אוף :( *פריקה*

אוף :( *פריקה*

הגברתי 5 יח' מחשבים וכרגע אני בכיתה י"ב כבר יש לי את כל ה4 יחידות ..עם ציון די טוב .. אבל חסרה לי יחידה אחת .. יחידה מזורגגת :( ובביצפר שלי היחידה הזאת היא אתר .. ואחת מהדרישות של האתר זה ASP ופשוט לא הולך לי בזה.. שנה שעברה ניסיתי, וכתבתי מלאא קודים והכל ושוווום דבר לא עבד לי :/ וזה כ"כ תיסכל אותי שבסוף לא נגשתי.. ועכשיו יש לי את הנטל הזה ואם אני לא עושה את היחידה הזאת אין לי כלום.. כל ה4 יחידות נזרקות לפח. ואוף.. ASP שונא אותי או משו, פשוט לא עובד לי .. אהההההה! אני רואה כבר את ASP כדבר בלתי ניתן להישגי .. משהו ממש ממש קשה אוף גררר ... זה באמת קשה כ"כ? הצילו :/ תודה על ההקשבה.

נו מה השאלה שלך יא..

קיצר זה הכי קל בעולם... יאללה בחרי נושא אנחנו נעזור :) אגב, למה לא היית ביום ראשון בעזריאלי?? חח :)

אווו תראו מי פה ../images/Emo24.gif

חח מה היה ביום ראשון בעזריאלי?
ממממ .. נתחיל מזה ש... איך מתקינים את השרת ?

היה מפגש ../images/Emo4.gif הפורום מלא תמונות חחח

אם יש לך XP PRO לכי לפי ההוראות כאן אם יש לך XP HOME לכי לפי ההוראות פה אם יש לך WIN9X את צריכה להתקין PWS בעעעעעעע

לא :/ פאק פאק פאק...

התקינו לי וינדוס יותר חדיש ואין לי את הדיסק התקנה שלו .. אהההההה חרא :/ עכשיו אני מתה רשמית :(

בעצם לא.. משהו נדפק בדיסק..

המחשב לא מוצא אותו :/ אוי ... או שמשהו נדפק במחשב עצמו ואז זה עוד יותר עצוב...

היום אנחנו בעזריאלי למיני-מפגש

אם את אומרת לי שאת שם אני אצרוב לך.. (יש לי XP HOME ו PRO)

אוי .. ראיתי רק עכשיו ..

מקווה שנהנתם :]] בסופו של דבר הצלחתי להפעיל ת'דיסק ולהתקין את IIS .. :]] *גאה בעצמי* עכשיו רק נשאר להתחיל לכתוב קודים קודים קודים.. ולקוות שיעבדו.. *מה שלא קרה שנה שעברה :(* תודה על ההצעה והתמיכה והעזרה :]

למעלה