LOL אני סתומה לא שמתי לב
L LucyMeow New member 14/9/06 #37 ../images/Emo55.gif אהמאהמ, סמיילי.../images/Emo26.gif הישן שלי.ז"ל.
L LucyMeow New member 14/9/06 #38 ../images/Emo55.gif אה, והוא לא סגור כי בהתחלה לא הצלחנו לסגור אותו. בסוף הצלחנו.
U under the rose New member 14/9/06 #45 תתחדשי, מותק../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/9/06 #47 תתחדשו שתיכן../images/Emo24.gif קארין, רעיון ממש יפה לקעקוע :]
L LucyMeow New member 14/9/06 #36 ../images/Emo55.gif ../images/Emo7.gif גנבת רעיונות. לי היה קודם!@$!@%^%T! |מכות| נו טוב. אני עוד אחדש אותו. והוא יהיה מגניב ומחודש.3: בכלמקרה, תתחדשי.^^ לי יש מיני הרחבה.P:
../images/Emo55.gif ../images/Emo7.gif גנבת רעיונות. לי היה קודם!@$!@%^%T! |מכות| נו טוב. אני עוד אחדש אותו. והוא יהיה מגניב ומחודש.3: בכלמקרה, תתחדשי.^^ לי יש מיני הרחבה.P:
C corala New member 12/9/06 #10 ../images/Emo103.gifכשאומרים קונצרט רוק, זה נשמע הרבה יותר מגניב. חבל שזה לא.
V Vampiria in a night New member 12/9/06 #13 שתקו עם התלונות אני הולכת גם השגתי כרטיסים באותו יום וגם אבא שלי בא לי עם שני כרטיסים יום אחרי שהשגתי [הוא עובד בקוקה קולה. כבר עידן אמר לי מתישהו שמשתלם להיות חברים שלי] חחחחח
שתקו עם התלונות אני הולכת גם השגתי כרטיסים באותו יום וגם אבא שלי בא לי עם שני כרטיסים יום אחרי שהשגתי [הוא עובד בקוקה קולה. כבר עידן אמר לי מתישהו שמשתלם להיות חברים שלי] חחחחח
D danduuu New member 13/9/06 #14 את הולכתתת???אז אני אראה אותך שם../images/Emo3.gif אם את בכלל רוצה לראות אותי
V Vampiria in a night New member 13/9/06 #15 אם אתן צריכות טרמפ כנראה יש שני מקומות פנויים באוטו של אחותי [ואני מציעה את זה רק כדי שמור תבוא איתי באוטו ]
אם אתן צריכות טרמפ כנראה יש שני מקומות פנויים באוטו של אחותי [ואני מציעה את זה רק כדי שמור תבוא איתי באוטו ]