אוף

GrowingMadness

New member
אוף ../images/Emo10.gif

בהקשר לחפירה הקודמת שלי, עד שהתגברתי על זה שהוא יצא עם חברים ביום חמישי - הוא החליט לנסוע איתם לכנרת! זה אומר שרק מחר בצהריים [בטח אחרה"צ עד שהוא יחזור
] אני אראה אותו. הייתי איתו אתמול מ5 אחרה"צ עד היום בבוקר, ובשבת אני אראה אותו שוב לכמה שעות ואז אשן אצלו, ויום שלישי שאחריו [לא מיד אחריו, בשבועות] הוא יוצא שלשוש [!!!] ואמרתי לו שהוא יצטרך לפצות אותי בשלשוש. אז נכון שזה לא נורא שהוא נסע לכנרת היום?

Please Dont Cry

New member
די, לא נורא ((:)

אל תהיי עצובה! זה לא כאילו כל סופש הוא נוסע איתם לכנרת... ואפילו שיהיה לו הכי כיף בעולם הוא בטוח יתגעגע אלייך, אז את צריכה ממש לשמוח בשבילו שהוא נהנה וזה! וזה גם נותן לך זמן לעצמך, לסופש שלך, שבטוח אחרי שבוע בצבא ממש בך לך לישון כמו שצריך ושיהיה לך כיף גם לבד, לראות טלויזיה וכל זה! ויאללה, שלשוש זה קטלני ותהיו מלא ביחד בודאות, והוא גם מן הסתם לא ינסע עם חברים שלו לכנרת בזמן הזה, אז אין מה לדאוג! תאחלי לו נסיעה טובה ושיהנה מספיק גם בשבילך כי להיות בכנרת אני מניחה שזה כיף (לא הייתי אף פעם, פאדיחה
) ויהיה טובבב! יש תקופות שיוצא להתראות פחות, אין מה לעשות, אבל בקשר ארוך יכולה להיות לך את הודאות הזאת שיהיה לך איתו עוד סופש ועוד סופש ועוד סופש עד שיהיה לך אותו תמיד וזה לא יגמר וזה הכי כיף שיש! אז תחשבי שזה סופש אחד מתוך המונים שיהיה לך להיות איתו, ואל תהיי עצובה

GrowingMadness

New member
../images/Emo23.gif!!!!

את לא מבינה איך עודדת אותי עכשיו, את מזה צודקת.. מלא תודה

sl92

New member
מסכימה עם אלה שמעליי:)

זה בכלל לא נורא!!! צריך את הלבד של כל אחד לפעמים !! החבר התגייס רק לפני חודש וקצת אז לא הספיק כלכך להיות עם חברים בגלל יציאות שונות שלהם...אבל אני לגמרי בעד לחלק את הזמן...וככה אני ירצה שיהיה שאני יתגייס :) וחוצמיזה...זה טוב בשיבלך כי זה אומר שעכשיו הוא מקדיש את הזמן לחברים ובשלשוש הוא כולו שלך
וחסר לו שהוא לא יפצה

GrowingMadness

New member
כן...

אבל חבר שלי כבר שנה וחצי בצבא. הוא יוצא 11-3 ואני עושה יומיות, ככה שיש לי כל סופשבוע שני לנוח ולהיות עם חברים שלי ועם המשפחה שלי.. אז אני לא רוצה להיות איתם גם כשהוא יוצא

לגמרי לא נורא :)

אני חושבת שזה לא נורא, בסך הכול הוא רוצה גם להיות עם החברים.. זה לא שלא ראית אותו בכלל, ראית אותו אתמול ותראי אותו מחר ועדיף שיהיה איתך הרבה בשלשוש,יותר שווה! תראי לו שאת סבבה עם זה :)

GrowingMadness

New member
זה מה שאני עושה,

אתמול היה לי קצת קשה, זה גרם לי להיות קצת מבואסת וזה השפיע גם עליו... אבל אחרכך השלמנו והכל היה בסדר. כרגע אני עדין טיפה מבואסת, אבל מראה לו שאני סבבה לגמריי... האמת אבל שחברים שלו ממש מגעילים. אני משרתת עם אחד מהם בלשכה עוד.. כל פעם שאני מתקשרת הם צועקים לי הערות מגעילות כמו "תחזירי לנו את ליאור לא ראינו אותו מאז יב'!" [ליאור זה חבר שלי, וזה בולשיט שהם לא ראו אותו מאז.. הם סיימו יב' לפני כמעט שנתיים פור דה רקורד, והוא יוצא איתם המווון] ועוד כלמיני הערות מגעילות כאלה. אמרתי לו שיגיד להם משהו והוא טוען שהוא אומר להם שיסתמו ושזה לא לעניין, אבל אני לא שמעתי אותו אומר את זה וזה ממש פוגע לשמוע אותם צועקים לי הערות כאלה...
חחחח ביום ראשון חבר שלו יחלום שאני אשב איתו על סיגריה, אני אפילו בוקר טוב לא אומרת למניאק הזה.

..

אז אני מציעה לך להגיד לחבר שלך שנמאס לך מההתנהגות של החברים שלו ושיפסיקו להגיד כאלה שטויות.. הם פשוט מקנאים כי הוא איתך יותר מאשר איתם.. בתכלס, לפי דעתי חברה יותר חשובה מחבר.. היא זאת שמחכה,דואגת ואוהבת ומתגעגעת.. אז צריך לתת לה את רוב התשומת לב. ופשוט אל תשימי עליהם, זה לא שאת צריכה עכשיו לפתוח איתם מערכות יחסים.. תתעלמי מכל השטויות האלה ותמנעי מלהיפגש איתם וזהו. ואין מה לעשות, לבנים ממש חשוב החברים.. אנחנו לא יכולות להכריח אותם לא להיפגש איתם.. גם אצלי יש את הבעיה של החברים, אמרתי לך את זה פעם קודמת.. ורבתי איתו אין סוף פעמים ואז פשוט הבנתי שאם אני אגיד לו כל הזמן את זה ואריב איתו זה יחזיר אותי לאותה נקודה אז עדיף לי לשתוק חח

נ.ב

שכחתי להגיד לך עוד משהו, אני חושבת שאם גם את תצאי עם חברות שלך זה יעשה לך טוב. ככה לא תתבאסי על זה שהוא עם החברים שלו, תראי לו שאת לא יושבת בבית בגללו וכל הזמן חושבת עליו.. ואפילו אל תתקשרי ושהוא מתקשר גם אל תתייחסי כל כך והוא יבין, נשבעת לך שזה עובד!!! הם קולטים ישר בדרך כלל

GrowingMadness

New member
חחח זה מה שעשיתי D:

יצאתי אתמול ובכלל לא התקשרתי אליו והיה לי ממש כייף ^^ בכלל לא חשבתי על הבאסה הזאת. אבל היום...................... הוא אמר לי שהוא חוזר מוקדם בשביל לראות אותי, כבר לא נראה לי שזה יקרה
הוא כלכך מכעיס אותי! אני מרגישה שהוא פשוט זורק עליי זין ולא רוצה לחזור ולהיות גם איתי. הוא לא מבין שגם אני פה ושהוא בכלל לא היה איתי בסופשבוע וזה כלכך מעצבןןן

GrowingMadness

New member
הוו

וזה ממש קשה לי לעשות כאילו לא אכפת לי, כי כן אכפת לי. ואני מפחדת שאם אני לא אראה לו שאני רוצה שהוא יחזור כבר וילחץ עליו- הוא לא יבין את זה ויקח את הזמן. אבל מצד שני אם אני אלחץ עליו לחזור בשעה שהוא באמת אמר לי שהוא חוזר הוא יכעס ואחרכך סתם נריב על זה כי הוא שונא שאני עושה את זה. אוף למה הוא כזה מפגר?! למה הוא כלכך לא רוצה להיות איתי? ):

Please Dont Cry

New member
תקשיבי רגע,

אם הוא כבר נסע לכנרת, אז שיעשה את זה כמו שצריך. נכון, גם אם זה אומר סופש אחד להתראות פחות, לא קרה כלום, באמת שלא! חבר שלי פעם אחת נסע לכל הסופש לאילת. כולו, לא ראיתי אותו אפילו שעה. ואת חושבת שהתבאסתי? את חושבת שאמרתי לעצמי למה הוא לא רוצה לראות אותי? ממש לא!!! הכי הבנתי אותו בעולם. בא לו לנסוע לאילת! נו באמת, הוא לא יכול לעצור את כל התוכניות שבעולם כי הוא צריך לראות אותי. אז מה אם אני תמיד מחכה לו ותמיד שם בשבילו, זה גם החיים שלו. השאלה היא ממה בוחרים להיפגע. אולי זה נשמע כאילו לא אכפת לי מכלום או כאילו אני סלחנית ממש, אבל לא, אני פשוט לא נכנסת לריבים שאני לא מאמינה שיש צורך בהם. אם הוא כבר נסע, את לא חושבת שכדאי לו כבר להספיק להיות שם ולהנות ולא להצטרך לחשוב על איך לחשב את השעות שלו בבית כמו שהוא גם ככה עושה כל סופש? תאמיני לי שאם הוא לא היה רוצה לראות אותך או להיות איתך, הוא לא היה נמצא איתך בקשר זוגי בכלל. אבל ברגע שלא תילחמי איתו על השעות שלכם ביחד ותביני שיש גם סופשים שלא תראי אותו הרבה, אז יהיה לך יותר קל וזה יעשה לך ולקשר שלכם רק טוב. באמת שזה לא שווה את העצבים והכעס והכל. כי הוא לא עושה לך כלום בכוונה, ואני בטוחה שהוא לא רוצה שתיפגעי, אבל הוא גם לא רוצה להפסיד זמן מהטיול בכנרת כי עד שהוא נסע והגיע הוא לא יכול לחזור ככ מוקדם, אז זה גורם לך לחשוב שהוא לא רוצה לראות אותך ואני בטוחה שזה לא נכון!!!! באמת שאל תתעצבני מזה וזה יגרום לך באמת להנות מהסופש ואם תראי אותו אז מהשעות שיהיו לכם ביחד, במקום סתם עצבים :) סליחה על החפירה, סתם חבל לי שאת עצובה :(

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

תאכלס את צודקת... לא חשבתי על זה ככה. פקחת לי את העיניים קצת... תודה
אבל פשוט קצת קשה לי לא להיות איתו.. והעובדה שאני אהיה איתו רק מ5 אחרה"צ עד שנלך לישון בערך.. שזה כמה? 5 שעות? אז זה אומר שראיתי אותו כל הסופשבוע 10 שעות. וזה כואב לי לחשוב על זה
כי כל סופשבוע הוא מקדיש לחברים שלו מלא מלא זמן... ואני מרגישה נטושה כזאת.. לא יודעת
אני פשוט שמחה שעוד מעט זה נגמר ושזה היה חד פעמי, ושעכשיו הרבה זמן הוא לא יחליט לדפוק לי נסיעות כאלה ארוכות ולהיות איתי יותר זמן בסופי שבוע...

Please Dont Cry

New member
אני יכולה להבין אותך

אבל לחשב שעות זה אולי הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות. כי את חושבת "וואי, מזה 10 שעות? זה אפילו לא חצי יום" וכשאת חושבת ככה, את גם בטח תטיחי לו את זה בפרצוף באיזשהו שלב של הסופ"ש וזה כבר יהרוס לכם את הזמן שכן יש לכם ביחד. אני חושבת שכל שעה שיש זה מה שחשוב, כי היה יכול להיות גם שהוא יקבל שבת ולא ייצא בכלל P: אז פשוט תהני מהזמן ואל תחשבי שאת השעות, הכי חשוב שיהיה לכם כיף. וגם כשנמצאים ביחד מעט זמן, זה תמצית של כל הכיף שיש ביחד וזה תמיד מזכיר לי למה אני ככ אוהבת אותו, כשנמצאים ביחד מעט ונהנים ממש מכל שניה :) ואל תתבאסי, יש סופשים כאלה ואני מבטיחה לך שהם גם עוד יהיו. תשקיעי את האנרגיות בדברים אחרים, ואז יהיה לך הרבה פחות באסה בחיים, זה לא כיף להעביר את כל הסופש בבאסה, במיוחד שהוא פה ואפילו לא סוגר ואת כן תראי אותו!

GrowingMadness

New member
../images/Emo10.gif

זה מה שהכי מבאס אבל- לדעת שהוא פה, הוא לא סוגר, והוא בחר לא לבלות את הזמן הזה איתי. הוא הבטיח לי שהם יצאו מהכנרת ב12-1 בצהריים, ויצאו ב2. ועכשיו הם עוצרים לאכול והוא הבטיח לי שב5 הוא יבוא לקחת אותי אבל אין מצב שזה יקרה. וכמו שאמרת- מה זה 10 שעות ביחד בסופשבוע שלם?! זה פשוט כואב מידי

אני כל כך מבינה אותך..

אני חושבת שאם אני הייתי במצב שלך אז באמת הייתי מגיבה כמוך, בתכלס זה לא פייר שאת מחכה לו שיחזור מהכנרת והוא לוקח את הזמן.. שמעי אולי באמת כדאי שתעשי איתו שיחה אבל לא בכעס, תדברי איתו כזה בטוב, תגידי לו שאת גם צריכה זמן איתו והכול.. אולי הוא חושב שבגלל שיש לו שלשוש אז הוא יוכל להיות איתך הרבה ולפצות אותך אז.. שמעי באמת שאני מבינה אותך, אבל מה לעשות לפעמים גם אני חושבת שהחברים שלו יותר חשובים ממני וכמה שאני לא אגיד, הוא תמיד יכעס עליי.. אין ממש פתרון לזה.. ואני יודעת שזה קשה להעמיד פנים כאילו שלא אכפת אבל זה האפשרות היחידה.. אם תהיי עסוקה בלחשוב על זה שהוא הבריז לך השבת אז באמת שתכנסי לבאסות רצח, תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים ולא לחשוב על זה כל כך ואני לא חושבת שהוא לא רוצה להיות איתך.. אולי היה יותר כדאי אם היית נוסעת איתו? או שזה לא ממש בא בחשבון להיות עם חברים שלו?

אני כל כך מבינה אותך..

אני חושבת שאם אני הייתי במצב שלך אז באמת הייתי מגיבה כמוך, בתכלס זה לא פייר שאת מחכה לו שיחזור מהכנרת והוא לוקח את הזמן.. שמעי אולי באמת כדאי שתעשי איתו שיחה אבל לא בכעס, תדברי איתו כזה בטוב, תגידי לו שאת גם צריכה זמן איתו והכול.. אולי הוא חושב שבגלל שיש לו שלשוש אז הוא יוכל להיות איתך הרבה ולפצות אותך אז.. שמעי באמת שאני מבינה אותך, אבל מה לעשות לפעמים גם אני חושבת שהחברים שלו יותר חשובים ממני וכמה שאני לא אגיד, הוא תמיד יכעס עליי.. אין ממש פתרון לזה.. ואני יודעת שזה קשה להעמיד פנים כאילו שלא אכפת אבל זה האפשרות היחידה.. אם תהיי עסוקה בלחשוב על זה שהוא הבריז לך השבת אז באמת שתכנסי לבאסות רצח, תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים ולא לחשוב על זה כל כך ואני לא חושבת שהוא לא רוצה להיות איתך.. אולי היה יותר כדאי אם היית נוסעת איתו? או שזה לא ממש בא בחשבון להיות עם חברים שלו?

למעלה