אוף לסופ"ש

danduuu

New member
ספרים הם עם חרא!

אני החלטתי לא להסתפר, לא בשנה הקרובה לפחות. הוא כבר ארך לי בצורה מטורפת, אל תדאגי בובה השיער אורך חזרה :) בכל מקרה אני אוהבת אותך ואת לא מכוערת שקט!!

xXxHIMCRxXx

New member
בהחלט, אמא

אולי ימחקו אותו? זה עושה כ"כ רע.. ו, המ. לאקס שלי יש חשש לאיידס. והוא מחר צריך ללכת לבדיקה. וזהו.

|מאושרת| |ציף ציף| ../images/Emo163.gif

טוב אז אני פה לכמה דק', אני צריכה האמת לישון עכשיו, אבל לא אכפת לי. היילו למגפיי החדשות
|ריר| you know you like it bitch!!1111 הא כן הן עד הברך בערך. :0

danduuu

New member
../images/Emo2.gif איזה מדהימות!!!

תתחדשי אישתי! הן ממש יפות! זה בדיוק מה שאני מחפשת ואני לא מוצאת בשום מקום! בכל מקום באיזור שלי יש רק מגפי בוקרים ושפיצים וכל החרטה הזה ואני לא מוצאת כאלו
למה אני לא גרה בת"א?
כמה הן עולות? וד"א הן מעור אמיתי?

../images/Emo99.gif תתחדשי בובה!!!

הן ממש מדהימות!!!!! מוזר שלא נתקלתי בהן בנוקס.. :-\ לקחת את הזוג האחרון?

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo225.gif../images/Emo226.gif

אפעם לא עשיתי
עם
אפעם לא עשיתי
עם
אפעם לא עשיתי
אויש איזו הודעה חסרת פואנטה, ממש כמו החיים שלי. להת'... נטע המשועממת עד כאב!

corala

New member
../images/Emo103.gifפאק, אתם לא מבינים עד כמה

אני עצבנית עכשיו. פאקקק. X_X קמתי באיחור הזוי ומטורף בשביל לגלות את השפתיים הכי הזויות בעולם, בשביל להיות על סף בכי מזה שאחותי גם לקחה איתה לטיול ה-4 ימים שלה את הוזלין שלי. אז נכנסתי להתקלח עם מים קפואים, והחולצה שמאודמאוד רציתי ללבוש היום התלכלכה איך שבאתי ללבוש אותה, ונפער בה חור עצום. רציתי לרוקן את התיק הגדול של הטיול שלי בשביל להוציא ממנו את הארנק שלי, וגיליתי שאבא השאיר אותו באוטו של חבר, ועכשיו אני צריכה למגבות את דרכי לת"א. אז נכנסתי לפורום, בשביל להתעצבן עוד יותר. לחינם, על כלום. וכשעליתי למעלה אמא השאירה פתק של, "האהאהא@! אכלנו לך את האוכל~!@~!# אבל יש לך כסף בארנק, אז תקני אוכל בתל אביב." פאק איט. |:

למעלה