אוף לסופ"ש

HimXAndXHer

New member
הוי, בובה, אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif.

ממ. אני מבטיחה לך שכשיגיע היום בו ארגיש לגמרי מאושרת, אתקשר אלייך מייד. מבטיחהמבטיחהמבטיחה.
.

every me

New member
;;

איך את עושה? להעביר את כל הרגש שלך היישר לתוך הלב של אחרים? לשלי. עשה לי עצוב לקרוא את זה(ואולי זאת לא הייתה הכוונה שלך אבל זה פשוט קרה) ~הולכת לשמח את עצמי עם הביטלס>_>~

HimXAndXHer

New member
אמ, אמ, אני פשוט כותבת? סתםנו.

לא יודעת, זה פשוט קורה. אני לא אוהבת להעציב אנשים אחרים (מצד שני, אני ממש שונאת לראות אנשים אחרים שמחים, ככה ש... >.>) ואני ממש לא אוהבת להעציב אותך. אני אוהבת אותך בובה~
~הולכת לשמח את עצמי עם בולט פור מיי וולנטיין XPP ~

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo27.gif

לא כלכך יודעת לתאר את מה שזה גרם לי להרגיש במילים. אבל זה נגע לי בלב איפושהו. אני לא הכי מכירה אותך ולא דיברנו המון אבל אם את צריכה לדבר, את מוזמנת. נטע.

under the rose

New member
מה שכתבת ממש יפה ואמיתי

אני מקווה שתרגישי יותר טוב
, ואני יודעת שאת לא ממש מחבבת אותי, אבל אם את צריכה משהו, את מוזמנת לפנות אליי

HimXAndXHer

New member
מה? מתי החלטנו שאני לא מחבבת אותך?

זאת אומרת, אני לא מחבבת אנשים באופן כללי כי הם תמיד מטיפים לי מוסר ואומרים לי מה לעשות ומה לאכול ואיכסים כאלו ואחרים, אבל אין לי שום דבר נגדך! ^-^

under the rose

New member
טוב לדעת

לא יודעת, פשוט תמיד שהגבתי וניסיתי איכשהו להתידד איתך, הייתה לי הרגשה שאת לא ממש... אממ אין לי הגדרה מדויקת- זה לא שקיללת אותי או שיצא לנו להתווכח ולריב, פשוט באופן כללי הייתה לי הרגשה כזאת. אבל לא משנה..

ohmygaygod. ../images/Emo163.gif

אני שונאת אותך כל כך, נקבה מטומטמת. את טיפשה וחסרת תועלת. תתאבדי כבר. -הממ לא זה לא נגד ענבלירוןXDD סתם פריקה-

DuLcE NeTa

New member
*פיהוק*

שבת שלום לכולם!!!!!! היה לי היום יום ממש טוב! היה לנו מופע מגניב בבצפר של מוזיקה, ו.. כמעט כל דבר שקשור למוזיקה עושה לי טוב, בקיצור היה לי כיף! אתמול קיבלתי תעודה והיא גרועה. מילדה מחוננת [באמא'שלי, עברתי מבחנים!!!!] הפכתי לילדה עם 4 נכשלים. אבל זה רק בגלל חיסורים. ביסודות העיצוב הייתי אמורה לקבל 90 אבל הורידו לי בגלל חיסורים ל60. חייבת לקחת את עצמי בידיים ולהגיע לבצפר. סורי על הפריקה..

corala

New member
../images/Emo103.gifאוה, מכירה את זה.

את יודעת *כמה* נכשלים קיבלתי בגלל הברזות ופספוסים של חומר? @_@ 20 ציונים כאלו אם לא יותר, אז את עוד במצב מעולה לעומתי.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אוף נו.

אנימרגישהכאילואניעומדתלהתפרקלגמרי.לחתיכותהכיקטנותשמישהויכוללדמיין.אתמולהלכתילראותאותואזמהאםהואבןעשריםואזמהאםאנחנוכלחמשדקותכלכךקרוביםל...אבללא.לא.כיהואבןעשריםואני.. קטנה.זהלאכיףלי. ואתהאמת?זהבכלללאקשור.לאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלילאכיףלי.העולםשלימתפוררלימתחתלרגלייםוזהלאבגללשהואבעשריםזהבגללשאהבתחיירחוקהממני.האחתגאוגרפיתוהשנימנטאלית. זה לא מתאים לי. אף פעם לא הרגשתי כל- כך ריקה. כל כך גרועה. כל כך חסרת כוחות. כל כך מותשת מהכל. כל כך... מיותרת. - תסלחו לי על זה, גם לי מותר לפרוק.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif פאק איט.

גם ככה אף אחד לא רוצה ולא יקרא את זה. אז זין. רר.

corala

New member
../images/Emo103.gifזה לא שאף אחד לא קורא,

אבל אנשים כן מתקשים להגיב. עכשיו או שאת עוצרת את עצמך בנקודה הזאת ומתאפסת, או שאת ממשיכה ככה ורואה כמה שאת מתרוקנת מהר.

למעלה