אוף כמה חם היום

הם בולבולים..מה אתה רוצה שהם יעשו?

רק אהבה הם יודעים לעשות תשאל ת'בולבול שלך ותגיד לנו את התשובה
זה לא אני..זה היא התחילה ..
ציטוט: "והבלובולים את חלקם תורמים עושים אהבה על כבל הטלפון בעת שאני תולה כבסים מולם"

יו ציפורה מה לא ידעת ?

יש ציפאר כזו שנקראת בולבול והיא מקננת בעץ שממול לחדרי אל תגידי שרצת לא מכירה את הציפור הזו היא מאד נפוצה בארצנו כמו הדרורים

מותר וגם רצוי

סליחה לך ציפורה נחמדת שבאת היום לפה לקרוא למרות שעכשיו יום מלא אני ישנונית כמו בלילה מקווה שצחוק גדול מכסה את פנייך עכשיו זה היה מחזה לראות איך הסתדר זוג הבולבולים על הכבל מולי התחילו לשיר זה אל זה ואחריהם זוג יונים באו להמות מולי ואמרתי מישהו מנסה לרמוז לי לחשוב על אהבה ממש לא על הפחד שאחז בי בעקבות צלצול הטלפון מבית החולים ידעתי שזה קרוב כי הפקידה אמרה לי בשבוע שעבר DON'T COLL US WE COLL YOU ואמרה שיקח שבועיים , אז שיהיה לי סבלנות , היא תברר ותתקשר אלי

שלמה צריך לשנות את השיר שלו ל

חום יוני יולי אוגוסט
אך שלמה שלמה..שיבוא חם ביוני ביולי או אוגוסט ..שיבוא עם הגשם בעיתו..העיקר שיבוא הוא לא יודע מה עובר עליי ?
חשבתי פעם על זה שאני יותר נאמנה לשלמה ארצי מאשר לאקס שלי , את שניהם התחלתי לאהוב כשהייתי נערה אבל את שלמה ארצי אני עדיין אוהבת

אוף אוף אוף..מה אני לא עושה נכון?

כתבתי גם בכתובות נלוות וגם בקישורים בתוך ההודעה. בצד אחד כתבתי ,יולי אוגוסט, בצד שני שמתי את הקישור לשיר למה? למה אפפם לא מצליח לי לצרף ???
לא אוהבת תפוז
אולי אעבור ל
? מישו יודע מה זה ה"תגיות" שכתוב פה למטה כשכותבים הודעה?

ככה זה אצלנו בארץ, אם לא דופקים על השולחן

ואם לא מתלוננים שום דבר לא זז.. תפוז פחד ממני והפעם הצליח לי
לא מספיק סחבתי את הקישור מפורום אחר? כמה כבד היה לי לאורך כל הפרדס. תירגע בן שמעת "דופקים על השולחן" התעוררת? מה זה פה פורום פורנו ?
מצרפת לכם תמונת פפרצי שסחבתי (בלי רשות
) מצלמת בניק "מייה האחת" התמונה צולמה בצרפת. אל תספרו לה אבל אל תידאגו , אם היא תתפוס אותי אני אגיד שזה בכלל לא אני .

אם תבטיח לי

זה נחמד לשתוק יחד ,לחוש אותך קרוב אבל מדי פעם לפלוט אנחה של עונג מתבקש מאד למען הגוף החושק , כי לשתוק לגמרי זה מסוכן לגוף חייבים לפלוט אויר שהשתמשנו בו לאוורר את הגוף לנשום ולפלוט אם לא מדברים יש נטיה מסוכנת להוריד את כמות הנשימות ביום אז תבטיח לי לנשום והרבה אפילו אם אתה שותק לקצת אבל אם תבטיח לי עונג אשתוק אתך המון ובחיוך רחב ואתענג מיידך החמות אבל אם תבטיח לענג אותי אני מבטיחה לענג אותך במילים חושקות ואוהבות העונג הוא המוזה לכתיבה וגופי העגלגל אוהב ליטוף מעדיף את היד הגברית והחמה במיוחד את היד הגדולה שלך המלטפת אותי כולי ברכות מעסה אותי שכואב לי כל כך מביאה שקט לגוף ונשמה

למעלה