אוף. עיצבנתם אותי!!

בגרות בתנ"ך לא...

מתכונת בלשון- כן

הבגרות הזו בתנ"ך...

ביגללה אנחנו לא יצאים לסמינר קיץ בשבועות!!! וביגללה אנחנו יוצאים רק ליומיים ולא לשלוש...

המחסנאי

New member
לא בשבועות

יש מגן בפיסיקה יום אחרי וגם סמינר קיץ אבל למזלי הקדימו אותו ביום ככה שהוא על יום רביעי אחרי ביצפר ועל ערב שבועות ככה שיש לי יומיים ללמוד. וגם כן מהתאריך הזה עד ה22 ביוני (שכנראה יהיה בתאריך הזה את ההבטחה) אין לי זמן לנשום. אחרי ב22 אני יכול לעשות מתי שבא לכם אבל לא באזור ירושלים. זה בלתי אפשרי בשבילי להגיע לשם.

אוף. עיצבנתם אותי!!

תראו זה כבר מתחיל לעצבן אותי שאתם לא עונים כמעט (לא כולם, נכון...) על שירשורים ובעיקר על המפגשי פורום. אז בקשר לזה דיברתי עם נעה נעם ואלעד והוחלט שמי שבא לו - נעשה יחד..לא רוצים- לא צריך!! אז נעשה מפגש פורום של 4 אנשים . רוצים להצטרף? תשלחו לאחד מאיתנו מסר...נמאס לי כבר... זהו

תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסיכמה עם כל מילה של גלי. ומזכירה את עניין החולצות!!! כבר לא נעים לי מאנשים שכן שלחו כסף!!! (ויש בדיוק 9!! כאלה, מתוך כימעט 30 שאמרו שהם יישלחו) נועה.

אני אדבר מחר עם סתיו-או ביום שבת

ומממממ היא אמרה שהיא תסדר איכשהו עם חברה שלה שנשלם. בקשר למפגש- לא אכפת לי מתי! אה אולי תבואו לירושלים? יש פסטיבל בשקל שעולה חח שקל ויהיו שם את כל האלה כמעט שהיו ברוק עצמאות וזה! יהיה שוווווווווווה ובאיזה צבע החולצה? אני אומרת שחור עם ורוד

עזריאלי...

זה ה-מקום
כל המזן עושים שם מפגשי פורום
תמיד ביטבתה והם באים עם איזה שמהו שישמו לב שהם מיוחדים - למשל פורום שדונים או משהו כזה באו כולם עם חרבות וגלימות זה היה ממש חמוד... רק בבקשה - אני לא עומדת לבוא עם חאקי לשם אז אל תנבו על זה

דווקא נישמע אחלה!!!!

ולא חובה לבוא עם חאקי, אפשר עם החולצת פורום!!!! למרות שאני אוהבת ת'חאקי שלי...

פרה גאה

New member
גם אני אוהבת את החאקי שלי ובכלל ללב

+וש אותו זאת מן גאווה כזאת... גם באתי איתו פעם לקן של הנוע"ל ואותו דבר עם חולצות אז בואו נבוא או עם חאקי או עם החולצות ובבקשה לא לעשות את זה בירושלים זה רחוק מדי...

הערונת*

לסיחה על כל ההחלפת מיקום האותיות שלי - היום ובכלל אני פשוט לא מסתכלת על המקלדת אלא על המסך ואין לי וכח לשנות אחר כך... עמכם הסליחה

אתה ממש צודק!!!!!!

גם אני חשבתי על זה בזמן האחרון! תרא לי אישית לא אכפית מתי זה היה...... אבל תזכרו שאני באילת אז לא בטוח בכלל שאני יגע ואנשים דיי לדבר ולא לעשות כלום!!!!!!

MajorGad

New member
הגר..

בטיול שמיניות כל החמשושים פה יוכלו לעשות מפגש פורום אצלך בבית

למעלה