אוף.

Emily ©

New member
אוף.../images/Emo101.gif

אנשים אני מבואסת בטירוף.
כל יום אני רואה אותו בבית הספר ופשוט מתביישת להגיד לו שלום. יש לכם דרך מעניינת לעזור לי? דרך חמודה ושלא תיראה מיוחדת מידי להגיד לו שלום? הוא כל הזמן עם החברים שלו וזה משגע אותי.

sh53

New member
תקחי איתך חברה ותלכו לדבר איתו

זה יותר קל ופחות מביך כשהולכים יחד ומנסים לשוחח עם מישהו (כלומר להתחיל איתו). נסי לברר עליו פרטים, איפה הוא גר, איפה הוא מטייל ומבלה, מה התחביבים שלו (אם יש לך או לאחיך או לחברים הקרובים אלייך אותו תחביב, אולי זה גם יעזור, נושא לשיחה משותף).

Emily ©

New member
בלע.../images/Emo101.gif

אני יודעת עליו הרבה. והוא עליי. אנחנו מדברים הרבה מאוד דרך האינרנט. ורגע. אם אני אבוא אליו עם חברה, מה להגיד?

sh53

New member
אם אתם מדברים המון באינטרנט

אז אין בעיה בכלל, את יכולה להציע לו לבלות באותה הזדמנות כשאת מדברת איתו.

Emily ©

New member
../images/Emo101.gif

לא ניראה לי. הוא גדול ממני ואין לנו חברים משותפים או משהו.
כאילו חוץ מהאינטרנט- כלום!

sh53

New member
לא הבנתי את הודעתך ../images/Emo10.gif

אני הבנתי מהודעתך שאת מעוניינת בו. אם "לא נראה לי" (לפי דברייך), הרי ידעת את גילו וידעת שאין לכם חברים משותפים (וזה דבר שניתן לשינוי), אז למה העלית הודעה כאן? האם לא כדי לדעת איך כן ליצור איתו קשר?

Emily ©

New member
../images/Emo101.gif

אמרתי 'לא נראה לי' על זה שאני אציע לו לבלות. זה פשוט מוזר מידי. ופשוט רציתי דרך מעניינת להגיד לו שלום שלא יהיה בולט מידי.

../images/Emo54.gif

הכי "לא בולט" זה פשוט לבוא ולומר "היי מה נשמע
" זה לא בולט, זה לא מוזר ואין בזה כל דבר רע. תעברי עם איזה חברה לידו "במקרה" ותגידי לו "היי". בצלחה. :]

0vsr0

New member
לי יש רעיון פצצה!! ../images/Emo59.gif

תבואי אליו בדרל לביה"ס, תגידי לו, שלום אני X ואני אתן לך.... ותרימי את החולצה... כמובן שהצעה זו תקפה רק אם יש לך נתונים טבעיים מבורכים...

או ש....

עוד רעיון
אם כבר הולכים על הקטע של "תבואי עם חברה" אז שגם היא תעשה את זה, ואז הוא יהייה מאוד מאושר, הרי אם את אוהבת אותו את רוצה שהוא יהייה מאושר, לא?

0vsr0

New member
אם כבר את הולכת ממש ממש

בגדול
אז קחי על עצמך פרוייקט ותגרמי לזה שכל השופעות שאת מכירה חיעמדו מאחוריך באותו רגע באותו רגע שאת מרימה ת'חולצה, גם הן, ככה הוא יהיה בכלללללללל מאושר, ומה שבטוח, הוא יחייך D-:

למעלה