אוף צריכה עידוד

iloveainslie

New member
אוף צריכה עידוד

חזרתי עכשיו מטיול מדהייים בדרום אפריקה ונאלצתי לחזור לפני מיצוי בגלל כל מיני התחיבויות... הבעיה היא שכל מה שאני רוצה עכשיו זה לטייל עוד ועוד אבל צריכה לעשות כסף קודם מעבר לזה אני אוטוטו בצת 29 וקצת מלחיץ לחשוב שכל מה שאני רוצה זה לטייל עוד אנשים אומרים לי שהגיע הזמן למצוא עבודה קבועה להתיישב וכו וכו אבל זה לא מה שאני רוצה כי ני רוצה רק לטייל עוד ועוד אבל הלחץ הזה מסבעב גורם לי לחשוב שאולי היע הזמן להפסיק...יש עוד אנשים כאן בגילי ובמצבי? ומה דעתכם להיכנע ללחץ הזה? או כן לחסוך רק עבור עוד טיולים?? אשמח לשמוע ממכם...

מבינה אותך מאוד.

מאז שחזרתי לארץ אני רק חושבת איך לחזור ולטייל בחו"ל (אני לא מדברת על טיול בורגני לאירופה אלא טיול תרמילאי ). נכנס בי חיידק הטיולים ולא עוזב. הבעיה העיקרית היא שזה לא מתאפשר בגלל עבודה שמצאתי, עבודה טובה שאני לא רוצה להפסיד... וכמובן בגלל כסף. אז זה מין לופ כזה שלא רק את נמצאית בו - מצד אחד מתים לחזור ולטייל ,מצד שני-צריך לחשוב על עבודה קבועה ,על כסף ועל כל מיני ירקות מגעילים... את בהחלט לא לבד !

smndrol

New member
את ממש לא לבד

כל מקום שאני מגיע אליו אני רוצה לחזור שוב ושוב.. ותמיד מצטרפים מקומות חדשים ומעניינים לראות אולי תכנסי לפורומים בלונלי פלנט זה אומנם באנגלית אבל תמצאי עוד ישראלים ואנשים במצבך

iloveainslie

New member
תודה לכם

ותודה על האתר לא הכרתי אותו קודם הוא בהחלט מעודד...מעדיפה לא ללתר על תענוג הטיול אפילו שהחיים האמיתיים דופקים בדלת...חיים פפפפפפעם אחת לא? מי עוד איתי???

jeshu

New member
../images/Emo45.gif למרות שיש עוד כמה דברים טובים בחיים - צריך איכשהו ללמוד לשלב.

sitvaniyot

New member
זקוקה לעידוד?

קחי מהסבתא של הפורום. לא מפסיקים לטייל כל החיים. כשעובדים ניתן לטייל חודש רצוף. איך? בתקופת החגים (ראש השנה, יו"כ וסוכות) פלוס ימי החופשה השנתית שמגיעים לך, כי ימי החג נספרים כחג ולא כימי חופשה. יוצאים רק למדינה אחת. כשנולדים הילדים - מטיילים אתם. זה כיף אדיר. וכשיוצאים לפנסיה - השמים הם הגבול.

דגנית

New member
מוכר עד כאב..

יכולה רק לעודד.. שהזמן הופך את הזכרונות לנעימים את הרצון והתכנון לטיול הבא.. איפשהו ברקע.. והחיים ממשיכים.. עד שיהיה לי כסף.. לטיול הבא הפעם... קצר יותר.. בין התחייבויות..

iloveainslie

New member
ואו

איזה חמודים אתם שבכלל עניתם לי...ואיזה כף לגלות שיש עוד אנשים כמוני כי נמאס לי לשמוע את חבריי מנסים לדכא לי את היצר הזה בטענות של לא... צריך מתישהו להתיישב את לא נהיית צעירה יותר..בלה בלה בלה כן זה גם חלק מהחיים אבל מה הטעם לחיות רק לפי התחיבויות ופחד ממה מה יהיה בעתיד צריך לעשות את מה שעושה לנו טוב לא? לפעמים לקחת סיכון ולא ללכת לפי מה שמכתיבים...אני רק מסתכלת על התמונות שלי וכל הטענות האלו נשמעות לי מופרכות כשיש כ"כ הרבה מה לעשות עוד ולחוות ולראות איך אפשר לוותר על כל זה? בגלל פחד ממה יהיה בעתיד אם לא אתמקם ואתיישב עכשיו...מה הטעם בכלל לחיים אז לא??

smndrol

New member
אולי נפתח קומונה

"מטיילים מכורים אנונימיים" (ממ"א)

דגנית

New member
אני חושבת...

שעכשיו אחרי 'הטיול הגדול' כן צריך איכשהו.. "למצוא את עצמי" למצוא עבודה, להתיישב, להתאגן, להסתדר בחיים לחלום ולהגשים.. יש חופשים, יש חגים, יש מספיק זמן לטייל.. לתקופות קצרות... אבל זו דעתי, תקוותי.. וחלומי.. להמשיך ולטייל בחופשים מהעבודה..

LOL גם אצלי ככה

כל הזמן טיילתי אחכ חסכתי ושוב עד שהתחתנתי השנה ועכשיו אני מחפשת עבודה ומסיימת תואר שני (איך נפלתי אה?) לא נורא אני נזכרת בטיולים פה בפורומים או באתר שלי (את אגב מוזמנת לשלוח המלצות ותטיול של שעשית לשם ואני אפרסם תחת שמך בכיף) בנוסף תמיד אני חושבת על לאן ניסע פעם הבאה וזה מספק רגעי אושר
אני אומרת אל תכנעי , תחכי שאת תרצי לעשות את זה אחרת את סתם תסבלי אור

כן אבל...

איך משלבים את זה עם עבודה? הרי אף מעסיק לא יסכים שהעובד שלו יקח חופשה של שלושה חודשים (במקרה הטוב) כדי לטייל...

בין העבודות עושים טיולים ארוכים

ובתוך עבודה טיולים של חודש נגיד (חוסכים את כל ימי החופש ומשלבים עם תקופה של כל מיני חגים וחרטות)

תודה../images/Emo13.gif

אבל אני לא מדברת על בין עבודות. אני מדברת על מצב שבו יש עבודה אחת קבועה שלא רוצים להפסיד אותה... אגב, לא בכל עבודה מאפשרים לצאת לנסיעה מרוכזת של חודש. ואל תשכחי שחודש זה לא תמיד מספיק לטיול ככה רציני למזרח או לדרום אמריקה...
וכן, אני יודעת שאני רוצה יותר מידי, אבל באמת שכשאני מפנטזת על טיולים נוספים אני חושבת על טווח זמן ארוך יותר מחודש...

זה בעיה

מה לגבי חלת? יש מצב לקחת איזה הפסקה ללא תשלום קצת ואחכ לחזור? אני מכירה בעיקר מה שקורה אצל בן זוגי בהיי טק שכל איזה שנתיים משתדרגים לעבודה אחרת אז יוצא שתמיד אפשר לדחוס לשם חלומות (ועל הפרק - אלסקה במעבר עבודה הבא אחכ ניו זילנד אוסטרליה ואחכ פטגוניה....LOL)

../images/Emo45.gif תתחילי לברר

אם מדברים על חלומות אני מתה להגיע לאנטרטיקה וגרינלנד וכאלה....

ואללה?

החלום הראשון שלי הוא לכסות את כככלללל המזרח הרחוק אח"כ גם ניו זילנד ואוסטרליה. זה למנה ראשונה

למעלה