אוף! (קיטור...)

liats80

New member
אוף! (קיטור...)

אז ככה, אחרי טיפול שנכשל הגיע המחזור הארור. הכדורים כבר לא עוזרים להרגיע את הכאב ויותר גרוע כנראה שגרמו לי לאולקוס. הייתי היום אצל רופא המשפחה והוא נתן לי משהו לקיבה. הוא כמובן אמר לי שהכדורים שלקחתי מאוד מסוכנים ושאני צריכה למצוא פתרון אחר. אבל כשביקשתי ממנו הפניה למרפאת כאב כדיי שיתאימו לי כדורים אחרים הוא אמר שאין דבר כזה פה. יש רופא כאב אבל הוא רק לחולי סרטן לא עלינו. למעשה הוא שלח אותי למומחה לאנדו. אבל המומחה לאנדו לא עובד עם הביטוח וכשהייתי שם בפעם האחרונה הוא אמר לי שאין לו עוד איך לעזור לי ושאני צריכה מומחה פריון (זה היה לפני כמעט שנה). אז זהו עכשיו אני עם כאבי אנדו וכאבים של אולקוס ולא יכולה לקחת כדורים. וממש אבל ממש נמאס לי מהאנדו הזה!
הגניקולוג הרגיל שלי פה טוען שהוא מומחה לאנדו (הוא עובד עם הקופה) אבל אני לא מאמינה לו כי הוא אומר שהוא גם מלווה יולדות וגם מומחה להריון בסיכון. נראה לי שיש גבול למומחיות של אדם אחד. נראה לי שאין לי ברירה אלא לשלם את ה 300 אירו וללכת למומחה לאנדו. אני רק מקווה שהוא באמת יוכל לתת לי משהו לכאבים. תודה למי שהגיעה עד כאן

galim29

New member
באמת אוף../images/Emo10.gif

שולחת גם
לא יודעת מה עוד להגיד. אולי תבדקי עם הביטוח מה בכל זאת אפשר לעשות? תנדנדי להם, תבכי אם צריך.... SORRY ליאתי.

דפי 29

New member
זה מטריף אותי

הבורות וחוסר ההבנה גורמים לי לחנק בגרון כשאני קוראת את זה. גם אני בטיפולים עם אנדו וכל מחזור שנכשל הכאבים הם בלתי ניתנים לתיאור במילים. אני לא מאמינה שמשגעים אותך ככה!!! לעבור במקביל את שתי המכות האלה ולהיתקל בקשיים זה באמת נורא ומרגיז! איזה כדורים לקחת שגרמו לך לאולקוס? אגב מה עם נרות וולטרן? זה לא דרך הקיבה, אולי זה אפשרי?

liats80

New member
היי דפי

הכדורים שגרמו לי ספציפית לאולקוס זה הנקסין. אבל - לקחתי כמות מטורפת של 2000 מ"ג ביום ולא הקפדתי לאכול לפני (במשך היום כן, אבל כשקמתי עם כאבים באמצע הלילה לא אכלתי וכן לקחתי כדור). כל התרופות נוגדות דלקת לא סטרואידיות וגם אספירין עלולות לגרום לאולקוס. לא רק נקסין. זה משהו שידעתי. אבל בין סכנה בתאוריה לכאבים שהיו לי לא חשבתי פעמיים. אז עכשיו כואב לי כפליים. רוב האשמה אם לא כולה היא עלי (אני עושה לעצמי קצת הנחה כי כן ביקשתי פתרון אחר לפני שהוספתי עוד כדור של 500 אבל לא ממש היה עם מי לדבר). נראה לי שהנרות הם דרך טובה לעקוף את מערכת העיכול אבל קשה לי פסיכולוגית עם הענין (שנאתי נרות כילדה ורק המחשבה עושה לי רע). אבל אולי באמת לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתמודד עם זה. נראה לי שבגל זאת אני אלך לרופא הפרטי. גם כדיי שרופא אנדו (ולא גניקולוג שמוממחה ל-ה-כ-ל) יראה אותי וגם כי לפי מה שכתוב באתר של הרופא הפרטי המרכז הזה (שנמצא בבית חולים) עובד בשילוב עם רופאי כאב. אז אולי בכל זאת יוכלו לעזור לי שם. יאללה מחר בטח הכאבים כבר ירגעו. המון בהצלחה בטפולים! מקווה שהסבב הבא שלך יהיה המנצח!

דפי 29

New member
יו מותק

איך אני מבינה אותך, אני חייתי על 1200 מ"ג איבופן ביום (לפחות) המון זמן... השתדלתי לאכול אבל אני שונאת את התחושה הנוראית של לקום מכאבים ולדחוף איזה חמישה שקדים ואיבופן 600 בחמש בבוקר... הכאבים אצלי עד לא מזמן היו שבועיים וחצי בחודש. לאחרונה מאז שהכרתי את ההוסטאופטית הגניקולוגית שלי יעל שורקי הכאבים ירדו לשבוע, שבוע וקצת... ובימים הראשונים של המחזור אני לא מתפקדת ומסטולה מטרמדקס ונרות וולטרן. תדעי לך שאת הנרות גיליתי לא מזמן וזה הכי בקטנה שאת לא מאמינה, כולה להרפות קצת וזה עושה עבודה מדהימה, באמת שלא כואב... יאללה שיבואו התינוקות כבר...

liats80

New member
../images/Emo13.gif

במחזור הזה ממש לא תפקדתי אתמול לא הלכתי לעבדה בכלל והיום בקושי חצי יום (כולל שעה אצל הרופא). למרות שזה דווקא לא היה המחזור הכי נוראי שלי. השלושה הקודמים היו הרבה יותר גרועים (אבל נפלו על סוף השבוע בכל פעם). יש לי נרות וולטרן בבית. במחזור הבא אני אנסה. באמת שיבואו כבר!

פז08

New member
נרות וולטרן ממש לא דרך לעקוף את הקיבה!!!!

נרות וולטרן מאוד לא בריאים לקיבה. וולטרן עובד על מניעת כאב באמצעות תהליך שבין היתר מזיק לקיבה, גם אם הוא נלקח באמצעות נרות. למי שיש בעיות עם הקיבה, ממש, אבל ממש לא מומלץ וולטרן!! אני חושבת שלגבי כל תרופה נגד כאבים את צריכה להתייעץ עם רופא משפחה לפני שאת נוטלת, בשל הבעיות שיש לך בקיבה. מקווה שתרגישי יותר טוב. שולחת הרבה

galim29

New member
../images/Emo243.gifתודה על ההערה החשובה פז

הזדמנות מצוינת להגיד את זה שוב: מה שטוב לאחת לא טוב לאחרת ויש המון שאנחנו לא יודעות כשאנחנו ממליצות על תרופות. גם נרות וולטרן שעוזרים לרבות מאיתנו, לא מומלץ לקחת לטווך ארוך ובלי מעקב של רופא שנשאר בתמונה.

liats80

New member
זה נכון

לגבי כל תרופה. אין תרופה שאפשר לקחת לתווך ארוך מבלי להתייעץ עם רופא. באופן כללי אין אצלי דבר כזה לקחת תרופות בלי להתייעץ עם רופא (אפילו שבמשך שנים קיבלתי אנטיביוטיקה וכאלה לקחת איתי לחו"ל אף פעם לא נטלתי אותם מבלי לראות רופא קודם). את הנרות וולטרן קיבלתי לפני חודשיים מרופאת הפריון (שאמורה להבין גם באנדו) כיוון שאמרתי שהנקסין כבר לא משפיע עלי. כאבי האולקוס כבר התחילו אבל לא היה ברור שיש בעיה. עכשיו המצב השתנה ולכן קבעתי תור למומחה לאנדו. הייתי צריכה להדגיש שאני אתייעץ עם הרופא ולא לכתוב שאני אנסה בחודש הבא (למזלי התור לרופא הוא כבר בעוד שבוע).. אם לא היתה פה ההמלצה לקחת וולטרן, לא היתה ההערה החשובה של פז שוולטרן מזיק לקיבה. וזה משהו שטוב לדעת (כי אולי יש מי שנוטלת וכדאי שתהיה מודעת ועירנית להשפעה על הקיבה). אני חושבת שחשוב שיהיו המלצות וחשוב מאוד שכולן ידעו שכל המלצה היא המלצה לשאול את הרופא על.... אני בטוחה שאם הייתי שואלת את הרופא על וולטרן (מה שבכל מקרה אני אעשה) הוא ידע להגיד לי אם זה מתאים למקרה הספציפי שלי ולא יתן לי רק כי ביקשתי. בכל אופן, את צודקת ב100%, מה שמתאים לאחת לא מתאים לאחרת ותמיד צריך רופא בתמונה.

זואילי

New member
רופא המשפחה שלי

כבר למעלה משנה מסרב לתת מרשמים לוולטרן. את כל התחליפים שרשמה לי בזמנו רופאת הכאב הוא מקבל בשמחה. בהצלחה ליאת בפגישה עם הרופא!!

liats80

New member
תודה זוזו

לפי האתר אינטרנט של רופא האנדו הוא עובד בשילוב עם רופאי כאב. אז אני מאוד מקווה שהם ימצאו פתרון.

annabell Lee

New member
באמת???

קטע..ותמיד נתנו לי אותן כדי שזה לא יגיע לקיבה...את יכולה להסביר מה הנזק עושה לקיבה?

liats80

New member
תודה פז!

טוב מאוד לדעת (הרעיון של נרות ממש לא מושך אותי באופן כללי ואם זה לא עוקף את הקיבה אז בכלל). בכל אופן, לא התכוונתי לקחת מבלי להתייעץ עם הרופא. כבר יש לי תור למומחה אנדו (הרופא משפחה לא מוכן לרשום לי כלום לכאבים, הוא אומר שהבעיה היא לא הקיבה אלא האנדו והרופא אנדו צריך למצוא לי תרופה שלא תהרוס את הקיבה). נאלצתי לקבוע פרטי, אבל לפחות תהיה לי תשובה אמינה. שוב תודה!

אסור אסור לקחת נקסין בלי אוכל!!!

מניסיון אישי כואב מאד עם אטופן אני אומרת: אסור אסור אסור לקחת כדורים כאלה בלי אוכל!!! פשוט אסור!!!לי זה גרם לדימום בקיבה ואישפוז של כמה ימים בעקבותיו ותאמיני לי שאת ממש לא רוצה את הסרט הזה. חוץ מזה שלא ממש הבנתי איזה כדורים את לא יכולה לקחת לקיבה ולמה? אני מאז הדימום עם אומפרדקס כל הזמן ואין שום בעיה לקחת אותו. |תמיכה|ותרגישי טוב.

למעלה