אוף! (קיטור...)

אויי יקרה מצטערת לשמוע

בהחלט כמות מטורפת........יקרה מקווה שהכאבים נרגעו קצת... ניסית לקרר/לחמם את האיזור הכואב ?

annabell Lee

New member
../images/Emo4.gif גם טרמדול מנוכס בעיקרו

לחולי סרטן..אבל נוכס בחזרה גם לאנדו'...
....התרופה שגיליתי היום היא
...אפילו את כאבי ה..לא יודעת אפילו לאיזה אבר פנימי הם שייכים, אבל תרופת ה
העלימה אותם..נראה לי אני פותחת סטארט אפ..

liats80

New member
../images/Emo6.gif

זה יהיה מעולה! אם סושי היה מעביר לי את הכאבים הפיזיים לא היו לי כאבים ב-כ-ל-ל.

liats80

New member
תודה בנות

היום כבר יותר טוב. הכאבים של המחזור כבר עמומים ובדרך החוצה. כאבי האולקוס שיגעו אותי שוב בלילה. אבל עכשיו הכל בסדר (רק קצת כאב ראש מחוסר השינה בימים האחרונים, מסכן הבעל בשלושה ימים האחרונים אני או הוא נטשנו את האחר באמצע הלילה והלכנו לישון בחדר אורחים
). אני מניחה שגם האולקוס ירגע קצת בקרוב. המון תודה על העידוד.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

ליאתי, צר לי על הסיוט!!! שמחה לשמוע שהיום כבר יותר טוב. האם את מחבבת טיפולים טבעיים - כי אולי יש משהו לאולקוס. אם תרצי אברר עם המטפל הסיני שלי. לגבי הנרות - אחרי שזרים גמורים דוחפים לנו מתמרים ומחטים, אני לפחות מרגישה שנר בישבן הוא ממש לא עניין. ומה שלום הנפש?

liats80

New member
חחח

נר בישבן הוא לא כזה ענין...
תכלס את צודקת! אבל יש לי שריטה.
אני לא מכירה כ"כ טיפולים טבעיים. אם יש משהו לאולקוס אשמח לשמוע. בנתיים הלילה קמתי אכלתי את הקצה של הלחם וחזרתי לישון. עבד יופי. בעלי אפילו לא התעורר הפעם. אני מקווה שהכדורים שהרופא נתן לי גם יעזרו. הנפש בסדר כרגע. לא ששה משמחה, אבל בסדר. מסתכלים קדימה.

טיפול טבעי לאולקוס

היי ליאתי, מקווה שכבר לא תזדקקי לזה, אבל המטפל שלי ממליץ לרכוש בחנויות טבע / אצל הרבליסטים תמצית של בוקיצה חלקה, ובלטינית Ulmos fullva. אם את רוצה טיפול יותר יסודי, הוא מוסר גם שיש בגרמניה הרבליסטים מצוינים שיכולים לרקוח פורמולות להקלה ולטיפול. שרק לא תצטרכי יותר!

liats80

New member
המון המון תודה!

איזו חמודה ששאלת. אני מרגישה הרבה יותר טוב. כבר לא קמה בלילה עם כאבים ובאופן כללי אין לי יותר כאבי אולקוס (אבל אני מקפידה לאכול כל 3 שעות בערך). אני אברר על התמצית הזו ואראה אם ניתן להשיג אותה. אם זה לא מזיק אז אולי אני יכולה לקחת אותה למניעת הדרדרות. שוב תודה. את מקסימה!

galim29

New member
ליאתוש

טוב שהרגשתך השתפרה. את יודעת שאת כבר האישה ה... שיש לה בעיות בקיבה מהנקסין? אני זוכרת שמייקי התלוננה על זה והיו עוד כמה. כנראה שככה זה כשלוקחים יותר מדי מאותו משכך, בייחוד כשהוא כדור חזק. לי הייתה הרעלה מאלגוליזין פורטה, שהיה "הכדור" בשבילי לכאבים. אבל לא נוגעת בזה מאז הניתוח. אולי תנסי להוסיף משהו אלטרנטיבי לפני הכאבים? אם הביטח מכסה לך את זה שם.

פז08

New member
זה לא מפתיע

נקסין, וולטרן, נורופן - כולם מאותה משפחה. זה נקרא: NSAID (ראשי תיבות של משפחת התרופות). כל התרופות במשפחה זו, עלולות לגרום בדרגה זו או אחרת לכיב בקיבה. לכן ההמלצה היא תמיד ליטול אותן על קיבה מלאה. גם כשהם מופיעים באמצעות נרות - הפגיעה בקיבה היא לא מעצם בליעה של התרופה והגעתה לקיבה, אלא באמצעות התהליך הכימי בו התרופה פועלת. יש היום תרופות חדשות יותר מהמשפחה שפוגעות פחות בקיבה. אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי תרופות אלו. עם זאת, חלק מהתרופות האלו הוצאו משימוש זמן מה אחרי שהיו בשוק היות והתגלו לגביהן תופעות לוואי משמעותיות אחרות.... בכל אופן, אני מסכימה עם גלים שכל תרופה שנוטלים אותה בכמות גדולה ולזמן ממושך, זה עשוי להיות בעייתי. לתרופות האלו למשל, לטווח ארוך במינון גבוה יש פוטנציאל לפגוע בכליות. לאקמול במינון גבוה יש פוטנציאל לפגוע בכבד. לאופטלגין במינון גבוה ולטווח ארוך יש פוטנציאל לפגוע במח העצם. לכן תמיד, אבל תמיד (!!) רצוי להתייעץ עם רופא שמכיר את המטופל בכל הנוגע לנטילת תרופות, גם תרופות הנמכרות ללא מרשם. ותמיד צריך לבדוק מה משמעותי יותר - התועלת שיש לתרופה או הנזק שהיא עלולה לגרום. לפעמים התועלת גוברת על הנזק, במיוחד כשיש כאבים כרוניים חזקים.......................... אני יכולה להעיד על עצמי שאני נוטלת לעיתים קרובות תרופות חזקות, בלי ממש "לדפוק חשבון"...... ליאתי, מקווה שאת מרגישה יותר טוב, ושתמצאי את הדרך להקל על עצמך עם מינימום כאבים ונזקים.... מצטרפת לגלים בכל הנוגע להמלצה על רפואה משלימה. זה אכן עוזר פעמים רבות.......

ואם כבר הוזכרו שמות תרופות

אז חשוב לי לציין למי שלוקחת הרבה מהמשככים הנ"ל (ביחוד נקסין עליו אני יודעת בודאות) שכדאי שתתייעץ עם רופא המשפחה לגבי נטילת לוסק/אומפרדקס בשילוב עם הנקסין (מספיק כדור אחד ביום) אשר עשוי לסייע במניעת נזק לרירית הקיבה.

ליאל ד

New member
מאוד חשוב

גם אני מנפגעות הנקסין... כיום 2 כדורים ביום (500 מ"ג) בזמן המחזור משביתים את הקיבה שלי לחודש שלם... כאבים מציקים בבטן עליונה...וזה שאני נוטלת אותם אחרי אוכל לא בדיוק עוזר.. אז נראה לי באמת כדאי להתייעץ עם רופא וליטול אותם עם משהו שיפחית נזק לקיבה..

liats80

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מניחה שאני לא הראשונה... אמא שלי פתחה רגישות לנקסין אבל ממש אלרגיה היא התנפחה והגיעה לבית חולים. אבל זה אחרי נטילה רצופה וממושכת (עם מרשם רופא כמובן). למה הכוונה משהו אלטרנטיבי? טיפול או תרופה? אני לא בטוחה מה מכסים פה אני יכולה לשאול. פשוט נראה לי שאם כמויות הנקסין לא עושות את העבודה אז משהו טבעי (שאצלי בראש נתפס כפחות חזק) לא יעבוד. זו בטח סתם בורות שלי. אני אשמח לשמוע על מה מדובר.

למעלה