אוף. מיואש!!!

אוף. מיואש!!!

בתחלתי לפני שבועיים את הקורס של קידום אישי,וזה כזה בזבוז כסף!!! רהע עטשס סשיעור ונרדם משעמום...היה לנו בשבוע שעבר את המבחן הדיאגנוסטי,ורציתי לדעת אם יש כאן עוד אנשים שעשו אותו ואם כן איך הלך לכם? ציונים אם לא איכפת לכם...

h i l a d i

New member
יהיה לי ציון יום ראשון

כי עשינו את המבחן רק יום שני האחרון, אני אשמח לשתף כי גם אני תהיתי איך הלך לעוד אנשים... אולי עכשיו כשמלמדים רק חומר של בית ספר זה נורא משעמם, אולי אח"כ יהיה כבר בסדר...

SHTRUDIDI

New member
איזה מבחן זה?

של השיעור הראשון?(אולי בקידום זה שיעור שני) כי הציונים בהם לא אמורים להיות כאלה מדהימים אצל כולם...

h i l a d i

New member
בקידום זה שיעור שני...

אבל גם המבחן עצמו הוא לא כמו אצל כל המכונים (לפי מה שאני הבנתי...) לפי המבחן הזה מחלקים לנו עוד חוברות בכל נושא לפי רמות (כדי שיגידו שזה "אישי"). אני יודעת שלא אמורים להיות ציונים מדהימים אבל במתמטיקה הלך לי ממש טוב, מה זה אומר??? ברור שהיו דברים שלא ידעתי, חלק שכחתי חלק לא ידעתי, אני מניחה שאני אלמד... אבל יחסית למבחן ראשון, ועכשיו אני מדברת על כל החלקים, היו ממש מעט דברים שלא ידעתי. יום ראשון יש לנו פגישות אישיות עם המדריך ואנחנו "ננתח" את תוצאות המבחן ונראה מה מצבי (ככה עושים עם כל אחד)... יש בכל נושא 4 רמות נקווה שהגעתי לרמות הגבוהות... לא יודעת למה אני מתרגשת מזה בכלל...

h i l a d i

New member
כן...

אני צריכה את ההצלחה הזו... השאיפה היא 150 בכל חלק... לא בשביל להוכיח שאני גאון... לא מאמינה בשטויות האלה... זו פשוט מטרה שהצבתי לעצמי, אני תמיד שואפת הכי גבוה שאפשר וזה הכי גבוה... אני יודעת שאני ממש לא מציאותית... אבל כשמציבים תנאים גבוהים אז אולי גם מנסים לעמוד בהם... יש לי בעיה רצינית, אני חושבת שכל רופא ינזח זאת כ"קוצים בתחת"... בהצלחה לכוווווווולם...

SHTRUDIDI

New member
גם לי יש בעיה כזאת

כשאני מציבה מטרה אני ממשיכה לרוץ אליה כל הדרך. אבל אני יודעת להעריך את עצמי ו150 בכל חלק זה לא ריאלי בשבילי... בכל אופן,אני בדצמבר וכרגע אני מתאימה לכינוי-חרשנית...עכשיו פחות מבדרך כלל אבל אני לא אוהבת לגשת למבחן בלי לדעת שעשיתי הכל מבחינת לימוד.בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה!!!

למעלה