תקשיבי רגע,
אם הוא כבר נסע לכנרת, אז שיעשה את זה כמו שצריך. נכון, גם אם זה אומר סופש אחד להתראות פחות, לא קרה כלום, באמת שלא! חבר שלי פעם אחת נסע לכל הסופש לאילת. כולו, לא ראיתי אותו אפילו שעה. ואת חושבת שהתבאסתי? את חושבת שאמרתי לעצמי למה הוא לא רוצה לראות אותי? ממש לא!!! הכי הבנתי אותו בעולם. בא לו לנסוע לאילת! נו באמת, הוא לא יכול לעצור את כל התוכניות שבעולם כי הוא צריך לראות אותי. אז מה אם אני תמיד מחכה לו ותמיד שם בשבילו, זה גם החיים שלו. השאלה היא ממה בוחרים להיפגע. אולי זה נשמע כאילו לא אכפת לי מכלום או כאילו אני סלחנית ממש, אבל לא, אני פשוט לא נכנסת לריבים שאני לא מאמינה שיש צורך בהם. אם הוא כבר נסע, את לא חושבת שכדאי לו כבר להספיק להיות שם ולהנות ולא להצטרך לחשוב על איך לחשב את השעות שלו בבית כמו שהוא גם ככה עושה כל סופש? תאמיני לי שאם הוא לא היה רוצה לראות אותך או להיות איתך, הוא לא היה נמצא איתך בקשר זוגי בכלל. אבל ברגע שלא תילחמי איתו על השעות שלכם ביחד ותביני שיש גם סופשים שלא תראי אותו הרבה, אז יהיה לך יותר קל וזה יעשה לך ולקשר שלכם רק טוב. באמת שזה לא שווה את העצבים והכעס והכל. כי הוא לא עושה לך כלום בכוונה, ואני בטוחה שהוא לא רוצה שתיפגעי, אבל הוא גם לא רוצה להפסיד זמן מהטיול בכנרת כי עד שהוא נסע והגיע הוא לא יכול לחזור ככ מוקדם, אז זה גורם לך לחשוב שהוא לא רוצה לראות אותך ואני בטוחה שזה לא נכון!!!! באמת שאל תתעצבני מזה וזה יגרום לך באמת להנות מהסופש ואם תראי אותו אז מהשעות שיהיו לכם ביחד, במקום סתם עצבים

סליחה על החפירה, סתם חבל לי שאת עצובה