אוף!!! נמאס לי!

blackcat

New member
אוף!!! נמאס לי!

השבוע ישבנו כמה חברים (בנים ובנות) ואיכשהו השיחה הגיעה על המצב במדינה ועל הפתיחות שקיימת בה... ואיך זה שהומואים זה סטייה בדיוק כמו שפדופליה ולשכב עם חיות זה סטייה, ושכמו שמראים הומואים בטלוויזיה אז למה שלא יראו אנשים שוכבים עם בהמות/חיות כגון כלב, הרי זו גם סטייה ואם אנשים יכולים להתגבר עליה ככה גם על הסטייה של הומואים אפשר להתגבר! עכשיו, אף אחד לא יודע שאני הומו, עד כדי כך שעדיין מנסים לשדך לי כל מיני בחורות ושעדיין שואלים אותי מתי אני מתחתן! אני מרגיש שאני עומד על שפת תהום, אני מביט לאחור ורואה את המשפחה והחברים שלי אני מביט קדימה ובא לי לקפוץ! למות! העיקר לא להביט לאחור! איך אני אמור להתמודד עם זה???? הרי החברים שלי לא מקבלים הומואים! ההורים שלי לא מקבלים (אבא שלי אומר שמי שמשתמש בדאודורנט הוא הומו...)! אז מה לעזאזל אני אמור לעשות! היום יצאתי פעם ראשונה למקום של הומואים, ת'אמת חבל שהלכתי... הלכתי לבד וחזרתי לבד! כולם שם היו חבורות חבורות ורק אני עמדתי בצד כמו טמבל! מחכה! אלוהים יודע למה חכיתי!!! לא חיפשתי איזה סטוץ או משהו בסגנון, חיפשתי מישהו לדבר איתו, מישהו שאני אוכל להרגיש בטוח איתו... כנראה שזה הגורל שלי, להישאר לבד, בלי שום אהבה, בלי שום דבר משמעותי בחיים שלי! ככל שהזמן עובר אני חושב על המוות יותר ויותר! כמה זה יהיה נפלא שאני לא אצטרך לסבול עוד! לבכות עוד! כמה זה יהיה נפלא לא להרגיש כמו מסכן! כמו אפס! שבא לעולם בשביל לסבול ולבכות! אני יודע שהבכי לא עוזר לשום דבר! אבל מה כבר אני יכול לעשות??? אני מרגיש שאני נשרף מבפנים! אני מרגיש כמו מת מהלך שאין לו סיבה לחיות! שאין אף אחד שאוהב אותו! אני מיואש לגמרי!!! ת'אמת... אני ככה קרוב לעשות צעד שאין ממנו חזרה! נכון, אמנם שלושה אנשים יבכו למשך שנה או שנתיים אבל לי יהיה סוף סוף שקט! שקט מכל המחשבות, שקט מכל הרגשות! פשוט שקט! לילה טוב. שבוע טוב לכולם.

yenergy

New member
הי!

יקירי, היינו שם. כולנו. אני מניח שאתה בא מרקע שמרני/דתי. לגבי ההורים - אתה אף לא יודע עד שאתה מדבר איתם. לגבי החברים - זה גיל. זה יעבור. עוד 10 שנים אתה תראה שהחברים שלא קיבלו אותך לא היו שווים את זה והחברים שכן - הם אנשים מדהימים שאין כמוהם. אבל תחשבו על משהו - אם אתה מתכנן להתאבד - אתה מפסיד והם מפסידים. אתה מפסיד את החיים שלך. הם מפסידים אדם נהדר. במקרה הכי גרוע - אם הם לא יקבלו אותך - אז אתה תנתק קשרים איתם, ותבנה לך קהילה אחרת. אתה תמצא חברים חדשים, ומשפחה חדשה. ואולי גם תמצא אהבה. זה יהיה שווה הכל, לא?!!! כשמסתכלים על הדברים בשיקול קר- אם אתה מפסיק, מתייאש, מוותר - אתה מאבד את הפוטנציאל שלך לאושר - כי מי יודע מה יש לאחר המוות? ההורים שלך והחברים יתאבלו כל החיים עליך. ככה, גם אם הם ינתקו קשר בהתחלה, יהיה להם זמן להתרגל - ואולי ביום מן הימים הם יוכלו לקבל אותך. אולי התפקיד שלנו בעולם הוא לגרום לסביבה שלנו להשתנות. להתבגר. להבין שלא הכל שחור לבן, דרך היציאה מהארון? דרך ההבנה שיכולים להיות אנשים שונים? אם אתה רוצה - שלח לי מסר. אשמח לדבר איתך. להסביר לך שלא תמיד החיים כאלה שחורים. אני יודע. עברתי (ואני עובר) תקופות קשות. הכי קל זה לזרוק הכל ולוותר. אבל חבל. האושר בדרך כלל מתחבא מאחורי האתגר הבא... דברי איתי בפרטי. חיבוק. אנרג'י.

avitano

New member
יקירי...

ההרגשה שלך מוכרת וכואבת אתה מרגיש הכי לבד שבעולם ואני בטוח, בטוח שזה לא קל תדע שרבים האנשים שמרגישים כך, חלקם אפילו לא מוציאים את זה בפורומים.. או בכלל אני שמח שהוצאת את מה שאתה מרגיש אתה לא חייב להיות לבד, אני בטוח שיש הרבה אנשים שישמחו להכיר אותך ולהקשיב לך... מחשבה על מוות היא אינה פתרון, אם קשה לנו ולא טוב לנו, אפשר לשנות את זה... אנשים עושים את זה כל יום... יש לנו המון כח בידיים, אתה עוד צעיר ויש הרבה לפניך תאמין בעצמך, יום אחד תסתכל אחורה ותהיה כל כך גאה במי שאתה יגיע היום ותעמוד מול המראה ותחייך, כי תאהב את הבן אדם שעומד מולך אני כאן בכל זמן שתרצה... שלחתי לך מסר קטן בתיבת המסרים... אשמח לשמוע ממך! אופיר

gov5

New member
גם אני אשמח לדבר איתך בפרטי

הרי מה שאתה מתאר, כולנו מרגישים ברמה זו או אחרת ולמרות, הכל, רובנו עדיין כאן. אז תישאר אתנו בעולמנו ותראה שאפשר לחיות.

blackcat

New member
הבהרה חשובה מאוד!!!!

אני לא מתכוון להתאבד! לא אתמול! לא היום! לא מחר! ולא בכלל!!!! כנראה שמדבריי משתמע משהו אחר לגמרי ממה שהתכוונתי! אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אסביר: אין בכוונתי להתאבד! בכלל! אני פשוט מתוסכל, זה הכל! מפה ועד התאבדות הדרך ארוכה מאוד מאוד וזה גם לא בכלל הכיוון שלי! אז ככה שאתם יכולים להירגע! אני לא מתכוון לעשות לעצמי שום נזק!!! אני פשוט מתוסכל ואני רוצה לדבר עם מישהו! זה הכל! אז אל חשש!!!

היי! ערב חדש מנחם-אב טוב ומבורך!

אך טוב לישראל ... יהפכהו הקב"ה עלינו ועל כל בית ישראל לטובה ולברכה... אז יש ענין שהכל נהפך לטובה, גם בנטיה ההפוכה! תראה חבר ניסית להתבונן מה אתה יכול להפיק מנטייתך? איזה תועלת יכולה לצמוח לך ולאנושות בכלל מנטייתך? האמן לי שתמצא תועלת רבה לך-עצמך מנטייתך, גם לאנושות בכלל תוכל למצוא תועלת מנטייתך, אתה יכול להגיע עם התבוננות למציאות שתתרום הרבה לעצמך ולאנושות עקב נטייתך. אח"כ תגיע ההתקדמות שתקבל בשמחה את עצמך כמות שאתה ואולי תזכה להודות לבורא שבראך הומו באהבתו... כולנו כולנו איתך, כולנו כולנו אוהבים אותך ... ... ...

דחלילי

New member
חתול שחור ויקר

אני לא יודע איך גדלת, בן כמה אתה, ומה עברת, אבל את כל זה נשלים אם תרצה ב"ה בשיחה אישית.. :) אבל אני יודע כזה דבר: אתה חלקיק של נשמת כלל ישראל. זה לא משנה איזה חלק אתה בנשמה, אתה חלק משמעותי- כמו כולנו- לתיקון העולם.. שמעתי משל של רבי מליובאוויטש משהו כזה: השמש- כלכך גדולה, וכלכך רחוקה, נעה אלפי קילומטרים בשנה כדי לעשות עיקוף שלם סביב כדה"א.. וכאן למטה, הצל שלך מהשמש זז כלכך לאט, אתה בקושי שם לב שהוא זז.. ומה הנמשל? העבודה בחיים שלך- בתור יהודי- היא עבודה קדושה. יש עליך הרבה אחראויות (תרי"ג) ואף יותר, ובעצם היותך יהודי, יש לך את הפריבילגיה להשפיע על כל העולמות העליונים. כי הצל שזז לאט- המעשה הקטן שאתה עושה- המקבילה שלו בשמים (המהלך של השמש) הוא עצום, לכל ענין שבקדושה בו אתה עוסק. כל מהלך שלך יש לו השלכות ענקיות בעולמות הרוחניים השונים. ולך ניתנו הכוחות והבחירה ואם אתה הומו, אם אתה מגדיר את עצמך הומו, זה מראה כמה דברים. 1. שאתה מקטלג את עצמך, בתור פוטנציאל לחטא. שכך הם כל העולם כולו חוץ מכמה מזליסטים 2. אתה מראה ע"י כך את זה שאתה חי כך, או לחילופין דבר שאתה נלחם בו, וזה 2 דברים שונים. כי חטא משכב זכר, חטא שאני עברתי עליו כמה פעמים בחיי, זה חטא שלפ התורה אתה לא עובר איתו את גיל 60 וזה לא הרבה זמן 60 שנה. אבל אם אתה לחילופין- מנתק את עצמך מהמעשה עצמו- ע"י תשובה וחרטה, כל העולם משתנה. משתנה לטובה עדין קשה להיות דתי שנמשך לגברים, אבל קל כי המוצא של הטבע הראשוני שלך לא שולט בך, אלא אתה בו. כי אתה מחליט עכשיו "אני הומו. אבא, אמא, אני הומו. ככה השי"ת יצר אותי. והוא יצר את העולם בשביל לתקן, והנה- אני לא עובר על תאווה מאוד מאוד חזקה שיש לי של לשכב עם גברים, וממלא את היעוד שלי בחיים, ומתקן את העולם. ע"י הזזה קטנה של הצל" ואז ה' מרוצה. ואז הוא מוריד לך שפע. שפע של ייסורים- עליך לשלם על מה שעשית, ועדיף עכשיו מבעולם הבא. ושפע של אושר ואהבה ודע לך, שיש נשים שיקבלו אותך אם אתה רוצה משפחה וילדים, בדיוק כמו שאתה. אתה יכול להתייעץ עם רב- מומלץ בחום. והשם יחבק אותך כל רגע ורגע בו אתה נמנע מזה. כי הוא אוהב אותך והוא רוצה שתעשה את מה שבאת לעשות בעולם והוא נתן לך כוחות לכולנו להתחזק על ידם, ולעבור את כל הנסיונות ה"לא נעימים" בחיים כי ה' הוא רק טוב רק טוב ואם נדמה לך שמשהו לא טוב קורה בחיים- זה בגלל שזה בהעלם (כמו המילה "עולם") וזה רק בשביל לעזור לך, ולפעמים לתת לך סטירה בשביל שתתעורר, ותממש את יעודך האלוקי חזק ואמץ לך, ולכל המנוסים כאן דחלילי

גנימדס

New member
אז תשים דיאודוראנט

הי... דבריך מוכרים מאד,ף מי לא היה בסיטואציה הזו? אחד מדבר והשני מקצין ביחד איתו, וכולם חשובים שהם מאד חכמים ושהם מכירים הומואים כי ראו תמונה ממצעד הגאווה ,והם יודעים מי זו דנה אנטרנשיונל. החברים שלך בורים. להשוות בין הומוסקוסאליות למין עם בהמה זה טפשי. בהמה לא יכולה להשיב אהבה, גבר כן. עם בהמה אי אפשר לפתח זוגיות. ואולי הכי חשוב- מין עם בבהמה הוא אונס. מין עם גבר הוא לא באותה רמה, ודבריהם מגיעים כדי להעליב ולהשפיל. ברגע שהם יכירו הומו- הם יקלטו שהומוסקסואלים הם חלק מהאוכלוסיה, ואי אפשר לעשות הכללות אכזריות על כל האוכלוסיה. כמה הומואים הם מכירים? מה הם באמת יודעים על הומוסקסואליות? וכמה הומוסקסואלים הם נסו לרפא? דוגמא נהדרת היא האמירה של אבא שלך. הוא יודע שהומו זה "רע" "קללה" משהו נוראי. למה? ככה. מי ששם דידאודוראנט הוא הומו. איזו אמירה אומללה, וזה מראה עד כמה הוא מכיר הומואים, או דיאודוראנט. אתה עובר תקופה איומה ,ללא ספק, שגם אני עברתי, שגם אחרים עברו, ונראה לך שזהו התהום, אבל האמת היא שיום יבוא וזה כבר לא ישנה מה אחרים אומרים. בתוךף תוכך תדע עד כמה ההומופוביה נובעת מבורות ומטפשות, בעצמך תזלזל באלו שמזלזלים בך, וברגע שמישהו יהיה נודניק מספיק כדי לדבר אתך על חתונה תוכל להגיד לו שאתה לא מעוניין לדבר על זה ושזה ממש לא עניינו. לא באת לעולם כדי לבכות, אך זה עוזר לשחרר, תבכה. שערי שמיים אינם סגורים בפני דמעות.

leopold5

New member
בלק-קט יקר

בלק-קט יקר, התחושות והכאב שאתה מתאר מוכרים להרבה מהאנשים שכותבים כאן. אם אני מבין אותך נכון, שני דברים קשים לך. אחד זה החברה ההומופובית שמסביב (החברים שלך שמדברים על זה שלהיות הומו זו סטייה), והשני זה התחושה שלך שגם בחברה ההומואית אתה לא משתלב. זה מרגיש לחוץ מכל הכיוונים. וזה באמת קשה נורא. אז לפני שאני אתחיל אני רק רוצה לומר שאתה מוזמן לפנות אליי במסר פרטי. אשמח גם לדבר אתך על מה שתרצה, וגם לצאת אתך פעם למקום של הומואים. איתי בטוח לא תרגיש לבד
עכשיו אני רוצה להתייחס לשני הדברים שהעלית. לגבי החברה ההומופובית - נכון, עדיין יש הרבה אנשים שלא מבינים את ההבדל בין הומוסקסואליות ופדופיליה. הם לא מבינים שיש הבדל תהומי בין לשכב עם גבר שרוצה לשכב אתך ומסכים לכך, וילד שאינו מסוגל לבחור ושהוא הקורבן של המעשה שלך, ילד שיישאר כל החיים מצולק מהמעשה שהפדופיל עושה בו. יש הבדל מוסרי עמוק, גם אם הבדל זה אינו בא לידי ביטוי בהלכה. לגבי סקס עם בעלי חיים - אני חושב שכל אחד יסכים שיש הבדל בין לשכב עם בן אדם חי ונושם ובוחר, ובעל חיים. למעשה, הומוסקסואליות אינה מעלה את השאלה הזו יותר מסטרייטיות. הרי אני לא אבוא לסטרייט ואשאל אותו מה ההבדל בין לשכב עם אישה ולשכב עם חיה ממין נקבה! אין שום קשר או רצף בין הומוסקסואליות ובין משכב עם בעלי חיים. יכול להיות שבתוך תוכם כמה מהחברים שלך חושבים את מה שכתבתי כאן, אבל בתוך הדינאמיקה שנוצרת בין חברים בשיחה הם לא הרגישו נוח להעלות את ספקותיהם. ויכול להיות שעוד לא היה להם זמן להרהר בדברים האלה. אולי הם עוד לא פגשו הומוסקסואל שחי חיים בריאים ומאושרים מחוץ לארון. עם תפגוש אותם עוד כמה שנים, אולי כמה מהם ידברו אחרות. כך או כך - יש עוד הרבה אנשים בעולם. אחד השיעורים שלמדתי אחרי סוף התיכון זה שאני בוחר את החברים שלי. מאז סוף התיכון והישיבה (שהיו קשים מאוד), החלטתי להקיף את עצמי רק בחברים שיכולים להעצים אותי, ולאהוב אותי כמו שאני, ושחולקים איתי את אותם ערכים, כלומר, אהבת אדם ואפס גזענות. זה לא אומר שכל החברים שלי מסכימים לכל מה שאני עושה, אבל לפחות הביקורת שלהם בונה ואוהבת. הלוואי שיום אחד גם אתה תהיה מוקף בחברים כאלה. לגבי תחושת הבדידות בפאב ההומואי. כן. לפעמים קשה לאנשים לראות מעבר לצרכים שלהם ולחברים שלהם. לפעמים, בתוך הסיטואציה של פאב, עם המוזיקה והרעש והפוזה, קשה לאנשים לראות שיש מישהו שעומד בצד, קצת חושש, קצת לא יודע מה עושים ומה לא עושים. זה מתסכל במיוחד כשזה בא מאנשים שמהם אנחנו מצפים לתשומת הלב הזו, כמו הומואים אחרים. נסה להיות סלחן אליהם. זה לא מרוע, אלא מאותה אטימות שכולנו סובלים ממנה. (תחשוב על הסיטואציה שבה אתה עם חברים, וצוחקים, ויש מישהו בצד שלא כל כך משתלב. האם עושים מספיק מאמץ לשלב אותו? זה לא תמיד קל.). אני מקווה שעוד יהיו לך התנסויות טובות יותר. אני באמת ממליץ בפעם הבאה לבוא עם חבר. וכמו שאמרתי - אני יותר מאשמח להיות החבר הזה! זו תהיה הזדמנות נחמדה להכיר ולדבר על כל ההתלבטויות. (אני בן 26, דרך אגב, ירושלמי, אבל מגיע הרבה לתל אביב). הרבה אהבה וכוח, ליאו

למעלה