@#$*T$*%^^@#$ הגיע תורי לפרוק הכל תודה על האוף היקר הזה

danduuu

New member
בבקשה תפתחו את ההודעה הזאת|נואשת|

|חחמנסהלהקפיץולאנראהלישיילךלי| מי בא לקוקה קולה מחר?אם יש כמה אנשים שבאים אז אולי נארגן מין מיני מפגש כזה רק כדי לראות את כולם לפחות לכמה דקות
מקווה שתענו לי על זה בזמן חחח

למעלה