אוף צריכה עידוד

האמת

מקווה שזה לא ישמע פלצני משהו,אבל נראה לי שהמזרח זה סוג של אופי. יש לי חברים שאני לא יכולה לדמיין נהנים מהמזרח משום מה...

חחחחחחחחחחחחחח

כן,בעיקר סין.

natyh

New member
די תפסיקי

כל פעם ההודעות שלך מוציאות אותי מהאיפוס ובכלל רק חזרתי עכשיו .... גרינלנד הא ... וזה מה לא מושך אותך ....?

iloveainslie

New member
ואו אהבתי

אחלה אתר! אני צריכה להעלות על הכתב כמה מסיפורי ואשמח לפרסם אצלך המוווווווןן תודה, חבל שאי אפשר לעשות קרירה מלטייל...אבל מחפשת עבודה שכזאת חיי

ואי אני מתה לעבוד במשהו שקשור

אבל אין שומדבר בואי נפתח סטרט אפ? מתי שבא לך לכתוב אני אשמח לפרסם - כמה זמן היית שם אגב? הייתי בדרום אפריקה מזמן לחודש - כיף אדיר שם והשנה רצינו לטוס לשם ולנמביה ובסוף בגלל שחטפתי מחלת הנשיקה ואמא שלי פולניה משוגעת עשו לי תמוות של לא לסוע למקום שהזהום בכבד יכול לחזור בשנה הקרובה וחרטות כאלה אז טסנו למקום אחר....שוין ותודה
אור

iloveainslie

New member
רעיון טוב סטארט אפ בואו נפתח

את זה...אוף הלוואי אמן למצוא משהו כזה הייתי שם 5 חודשים טיול של אחרי התואר שכזה אבל כל כך לא מיציתי ונשאר שם עוד כ"כ הרבה לראות.... איפה טיילת כשהיית את.?

itai80

New member
גם אני באותו מצב ויש לי לפחות שני

טיולים ארוכים שאני רוצה לעשות. בשאיפה לסמן ווי אחד בקיץ והשני אחרי הסטאז'

SPnage

New member
את ממש לא לבד

גם בי החיידק נכנס אחרי הטיול הראשון. בנתיים אני סטודנט, אז הספקתי לעשות עוד שני טיולים קצרים של חודש וחצי בקיץ. כנראה הטיול הבא יהיה אחרי סיום התואר, כמובן שוב למזרח.

צוחיאל

New member
המלצה

תקראו את הספר "מלך החומוס מלכת האמבטיה" של אילן הייטנר. זה בדיוק זה.

אל תוותרי !!!! ואל תכנעי !!!

יכולה לספר שויתרתי על יצר הנדודים יותר מידי זמן ועכשיו בגיל 40 ו לוקחת תרמיל ונעלי הליכה ויוצאת שוב לשנה. כן בדרך עבדתי, ואפילו למדתי פעמיים אבל זה לא מרפה, אז נסי להיות פה קצת, יהיה טוב אחלה , יהיה רע אז העולם כן מחכה לך . אל תעשי דברים מתוך כניעה ללחצים בטח לא של אחרים עם מנטרות מפולניה. כל הזמן חסכתי , לפעמים יותר לפעמים פחות ועכשיו יש לי ואני עפה מפה.

ושוב,איך אפשר לשלב את זה עם עבודה?

הרי ברגע שאת מתברגת לתוך מקום עבודה מסודר, מי יתן לך לצאת לחופשה במשך כמה חודשים טובים? גם אני לא רוצה לוותר על יצר הנדודים,אבל אני פשוט לא רואה איך משלבים את זה עם עבודה או אפילו משפחה עם ילדים... וזה מה שהכי מפריע לי.

iloveainslie

New member
כן זה בעייתי אבל שוב

הנה לך בחורה בת 40 שאומרת לך שהיא מצטערת שלא עשתה יותר טילים ובנוסף בטיול הפעם פגשתי גם כן בחורה בת 40 שאמרתי לה שאני מתכוונת לטייל עוד כי החיים קצרים מדי להתיישב וזה והיא אמרה לי שחבל שהיא לא חשבה ככה בגילי אז כן זה קשה לעזוב עבודה טובה אבל תחשבי הלאה גם מבחינת מה תרגישי בעוד כמה שנים אם תהיי מרוצה שנשארת בעבודה ולא תצטערי שלא טיילת או שלהפך?

את צודקת ברמת העיקרון

אבל בפרקטיקה זה יותר קשה לישם... ברור שברמת העיקרון הייתי רוצה לטייל המון אבל סך הכל אי אפשר כל הזמן לנדוד בין עבודות וצריך איזושהיא עבודה קבועה מתישהוא הרי,לא? וחוצמזה מאיפה יהיה כסף לטייל אם אין עבודה? שאלות מעצבנות אני יודעת, אבל באמת שאין לי תשובה מעשית עליהן ככה שיתאפשר גם וגם.

iloveainslie

New member
זה תלוי מה מתאים לך

מכירה כמה סיפורים ואפילו בן אדם אחד באמת שרק חוזר כל פעם לארץ לעשות כסף לטיול הבא ועובדים בעבודות זמניות שכן זה גם חלק מבעיה שאין עבודה קבועה ובית ורק נודדים אבל יש אנשים שזה מה שמתאים להם וכמה שאני מפחדת מלא להיות באיזשהי עבודה קבועה ויציבה אני גם מפחדת מלוותר על אושר אמיתי... להיות מבואסת כל החיים אפילו שיש יציבות להתגעגע לנדודים זה נראה לי יותר מדי קשה והבעסה של זה נראית לי גדולה יותר מול בעסה של חוסר יציבות וויתור על עבודה טובה קשה קשה מה שנקרא

למעלה