אוף! כמה חדשים! :)

shivie

New member
אל תדאגי

אל תדאגי אני עכשיו בנסיונות שכנוע ובסוף אני יביא לכאן הרבה טרומפים ובכלל אנשים... אבל רק אנשים טובים למה החראות לא נכנסים...

שלום אור

וברוך המצטרף לפורום!! אני גילי ברייר מכפר מונאש שבעמק חפר, נעים להכיר:) שיהיה לך ערב טוב וחג שמח. ולכולם.

מ ו ר ע ל

New member
יזרעאלוק חמוד הגיע לפורום...

מאז שהייתי כאן בדד בדד מיזרעאל שנים רבות אנחנו לאט לאט מתרבים... בכל אופן בטח היית במחנה פסח ונורא התלהבת חחח:) וטוב שכך!!!! וואי איזה ימים שבאמת הסתכלנו על הרשימת מורעל והתאמצנו כדי להתאים חחח:) בכל אופן קוראים לי עומר ואני מקיבוץ אלונים, אני הייתי רק בחלוץ בפסח סיכויון קלוש שפגשת אותי אבל מי יודע... יותר טרומפים יותר פורום אחרי שאנחנו נעזוב תבורכו! :)

kedeman

New member
דיי כבר לנוסטלגיה!!!

אל תגרמו לי להיכנס לזה!!!!! מוצא חן בעיני שיש פה הרבה טרומפים כמה שיותר אנשים בפורום ככה יותר שמח!

shivie

New member
היי

יכול להיות שראיתי אותך כי גם אני הייתי בחלוץ....

shivie

New member
היי

אם היית בפסח אז כנראה שראית אותי כי הייתי במסכת...

מ ו ר ע ל

New member
אם השתתפת בריקודים אז...

אז הייתי הא. מוזיקה ביום שבת קצת אני עם תלתלים כזה:)

S a l i t

New member
שאלווווווום

אני סלעית מעידן בערבה ברוך הבא וכאלה באלגןןן וואו השעה הזאתי עושה לי רע בכל אופן מספר שאלות נדרשות : יש לך כלב/ חברה? אתה מאמין באמונות תפלות? אתה אוכל לפעמים גם אם אתה לא צמא? אם יתנו לך נר - מה תעשה איתו? אם אתה ליד הטלפון אתה נותן לו לצלצל כמה פעמים לפני שאתה מרים אותו כדי שיחשבו שאתה עסוק? אתה מכבה את הנרות על עוגת יומולדת? מה יותר חנוני - להתכתב עם המורה שלך באימייל או לשבת איתה בבית קפה? זהו מיציתי ואני יחזור לישון תודה חג שמח שבת שלום צום קל שימחו ושישו

shivie

New member
תשובות

טוב אין לי מושג למה אני עושה את זה אבל בכל זאת.... אין לי כלב יש חברה אני לא מאמין באמונות טפלות אבל אני גם לא הולך נגד זה. אני אוכל גם כשאני לא צמא אני ישמור את הנר אני עונה ישר לטלפון אני מכבה תנרות על העוגה לשבת איתו/איתה בבית קפה זה הרבה יותר חנוני

tuty fruty

New member
שלום אור!

נחמד לדעת שהרבה טרומפים מצטרפים אלינו הרי מישהו יצטרך להחליף את היב' בשלב כלשהו נכון שהם יקפצו לבקר פה אבל מעט.. אז ברוכה הבאה.. אני רנה מדמית מעמק חפר!

shivie

New member
הייתי בחג מעלות..

ובמחנה חנוכה ובפסח ויכול להיות ששכחתי כמה דברים

s h e e p i t

New member
מחנה חנוכה ? יש כזה דבר ?

נראה לי אתה מתכוון מחנה פסח וטיול חנוכה ...
לא נורא

tuty fruty

New member
צודק...

אני מתנצלת והנה כפיצוי...
ברוך הבא
והנה עוד שאלה עם ענית על שאלות יש לך אי סי קיו???

אהההה!! אור ליפשיץ!! (או משו כזה...

אני מכירה אותך!!! אני ממצפה עדי. אתה בטח לא מכיר אותי.. מממ.. אני נגה! :) נעים מאוד! אמממ.. רק הערה קטנה, שתדע, שהנוער העובד עושים כל כך הרבה. אין לך שמץ אפילו כמה! ולדעתי אולי אפילו יותר מאיתנו... אבל זה לא לכאן ולא לעכשף... ההבדל הוא שהם עושים את זה אחרת מאיתנו. לגמרי!! והצופים? הם סתם קקות...

למעלה