אוף,שוב הלך ה

obzs

New member
רעשקט - ההופעה בברבי

למי שטרם הספיק לראות את להקת הרוק האגדית רעשקט בהופעה הנה הזדמנות נוספת: 25.10.03 ברבי כפר-סבא 22:00 מומלץ בחום

exit_from_here

New member
אל תגע בנ../images/Emo32.gif

ע"מ החברים של נטאשה-בדקה אחת שפויה (בהופעה אקוסטית)

Hollow2

New member
אחת בלילה

שיר חדש של אחת בלילה- ריקודי שורות מתוך הופעה בתמונע. שווה שמיעה.. שווה מאוד http://stage.co.il/Stories/241157

Vayol

New member
עברי לידר בהופעה חייה!!!!!

מי בא להופעות בראשון בסוכות?

knoc

New member
היהודים**היהודים**live**אילת**../images/Emo41.gif

צוות futurescene וחוף המיגדלור אילת , מציגים: להקת היהודים!!בהופעה חייה!! ה15.10.2003 פתיחת שערים בשעה 23:00 מכירת כרטיסים מוזלים לנוער בלבד ליאב-056547679 יקיר-064391267 icq171022142 icq135415554 ב69ש"ח מוקדם...רק אצלנו .. מספר הכרטיסים מוגבל!!!

אני יבוא!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

אני בידיוק הולך לאילת!!!!!! ואני יהיה באילת בזמןו ההופעה, מה אתם אומרים? ללכת? דווקא נשמע נחמד....

Ziki

New member
"מקיץ אל החלום" בהופעה חיה בקמלוט

בהופעה שתתקיים הערב, מוצ"ש, 11.10.03 במועדון הקמלוט בתל אביב בשעה 21:30 יבצע ברוך פרידלנד ("תופעת דופלר") בין השאר את השיר הנ"ל אותו כתב והלחין, שהתפרסם בביצועיהן של גלי עטרי ונינט טייב, שירים נוספים שכתב לאמנים אחרים (כמו "דניאל" לדורון מזר), וכמובן את מיטב שירי "תופעת דופלר" משלושת האלבומים, כולל "ליפול על גן עדן", "לראות את הפנים" - ועוד... לכרטיסי הנחה בסך 35 ש"ח בלבד, צרו קשר מיידי ל - [email protected] - כל הקודם זוכה!

ronyboy

New member
היכונו היכונו!!!

בקרוב יעלה הקטע "חלומות" באתר http://stage.co.il/Authors/ronyophir כולכם מוזמנים!!! ובינתיים אתם מוזמנים להתרשם מהקטעים האחרים שנמצאים באתר וגם להגיב עד כאן ובאובייקטיביות מלאה... רוני אופיר

Vayol

New member
יום שלישי הזה בראשון!!!

עברי לידר הדורבנים ומה קשור... הופעות חיות ומלאות, קאנטרי הסתדרות ראשל"צ!!!!!! לפרטים אל בפרטי או: ביול 050417365

exit_from_here

New member
קאנטרי ההסתדרות זה איפה שהיה הבלאגן

לא? איפה שהשאירו אנשים עם כרטיס בחוץ? להחרים את המקום אני אומר.

Maorah

New member
כל כך לא! תכנס.....

הקאנטרי הוא סתם קאנטרי... עכשיו כל פעם הפקה אחרת משכירה אותו להופעות שונות או מסיבות! עכשיו מה שהיה בהופעה של היהודים היה בגלל בעיות אבטחה! לא בגלל שמכרו יותר מידי כרטיסים ולא כל השמועות שרצו בפורומים... עכשיו הפעם זו הפקה במסגרת "חג היין" כלמר שזה עם העירייה והמשטרה! זו הפקה של רמי בז'ה שהוא זה שעושה את "רוק עצמאות" ! כך שבכלל אין מה לדאוג... וזה נוראי שכולם חושבים שצריך להחרים את המקום... בכל מקרה... תבואו.... יהיה שמח וחג שמח

exit_from_here

New member
אז שיתנו את השם של מי שארגן.

לא יכול להיות שדבר כזה יעבור בשקט,זה זלזול בקהל.

Maorah

New member
מה שקרה קרה בגלל הקהל....

אם הייתה שם הייתה מבין... הקהל גרם לאבטחה לקרוס! ואז הם הולכים ומפרסמים שדפקו אותם... שאנשים יתחילו להתנהג כמו בני אדם בהופעות אז אולי יתנו להם להכנס.

exit_from_here

New member
הדיון הזה נשמע מעניין,

בתור יחצ"ן,אני משוכנע שאתה רוצה שיבואו למקום הזה. בתור אנשים שהיו שם ונשארו בחוץ,קשה לי להאמין ששלושה נערות שהלכו לראות את ההופעה התחילו להתפרע בחוץ לכיף שלהם במקום להכנס פנימה,דווקא להן אני מאוד מאמין שלא נתנו להן להכנס בגלל חוסר מקום,משום מה. אני עדיין לא בטוח לגבי מה שקרה שם כי אני אישית לא הייתי,אבל ממה שהבנתי וזה לא בטוח ולא סופי כרגע אני אישית בכל מקרה לא הייתי הולך עד שיתברר מי היה אחראי לזה שנשארו מאות אנשים ששילמו בחוץ. משהו פה מסריח,מאיפשוהוא.

Maorah

New member
אני לא!!!! יחצן! ממש ממש לא!

אני פשוט יודע מה הלך שם ומעצבן אותי שאנשים ממציאים סיפורים....

למעלה