לפעמים אין לך מושג מה עומד מאחורי מעשים ומילים של אנשים. לא כולם כמוך, ולא כל מהלך של מישהו מתבסס על אותה המטרה שהייתה לך אם היית עושה אותו. לפעמים... לפעמים אנשים חושבים שהם מבינים הכל ורואים הכל ויודעים הכל אבל הם לא, פשוט לא. וזה לא שאני אומרת שאת משלה את עצמך שאת כל-יכולה וכל-יודעת, זה פשוט שלפעמים את חושבת שאת יודעת (או מבינה) דברים שאת לא. ואני לא באה בעצבים או ברחמים, אני פשוט מנסה לעזור לך להבין שאת חושבת קצת יותר מדי. תרגיעי.
אני לא פניתי אליך, אוקיי? זה אוף, ועל כן הרגשתי צורך לפרוק את מה שיושב לי על הלב. אולי דיברתי עליך, אבל רוב הסיכויים הם שלא. אז בבקשה, אם את לא יודעת על מה את מדברת, באמת שאל תתערבי. מדברים על להיתפל להודעות, את ראית איפשהו שכתבתי 'הלן יא זונה' בלהבלהבלהבלה? לא. יפה. אז די.
עליי. פירסמת פה משהו (וזה בסדר גמור, גם אני פורקת פה), ואני אמרתי לך את דעתי. לא באתי לומר לך שאת טועה או שאני יודעת על מה ומי דיברת, רק רציתי לתת לך נקודת-מבט אחרת. למה העויינות והכעס?
אני מצטערת, אבל את לא יכולה להטיף לכל העולם. יש לך בעיות עם הודעות או עם גולשים? תפני אליי. אני לא מכונה שזה יעשה שוב ושוב על גבי הפורום ושאת פשוט תתעלמי ממה שאני אומרת או שתגיבי לי בחצופה. יש גבול לכל דבר. זכותה של נועה לפרוק פה כמו שזכותך לפרוק את הבעיות שלך. היא לא דיברה על אף אחד ספציפי ולכן אין שום בעיה בהודעה שלך. אם היא מפריעה לך אז אל תקראי אותה. ודי. מעכשיו אני אפסיק עם ההערות.
על מה שהיא כתבה. כאילו, אני מבינה שאת אומרת את זה כשאני מקללת או משהו, אבל בסך הכל אמרתי לה את דעתי! זה לא היה עויין, לא קיללתי, לא ירדתי עליה, אז מה? מה? אני מבינה אותך כשאת אומרת לי את זה בפעמים אני מקללת המון וכאלו, אבל בחייך, הפעם זה ממש לא מוצדק.