אוף,שוב הלך ה

exit_from_here

New member
אוקיי

אבל תראה,זה המילה שלך מול מילה של חמישה-שישה אנשים שהיו ועוד שמועות ששמעתי מאנשים שלא היו שם,ככה שאני אישית לא יכול לדעת,ולכן אני אמרתי שאני אישית לא החלטתי ולכן כרגע אם היו שואלים לדעתי אני לא הייתי הולך בגלל הספק,צריך לבדוק את הענין,לראות מי אחראי לענין של הקהל שנשאר בחוץ,ואיך מתכוונים לפצות את האנשים,מה שבטוח,שדבר בסדר גודל כזה לא יכול לעבור בשקט ולטאטא את זה מתחת לשטיח,כי אז זה יחזור על עצמו,ואני מקווה שאני לא צריך להזכיר את אסון ערד.

Maorah

New member
אין ספק ....

שצריך לפצות את הקהל.... תראה אני לא מאשים את רק את הקהל או רק את ההפקה... מה שבטוח זה שמה שהיה שם לא היה אמור לקרות... עכשיו איך הכל התחיל.? תראה שמעתי מלא גירסאות וזה כמו ששני ילדים הולכים מכות ואחת אומר שהשני התחיל... בסוף שניהם נדפקים! אז בתכלס אני לא חושב שהארוע יתוחקר מספיק אני חושב שכמו שאמרת העסק יגיע למתחת לשטיח... וזה לא אומר שזה טוב זה רק מראה שעניין הוא קשור לפוליטיקה שבאמת אין לי צד בה ואין לי רצון לדון על זה.. אבל תזכור מאיפה התחילה השיחה שלנו... בוא נחזור לשם... ההפקה של חג היין היא איכותי ורצינית לא כמו ההפקה הנ"ל אז באמת שאין קשר.. עכשיו אני לא מייחצן לשם באמת שלא.. אני מדבר יותר מהצד של האומנים... אני חושב שלהחרים הופעות זה נוראי כי בסה"כ אנשים באים לתת לכם הופעה טובה .

exit_from_here

New member
אז אתה יודע מה

צריך לפחות,לפחות שההפקה הספציפית (שאשמח מאוד לדעת את שמה) תפצה כל מי שכרטיס לא משומש להופעה הזאת נמצא אצלו,לא משנה איך מה או כמה,הם צריכים לארגן הופעה חוזרת או להחזיר כסף,אם לא יקרה כלום,הדברים האלה יתגלגלו,כרטיסים ימכרו יותר מדי ויהיה עוד אסון ערד,זה נשמע קצת רחוק,אבל לא,זה מאוד קרוב ויש הופעות שזה לא רחוק מזה. אתה צודק,חג היין זה שנתי ואני משוכנע שזה יותר מאורגן והכל,אבל מישהו,צריך לדאוג שדברים כאלה לא יקרו יותר. ולהחרים הופעות זה השיטה היחידה שהקהל יכול לשנות משהו בתפיסה של רודפי הבצע.

Maorah

New member
לפי מה שאני הבנתי....

היהודים הצהירו שהם יפצו כל מי שנשאר בחוץ.... עכשיו אני לא יודע כמה הם יעמדו במילה שלהם... אבל תמיד נוכל לקוות ... ואני חייב לציין שאם הם יעשו את זה הם באמת יתעלו על עצמם כי פשוט לא היה להם קשר לעניין שם... בקשר להפקה... כבר אמרו פה מי אירגן את זה....

היהודים אמרו. יופי שהם אמרו, למי הם

אמרו? ל10 אנשים בערך. אף אחד כמעט לא יודע על זה.... הם אמרו את זה בשושו... בתקוה שמעטים רק ישמעו על זה... ולגבי השאלה מי ארגן את זה, תנופה, זו נדמה לי מפלגה שמתמודדת בראשל"צ או משו. לא יודע, ולא אכפת לי.

exit_from_here

New member
צריך להיות לך אכפת

כי פעם הבאה שמישהו ירצה לארגן וימכור קצת כרטיסים הוא יראה שהאירוע הזה עבר בשקט ויראה שאפשר לעשות מה שרוצים על הגב של הקהל שלא אכפת לו. ובסוף יהיה פה עוד אסון ערד,זה מתחיל בדיוק מזה,שלאלה שנכנסו לא מזיז בגרוש.

לא נכנסתי. נשארתי בחוץ כמו כולם

וגם אני התעצבנתי בהתחלה בטירוף.... אבל עדיין לא מעניין אותי מה בדיוק התנועה הזאת, כל מה שאני יודע זה שאני בחיים לא אתקרב אליה וגם לא אף אחד שהיה שם. גם לא כאלה שנכנסו, כי גם להם קטעו את ההופעה באמצע וגם להם בטלו את המסיבה אח"כ וגם להם היו חברים שנשארו בחוץ כמוני וכמו רוב החבר'ה שלי.

גם לפי מה שאני שמעתי תנועת תנופה

אירגנה את הערב והיהודים גם אמרו בהופעה עצמה וגם כתבו בפורום הרשמי שהם יפצו את מי שצריך ולפי מה ששמעתי חלק כבר קיבלו את הכסף של הכרטיס. אני לא חושב שהקאנטרי אשם והלהקה או המעריצים אשמים. היום הגעתי למסקנה שהיהודים מעריכים את המעריצים שלהם מאוד, אולי יותר מכל להקה אחרת בארץ.

היהודים לא אשמים אבל...

אני במקומם בהחלט לא הייתי עולה לבמה... או אומר במקרופון על הבמה שזה בושה וחרפה של המארגנים ושאני עולה להופיע אך ורק בגלל שיש לי הסכם איתם.

Miss Tika

New member
איזה שושו?! הם אמרו את זה על הבמה.

הם אמרו שלהופעה הבאה שלהם, מי שנשאר בחוץ וישמור תכרטיס יכנס חינם.

Rאסמי? אז סחטיין.... קבלי התנצלות

כנה, אני לא שמעתי את זה מבחוץ... רק כשמנהל האישי שלהם אמר לי את זה (מדהים כמה אנשים מתייחסים אליך יפה כשאתה אומר להם "אני שדר רדיו")

yuli c

New member
את טועה...

אני יודעת ממקור מוסמך שבהופעה בקאנטרי הסתדרות ראשל"צ של היהודים היה בלאגן (אני הייתי שם) משתי סיבות: 1. המפלגה שארגנה את האירוע "תנופה" מכרה הרבה יותר כרטיסים פי כמה ממה שהמקום היה יכול להכיל מה שיצר מצב ש-1500 אנשים רובם עם כרטיסים נשארו בחוץ והתחילו להשתולל ולשבור גדרות מה שיצר בלגן... 2. דבר שני, כמו שאמרת, למשטרה לא היו מספיק כוחות אבטחה לאבטח אירוע בסדר גודל כזה.

Maorah

New member
לא מדוייק....

1. אני זכר לפי מה שידוע לי.... 2.ההמון אנשים בלי כרטיסים הגיעו... וכשלא מכרו להם אז הם התחילו להתפרע להם קצת... 3. נמכרו בסביבות ה 3000 כרטיס והקאנטרי יכול להכיל את המספר הזה! מי שהיה בפנים ראה שהמקום לא היה בכלל מלא.... 4. אני מסכים איתך ב 100% שהאבטחה היתה לקויה לגמרי... כמו שאמרת המפלגה הנ"ל לא אירגנה את זה כמו שצריך...

אוי אוי אוי כמה שאתה טועה...

מי שהתפרע היו אלה שכן היו להם כרטיסים! איך אני יודע? כי הייתי שם. ראיתי את החבר'ה קופצים על הגדרות וזה... תנופעה מכרו מעל 3000 כרטיסים! אני אישית יודע על מישו שמכר קרוב ל3000 כרטיסים. אפילו אנשים שמכרו בשבילהם כרטיסים הבני זונות האלה השאירו בחוץ! 170 אנשים חבר שלי הביא עם כרטיסים והוא נשאר בחוץ! כל מי שהיה בתוך הקאנטרי אמר לי שהיה כל כך מלא! שהוא בקושי יכל לזוז! תנופה גם פשוט חסכו באבטחה בצורה בלתי רגילה! וד"א ההסכם עם היהודים, לפחות כך טוען הסוכן האישי שלהם, היה עד 1000 איש. שוב, איך אני יודע? דברתי איתו אישית איזה רבע שעה. בכל מקרה המקום היה מלא ועוד איך מלא! לפחות ככה אמרו לי כל מי שהיה בפנים ושאלתי אותו. ורוב אלה שנשארו בחוץ והתפרעו היו אנשים עם כרטיסים. זהו. מגיע לתנופה ולמקום שהתפרעו להם כמו שהתפרעו להם.

yuli c

New member
חצב צודק!

חצב ממש הוצאת לי תמילים מהמקלדת. אני הייתי שם וגם ממקורות מוסמכים אני יודעת שהמפלגה מכרה הרבה יותר מעל 3000 כרטיסים! ורוב האנשים שהיו בחוץ זה אנשים ששילמו על כרטיס. חוצמזה שאני הייתי שם והיה שם ממש צפוף! דבר נוסף אני מבינה את אלה שהתפרעו בחוץ הם הגיעו במיוחד שילמו על כרטיס שילמו על נסיעות ובסוף רומו ע"י מפלגה מעפנה ומשטרה שלא יודעת לאבטח אירוע. פשוט בושה!

Maorah

New member
אנשים זה קורה שוב! והפעם :

דיאליזה בארץ הפלאות הופעה בבארבי כפר סבא יום רביעי בתאריך - 15.10.03 בשעה 22:00 דיאליזה בארץ הפלאות אלימאנייק - שירה ,גיטרות בומבמלה - בס הגנרל - תופים המח - קלידים קיד וידאו - גיטרות להקת דיאליזה מעבירה לכם ערב בחווית רוק ישאלי טהורה ומהנה

למעלה