אוף כמה חם היום

אוף כמה חם היום

לי במיוחד חם , מוטשת מהחום בחוץ אתמול שוטטתי עם אחי שחגג יום הולדת והים אנמי כה עייפה בקושי קמתי להתקלח בבוקר לשטוף את גופי מהזעה של הלילה אז יושבת שמגבת כרוכה לגופי וכותבת שירה ראש כואב מאד וחם לי כל כך וככה גם יוצאים השירים שלי היום

שאתחיל לדבר

אלחש לך אהוב אותי כמו שלא אהבו אותי לעולם ערסל אותי בזרועותיך לטף את גופי באצבעות חושקות נשק אותי בשפתיים רטובות לקק את גופי המתוק ואז אלחש לך כמה טוב לי כמה עונג זה להיות בידייך כמה ענגת אותי היום

ben 911

New member
וואוו נסיכה.. זה מאד מחר...פן.. מה שאת כותבת.

"ללקק את גופי המתוק"? לא פלא שחם היום.

זה מאד נועז

תודק לא הייתי צריכה לחמם את החדר ,גם ככה המזכן צועק הצילו והטלפון מצלצל ,מלחיץ אותי כל כך ,זהו זה מאד קרוב ל, הלב החסיר פעימה הפקידה הזמינה אותי ליום חמישי הקרוב , אבל הודיעה מאוחר מדי אז בקרוב אהיה חבושה ומצולקת והכל חלומות בהקיץ יקח לי זמן עד שאוכל לחשוף שוב את גופי ולחשוב על עונג גופני אז חולמת במילים על מה שיכול היה לקרות אם היה מקיים את הבטחתו

גאיה ק

New member
הרבה בריאות נסיכה.

שהניתוח יעבור בקלות וכך גם ההחלמה !! אמן כן יהי רצון ! רק טוב !!

ההמתנה תהרוג אותי

בנתיים היא בטלה את יום חמישי מחכה לתאריך חדש ובנתיים מטפסת על הקירות

הנסיכה מבין אני שזה רק לצורך כתיבה בשיר

את אינך ממש מעונינת שילקלקו את גופף המתוק- או שכן?

בטח מצאתי

התקשרו היום רצו לאשפז אותי לניתוח שאני מחכה לו הוא אכן ינגב את גופי עם הפולידין לפני הניתוח ואני אשתוק כי אני אהיה רדומה באדיבות המרדים

אחרי שהוא יעשה את כל זה..

תלחשי לו ????? חושבת שהוא יעדיף שתענגי אותו חזרה
סתתתם...אל תשימי לב לאנטי רומנטיות שלי (זה זמני
) כתבת יפה ואני יודעת שגברים אוהבים לשמוע ולהרגיש שהם מענגים את האשה שאיתם.
לך

../images/Emo24.gif תהיי חזקה נשמה

זהו רציתי להרגיש לפני שזה יהיה מאוחר מדי לתקופת מה לפני שהכירורג עם הסכין שלו יפצע את גופי בניתוח המתוכנן אז אעדיף לחוש את ה"מאהב" שאין לי , זה הדמיוני שתמיד כותבת לו שירי אהבה

אני חזקה ובמצב רוח נהדר..מעבירה לך אנרגיות

שיחזקו אותך. שיהיה לך בקלות הכי שאפשר ויעבור מהר , אנחנו נלווה אותך בהחלמתך שתהיה כהרף עין, אמן !!!!

מול חלון חדרי

מול חדרי יש עץ צפצפה שהשרכים עליהם טפסו דרורים בולבולים ויונקי דבש שם שוכנים בתוך העלווה הירוקה לא שומעת אותם בגלל המזגן החלון סגור כי המזגן עובד קשה אני חמה מאד והחדר דרומי זקוקה לקור כדי להקל על הלב אבל שתולה כבסים רואה אותם הם עליזים מקפצים מענף לענף הזכרים יפים כל כך בכחול והנקבות קטנות ובצבע עפר מצייצות ומגדלות דור חדש והבלובולים את חלקם תורמים עושים אהבה על כבל הטלפון בעת שאני תולה כבסים מולם העץ מלא פעילות רוחש וגועש אבל שחלון חדרי סגור ומסוגר הקולות בחוץ ממתינים שאשוב לצפות בחיים הצבעוניים והסוערים המתפתחים מול חלון חדרי כעת הקולות כה רמים ופעלתניים שחודרים בעד החלון הסגור והמסוגר קוראים אלי שובי אלינו למחוזות החיים

למעלה