אוף

GrowingMadness

New member
חחח לא בא בחשבון בכלל

זה הפואנטה בנסיעה הזאת, שהוא יוכל להיות רק איתם. האמת שהצעתי לבוא איתם אבל ידעתי שאין מצב שזה יקרה
ותאכלס הוא לא הבריז לי, הוא פשוט לקחת את הזמן יותר מידי ;; במקום לחזור בצהריים הוא חזר רק ב4 ועד שהוא בא אליי היה כבר 5:30. אני חושבת אבל שזה באמת קשור לשלשוש שאולי בגלל שהוא יודע שהוא יצא הוא מתכוון לפצות אותי וכאלה..

GrowingMadness

New member
חחח כן :)

בשבועות שלישי רביעי אנחנו נוסעים לפסטיבל, חמישי הוא כנראה יהיה עם החברים ושישי שבת ניסע לכנרת. הכנרת עדיין לא סגור כי אין לו אוטו כלכך הרבה אבל מה שבטוח זה שנהיה ביחד וגם בשבת אני כנראה אשן אצלו [יותר נוח לי לנסוע ממנו ללשכת גיוס כי היא בחיפה והוא גר בחיפה חחחח]

XxMidnightxX

New member
HUG

אני כל כך אוהבת אותך ואני מצטערת שלא הגבתי על ההודעה הקודמת שלך.. אבל..ויש אבל ...אני לא חושבת שאת צריכה להאכיל את עצמוך סרטים כאלו עכשיו.... אם הוא יוצא שלשוש אז תני לו לצאת עם החברים לכינרת ולבלות ואת בנתיים תבלי לך עם חברה או שתיים... זה מה שאני עושה לפעמים...תעשי לך מסיבת פיג'מות....^__^ אני אשמח לבוא..חחחח...:) נכון זה מבאס שאחרי שלא ראית אותו כל כך הרבה זמן הוא מבלה עם חברים...אבל אין מה לעשות...אי אפשר לחטוף אותם לכל הסופ''ש...(עד כמה שזה מפתה...T__T) ואת יודעת שאם את מתגעגעת את תמיד יכולה להרים לו צילצול..^__^ HUG....

GrowingMadness

New member
אז זהו,

שלא יכלתי להתקשר. כי אז חברים שלו היה מתחילים לזרוק הערות שאני קרציה וכאלה. [ואני ממש לא, בקושי התקשרתי אליו] בסדר, העיקר שנגמר

TanTanIM

New member
שונאת חברים כאלה ><

גם אני עברתי את זה, והם אפילו ניסו לסכסך, בע... וקראתי את כל השרשור וגם לי קרה קטע דומה אומנם לפני הצבא, תנסי כיאילו "לשחרר" אבל באמת, אולי אפילו לתפוס טיפה מרחק, כי גם אנחנו רבנו עד שהוא לא הסביר לי שכשאני יותר לוחצת הוא יעשה להפך וזה מעיק ובלהבלהבלה וקיצר הפואנטה שכשאת יותר לוחצת הוא יעשה ההפך וינסה לתפוס מרחק, כשאת תתרחקי קצת ותראי קצת חוסר אכפתיות הוא יתחיל לרוץ אחריך... מעצבן, אבל אצלי זה היה נכון, עד שאת לא "נעלמת" קצת הם חושבים שאת מובן מעליו ושלא משנה מה יעשו תיהיה שם \:

GrowingMadness

New member
אז אנחנו באותו מצב בדיוק!

רק שאני עוברת את זה עכשיו. וכן, חשבתי על זה ואני באמת צריכה לדעת לשחרר. כי בכל זאת 3 ימים בבית זה לא הרבה ויש לו גם משפחה וחברים לראות חוץ ממני, אני לא היחידה שמתגעגעת אליו. ובנוגע לדבר השני שכתבת גם את זה החלטתי ליישם. להתקשר פחות, להראות קצת שלא אכפת לי, לתת לו ליזום ולראות איך זה.. אולי ככה הוא יבין את הרמז.

TanTanIM

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

וככה זה חברים בלי חברות הם אף פעם לא יבינו, לא משנה מה תנסי לעשות \:

XxMidnightxX

New member
אז זה לא אשמתכם..

אלו החברים שלו שלא בסדר... חבר שלך לא יכול לדבר איתם על זה?..זה לא מפריע לו שזה פוגע בך? ובאמת העיקר שזה נגמר...

GrowingMadness

New member
אממ

הוא אומר שהוא אמר להם שיפסיקו.. אני יודעת שעם אחד מהם [זה שהכי שונא אותי
] הוא ממש עשה שיחה והחבר הסכים איתו שזה באמת מצב בעייתי. אבל בסדר שיהיה. אני לא חברה שלהם, אני חברה שלו. עם כמה שזה קשה שחברים שלו לא אוהבים אותי... בעיה שלהם. הם אלה שבוחרים להסתכל על זה ככה מאשר פשוט לקבל אותי ולסבול אותי, כי אני לא מתכוונת להיפרד מחבר שלי בזמן הקרוב

XxMidnightxX

New member
חחח

עזבי...סתם קקןת!...העיקר שהוא מגן עליך... ותכלס בעיה שלהם שהם לא מקבלים אותך...נראה לי שהם יצטרכו לסבול אותך עוד הרבה זמן...חחח

dandi99

New member
מגיבה באיחור...

בואי ננסה לראות את זה מהזוית עיניים של הבחור : הוא חוזר חמשוש שיש לו שם לראות אותך , חברים,משפחה וידידות(?-לא סגורה על זה). הוא חושב אייך הוא מנסה לחלק את הזמן הכי טוב שיש. אני מניחה שחברים שלו לא נוסעים כל הזמן לכנרת לפחות לא כשהוא נמצא לכן כשיש לו הזדמנות כזאת הוא יקפוץ עליה.(זה בטוח מה שגם החבר שלי היה עושה,אבל אולי אפילו שואל אם אפשר להביא אותי). קראתי את שאר התגובות והבנתי שהחברים שלו לא מתייחסים אלייך יפה. אמרת לו שזה מציק ומפריע?שזה פוגע בך?הוא עשה משהו לגבי זה? הם באמת סתם מייללים או שמאז שהתחלתם לצאת הוא פחות ופחות איתם?(אני לא אומרת שזה מצב נתון,אלא מנסה לנתח את הסיטואציה לקבלת תוצאות והחלטות טובות). הם לא רצו אותך או שלא רצו בכלל בנות?להם יש חברות?גם לשאר הבנות זה ככה?

GrowingMadness

New member
חבר שלי לא רצה להביא אותי אבל ;;

אבל בסדר, הוא רוצה להיות רק איתם. אני מבינה אותו האמת.. חחחח ולא אין לו ידידות [וטוב שכך
], אז זה רק המשפחה והחברים. ואת צודקת, 3 ימים זה באמת לא מספיק. אבל כל עוד אני מקבלת אחוז גדול יותר מהזמן שלו בבית אני מרוצה D: וברור שאמרתי לו שזה מפריע לי! הם ממש מייללים מאז שהתחלנו לצאת. [שנתיים, כאילו... grow up already] בתאכלס בהתחלה כן היינו רוב הזמן ביחד, אבל לא היה סופשבוע שהוא לא היה רואה אותם. פשוט זה היה לפחות זמן. נגיד הייתי איתו חמישי שישי ושבת ובשבת בערב הוא היה איתם ומחזיר אותי הביתה. או שהיינו יוצאים איתם בסופשבוע. בכל מקרה עכשיו כנראה הם אמרו לו משהו אז הוא החליט שהוא צריך להקדיש להם יותר זמן ממה שזה היה פעם... וגם על זה הם מתבכיינים ;; ולא, אין להם חברות, והם ממש לא לוחמים כמו חבר שלי, אז אני משתדלת להבין :/

למעלה